Faceți Inima Voastră la fel de Bună ca și Nouă

Heavenletter #5888
Published on: January 7, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

Inima ta este deschizătorul de uși, și totuși, așa cum este, ușa inimii tale găsește, și ocazii când se închide. Te rog, să știi că ințeleg. Ai propria ta viziune așa cum vezi. Cand inima ta se simte împiedicată, nu știi cum să supraviețuiești și să ții inima ta deschisă în același timp. Este firesc și ușor de înțeles pentru tine să te retragi. Este ușor de văzut cum te simți, de fapt, nu văd nici o altă alegere, doar, probabil, ocazional, să ai grijă de  viața ta.

Hai să găsim o cale de a salva inima ta, ideile tale, modul tău de a fi în lume, și să mergi mai departe. În cazul în care inima ta este rănită, ce posibilități sunt acolo unde poți trece peste durere și să faci inima ta la fel de bună ca nouă?

Te rog să știi că ințeleg că există momente când trebuie să o iei in altă direcție. Probabil că in circumstanțele date nu ești auzit.  Nevoile tale nu sunt auzite. Dacă topicul știut este prioritatea ta, desigur, este dificil pentru tine să mergi când inima simte că este trecută cu vederea și intr-adevăr ea este ignorată.

inima-buna-si-noua

Ce inseamnă să incepi din nou? Dacă oamenii cu care lucrezi impreună nu te aud, poate că le dai o altă șansă. Dacă ințelegerea se deschide, acest lucru este bine și se simte bine, dacă te simți incă constrâns, atunci vei avea incă o șansă. Ai o șansă de a te deplasa in corectitudinea a tot.

În acest caz, nu te retragi. Tu nu renunți. Nu pleci departe supărat. Nu faci un compromis. Iei franc o decizie ca să te muți într-un alt mod. Este posibil să nu știi că acel mod este, deși acum este clar că tu te vei prezenta ție in celălalt mod. Te vei gândi la asta.

Pur și simplu este ceea ce urmeaza. Nu ai eșuat, iar ceilalți care sunt cu tine nu au dat greș. Ambele părți au descoperit ceva. Acest lucru merge înainte. Acum există o nouă rută pe care vei merge. Nu există nici o pierdere și nici o animozitate.

Desigur, acest lucru este ceea ce toate părțile doresc cu adevărat. Acest lucru este ca și vindecarea de răceală.

Congestia este plecată, și disputa, de asemenea, a dispărut. Acesta este un lucru bun.

Nimeni nu compromite. Un compromis are conotația de a te vinde ieftin  – renunți la ceva pentru o rezoluție și cealaltă parte renunță la ceva ce ei au vrut in interesul rezoluției.

Cum te face să te simți? Pare ceva real? Pare ceva posibil?

Scenariul Noi spunem că acum nimeni nu renunță la nimic. Acest lucru nu este cineva care spune “Oh, bine, voi sugera să se discute ceva pentru a primi altceva in schimb.”

Nu, acest lucru nu este o jumătate de măsură. Nu este un compromis atunci când acesta este un exemplu al ambelor părți care se deplasează cu pace și bunăvoință. Acest lucru se întâmplă mai departe. Acesta este succesul progresului. Acest lucru este mult mai mult decât un compromis.

Progresul este făcut posibil. Intâi, există dorința pentru o concluzie pașnică, și apoi există o idee bună sau un amestec de idei care se află pe o cale care este bună pentru a merge toți cei implicați să meargă. Nimeni nu a mers la curte. Nimeni nu continuă să simtă resentimente.

Aceasta este una dintre frumusețile Vieții pe Pământ.

Aceasta este în realitatea rezoluției normale de fiecare zi. Va apărea tot mai mult. Nimeni nu câștigă in fața altcuiva. Nimeni nu este pus la pământ. Există doi câștigători, care, cel puțin, ies neatinși și iși dau mâna.

Viața și-a modificat pur și simplu atitudinea. Ca și omul care atinge Luna, aceasta este un cadou pentru umanitate.

http://heavenletters.org/make-your-heart-as-good-as-new.html

Advertisements