O Invitație pentru acest Nou Acum

Mesaj de la Arhanghelul Mihail & Consiliul Luminii Radiante
Transmis de Ailia Mira

Salutări Prieteni Dragi,

In acest nou an, nou inceput, aflați că există incă multe opțiuni, și sunt  in atenția voastră mereu. Deciziile pe care le luați pe baza acestor opțiuni, vă duc la a vă trăi libertatea.

Prin această transmisie noi intrăm in această realitate. Pe măsură ce Ailia se extinde și fuzionează cu noi, ea traduce vibrațiile conexiunii noastre și transmite cu noi, oferindu-vă căile luminii care susțin conștiința voastră mai inaltă spre realizare. Acesta este scopul nostru.

Noi știm că aveți multe opțiuni pentru viața voastră și multe lucruri de care vă pasă. Știm că sunteți aici ca și suflet unic etern care infuzați cu semnătura voastră ca și energie, această formă umană frumoasă. Noi căutăm să co-creăm cu cei care rezonează cu munca noastră, astfel incât să vă puteți aminti eternitatea voastră și să vă atingeți capacitatea interioară de a crea direct și de a comunica direct, de a trăi știind și lucrând direct cu tot ceea ce voi sunteți.

Fluxul vostru de viață evoluează pe măsură ce creșteți în frecvență și conștiință. Continuați expansiunea umanității prin propria schimbare și modificările conștiinței. De la ADNul vostru, structura și mesajele din corpul vostru, la energia pe care o aduceți in atenție, toate sunt informate de schimbările din conștiința voastră. Vă modificați ADNul pe măsură ce gândiți și acționați diferit; transmteți aceste instrucțiuni prin frecvența voastră și prin starea de concentrare.
Mulți oameni simt ca ADNul le controlează viața. Dorim să vă amintim că voi activați, modificați și puteți schimba ADNul vostru. Mai mult, ați selectat acest corp specific inainte de a fi intrat in el ca și suflet, devenind umani. Așa că nu există nimic nici acum și niciodată, care să  vă limiteze in această formă.

Lumina din interiorul vostru, fluxul conștiinței sufletului vă infuzează continuu cu toate frecvențele de care aveți nevoie pentru exprimarea optimă. Vă permite sau redirecționează aceste energii după cum sunteți mai mult sau mai puțin in unitate cu această conștientizare, să luați  în considerare sufletul. Sufletul vostru este  sursa voastră si tot ce doriti să știti ca și experiență și capacitate, ce este disponibil pentru voi, prin conexiunea directă, înnăscută in adevăratul vostru Sine, din care acționați.

Există o inaltă apreciere pentru tot ceea ce creați și experimentați, ca și Sine al vostru Adevărat. Adevăratul vostru Sine nu are agendă pentru viața voastră și este dornic să imbrățișeze tot ce credeți și pe ce vă concentrați și să il amplifice cu voi și pentru voi. Adevăratul vostru Sine se află in aliniere cu tot la ce vă concentrați, tot ce este inclus in alegerea de a experimenta și vă cheamă la Unitate cu versiunea voastră in continuă evoluție, continuă expansiune, pe care o alegeți pentru a crea liberi cu atenția voastră.

Lumea din jurul vostru este acolo să vă asiste in a  descoperi cine sunteți și pentru plăcerea de a co-crea și a vă explora intr-un mod nou și unic – ființă umană concentrată. Această viață spre deosebire de multe altele din trecutul Pământului se desfășoară mai repede și aceasta se intâmplă din cauză că in voi și in alții există o mai mare concentrare a energiei non-fizice a Sinelui vostru Adevărat. Ființele umane sunt deschise la lumina interioară și la misterele de a fi aici. Acum mai mult ca niciodată există mai multă conștientizare, in mod colectiv, că voi sunteți sufletul etern strălucind in forma focusului uman. Această cunoaștere eliberează umanitatea de ideile vechi a ceea ce a insemnat a simți iubire, speranță, adevăr, claritate și a  crea.

now

Noi sărbătorim cu voi, focusul vostru și realizările voastre. Ne place această oportunitate de a co-crea cu voi.

