Cum Numim Noi Scrisoarea din cer Care este Despre Invizibil?

Heavenletter #5886 
Published on: January 5, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Apoi, desigur, poți ajunge în spațiu non-existent, care cu siguranță, în mod clar, uneori elegant, pare a fi pământul pe care calci. Și, de asemenea, ți se spune că spațiul nu este Adevăr, ci ficțiune.

Ce este un corp ca să creadă? Ți se cere ca să nu crezi în ceea ce vezi în mod evident, și, de asemenea, ți se cere să crezi în ceea ce pare invizibil pentru tine.

Ce dilemă e toată asta? Tu ar trebui să promiți Nevăzutului și să ai mai puțină loialitate față de ceea ce vezi atât de ușor înaintea ta? Te intrebi ce fel de sens face acest lucru.

Te rog să înțelegi că nu iți cer să sari de pe o stâncă. Nu este nimic care să dovedești. Tu nu trebuie să dovedești existența fizicului acolo unde  nu rămâi în prezent. Nu, nu face asta. Știu doar că există un Nevăzut care durează – durează pentru totdeauna indiferent dacă ințelegi sau nu.

Nu este evident că lumea fizică pe care o vezi în fața ta și toate casele și toate corpurile fizice și chiar pe terenul pe care umbli nu sunt tot ce există? Dorința ta pentru mai mult spune că există mai mult. Cum ți-ai dori o iubire mai mare, decât dacă există o iubire mai mare, și ea există in voi?

Mult spre dezamăgirea ta, corpul fizic nu durează pentru totdeauna. Admite asta.

Moment de moment, totul în fizic se schimbă. Acest lucru nu il vezi întotdeauna. Există multe lucruri care sunt adevărate pe care ochii tăi nu le văd.

Gândiți-vă la toată pălăvrăgeala din lume pe care nu o auzi deși, cu toate acestea, pe suprafața vieții, are loc sporovăiala.

Atât de multe inimi care bat in lume nu le auzi și poate nu simți iubire pentru ele. Știi bine atunci când lipsește iubirea.

Uite, te-ai născut în această lume imaginară a existenței în care simțurile fizice ți-au dat dreptul de a le folosi. Bineînțeles, folosește-le.

Acum începe să te întrebi despre Nevăzutul de care vă spun că este adevărat și de durată. Eu vorbesc despre Veșnic. Trebuie sa fie ceva legat de el.

vant-2

Înțelegi cuvântul veșnicie. Chiar și atunci când înțelegi vag un cuvânt, ințelesul lui există.

Esti bun la înțelegerea cuvântului suflet. Unde iți vezi sufletul? Poți să-l atingi? Poți să-l ții în mintea sau în mâna ta? Puteți picta o imagine a lui?  Spuneți-mi dragilor, dacă vi s-ar fi spus ca trebuie să renunțați la increderea in suflet, cum ați fi făcut acest lucru? Realitatea Sufletului este dincolo de suprafața realității de salturi și limite.

Din punct de vedere al realității de suprafață, de asemenea, nu vezi toată suprafața în fața ta. Sunt și anumite aspecte ale realității de suprafață, care există, dincolo de suprafață.

Vezi vântul? Ceea ce vezi este dovada vântului. Tu vezi frunzele cum se mișcă și cad. Este posibil să vezi vântul dând jos crengi și copaci. Cum poți spune cu toată sinceritatea că vântul nu există din cauză că nu il vezi? Vezi aerul pe care il respiri? Vântul este format din aer. Nu știi că există aerul. Aerul este fizic, deși tu nu il vezi. Cu toate acestea, poți să auzi vântul.

Iubirea este dovedită. Mare iubire este dovedită. Cu toate acestea, unde se poate pune iubirea într-o cutie și să o arăți tuturor? Știi prea bine ce este iubirea și ce poate fi. Ochii și mintea pot vedea dovada iubirii în timp ce inima omului cunoaște bine iubirea și cunoaște Existenta Iubirii. În același timp, ființele umane vor spune că iubire nu mai este, adică, așa cum ei interpretează iubirea lor la nivelul de suprafață a vieții.

Voi, de asemenea, preaiubiților, vă jucați între suprafață și nivelurile mai profunde ale vieții. Le traversați înainte și înapoi.

Și mai există și niveluri mai profunde pentru a le ajunge mergând mai departe.

Știu că există ființe umane care umblă între cele două lumi, și, pentru ei, este foarte ușor. Eu spun că și tu poți face acest lucru. Eu spun că o faci.

http://www.heavenletters.org/how-do-we-name-a-heavenletter-that-is-about-the-invisible.html

Advertisements