In acest moment, în această comunicare specială încercăm doar să vă amintim de aceste adevăruri simple și frumoase, iar acest rafinament elegant, vă invită, de asemenea, să știți că nimic nu este în neregulă cu voi, care să necesite atenție. Nimic nu este in neregulă cu viața voastră, care să necesite atenția voastră. Nimic nu este in neregulă cu lumea voastră, care să necesite atenția voastră. Nimic nu este in neregulă cu relațiile voastre, care să necesite atenția voastră. Nimic nu este in neregulă cu orice altă persoană, care să necesite atenția voastră, toate mesajele și convingerile care concurează cu ideile că este ceva rău sau ceva mai bine și care caută să vă ghideze viața și ființa, vin din limitare și din frecvențele inferioare in care integritatea nu este vizibilă.

În unitate cu tot Ceea Ce Este, totul este acceptat, prețuit, cunoscut și iubit. Nimic nu are mai puțină valoare și nimic nu are nevoie de reparații.

Așa că atunci, ce ar putea insemna asta pentru voi? Cum ați putea trăi în mod diferit dacă știți acest lucru? Ce ați putea elibera din concentrare? Ce ușurare ați putea permite?
Fiecare dintre voi are preferințe și dorințe, care sunt expresii naturale ale semnăturii voastre energetice in corelație cu unde și ce experimentați prin concentrare. Acesta este un proces natural și vă propulsează să elaborați in continuare, exprimând Adevăratul vostru Sine și expansionând viața. Nu faceți confuzia intre preferințe bune și rele. Nu confundați preferințele cu ideea adevărurilor. Fiecare dintre voi are suflet adevărat, adică aliniat, care emană cunoașterea in prezent, iar pentru a trăi Adevăratul vostru Sine aici, tot mai mult, inseamnă a fi adevărat in ceea ce este in interiorul integrității proprii. Știți acest lucru prin ceea ce simțiți că este corect pentru voi.

Puteți recunoaște adevărul in alții, intr-un cântec, sau in orice altceva care sărbătorește sau chiar neagă, dar cunoașterea adevărului vine din interior.

Lumea se trezeste la mult mai mult decât divinitate. In umanitate, transformarea radicală este către suveranitate.

Există o profundă lipsă de incredere in mult din auto-focusarea ființei și totuși numai in ființa Auto-focusată se poate permite ca armonia inerentă și iubirea vieții să fie experimentată și implinită. Pe măsură ce trăiți având grijă de relațiile voastre cu Tot Ceea ce Sunteți, voi dați putere la Tot Ceea Ce este să se exprime in totalitate prin voi, ca voi, in voi, aici și acum.

Este această prezență coerentă emergentă pe care noi o știm și o iubim și ne bucurăm de expansiunea care urmează pe măsură ce dați voie ca tot mai multă integritate să apară.

Pe măsură ce incepeți acest nou acum, vă incurajăm și vă invităm să vă eliberați de toate limitele, de tot ce vă instruiește și de toate incercările de a vă face să vă rușinați, tot ce vă condamnă, vă spune și vă cere. Vă invităm să deveniți autoritatea esențială a experienței voastre in cunoașterea directă și colaborarea cu Tot Ceea Ce voi sunteți.

Știm că mulți dintre voi se indoiesc de abilitatea de a face acest lucru – să trăiască adevărul perfecțiunii și eternității, aici. Cu toate acestea, este natural să faceți aceasta și este mult mai simplu și ușor decât vă puteți imagina, dacă vă orientați spre alinierea voastră și să lăsați pe fiecare doar să fie. Cu cât vă permiteți mai mult să vă completați adevărul prin alinierea suverană și concentrarea pe starea de a fi, cu atât mai mult vă imputerniciți intreaga viață pentru a exprima și cunoaște armonia și frumusețea Creației.

Totul este bine, preaiubiților. Totul este bine și voi sunteți puri, perfecți și nu vă lipsește nimic, iar acum este un timp la fel de bun ca oricând să vă dați voie ca aceasta să fie cunoașterea voastră. Vă sărbătorim in lumină.

Eu sunt Arhanghelul Mihail și Consiliul Luminii Radiante

http://www.expectwonderful.com/

Advertisements