Sărută de Adio Conceptul de Tragedie

Heavenletter #5889
Published on: January 8, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Desigur nu vrei să pretinzi sentimentele relative față de Existența Vieții – viața ta – ca și cum ar fi fost speranțe deșarte și nu există nimic. In același timp nu trebuie să iei viața prea serios așa cum poate o faci in prezent. Tu nu trebuie să arăți toate defectele. Tu nu trebuie să iei o greșeală așa de serios  și profetic cum poate o faci, fie că este vorba de eroarea ta sau a altuia, sau o eroare pe care ai putea să mi-o atribui mie.

Viața nu este întotdeauna o ciocârlie. Acesta nu este un secret. În același timp, ești în viață. Ai darul Vieții. Ești viu! Viața este cu adevărat un lucru bun pentru care să fii recunoscător.

Viața nu este medicament. Viața nu are întotdeauna gust amar. Dă-i vieții cel puțin o jumătate de șansă de a fi plăcută. Adevărul este că cea mai mare parte a timpului, viața te susține. Viața face tot timpul ce este cel mai bine pentru tine, dar nu vezi întotdeauna acest lucru.

Când ceva profund nedorit te lovește, este o lovitură. Te lovește.  Te lovește rău. Nu toate momentele bune in viață pot părea posibile a te compensa pentru ce s-a intâmplat dar este prea teribil să contempli. Nu știi cum să te aperi.

goodbye-1461323_960_720

Fă-ți suferința. Fă-ți plânsul la “Cum s-a putut intâmpla?” viața este capabilă de multe lucruri. Putem spune că Viața are o licență specială.

S-ar putea ca niciodată să nu poți trece peste ceea ce s-a întâmplat. Se înțelege că nu se poate pur și simplu să scapi de ea. In același timp, toate protestele tale, toată injustiția, toate intâmplările nu ajută nimănui, mai puțin ție, cel care suferă probabil cel mai mult.

Nimeni nu ar face lumină in tragedia ta. Nimeni nu ți-ar spune de exemplu, dacă copilul tău a murit: “Sute de copii mor in lume in fiecare zi.”

În ceea ce privește iubirea și suprafața iubirii, nu poate exista nici o scuză pentru ceea ce s-a întâmplat. Poate să nu există nici o circumstanță atenuantă pe care nu o poți vedea, deși, eventual, la sfârșitul zilei, există un motiv. Ca și nefondată, deoarece așa trebuie să-ți pară, într-o zi vei avea o bănuială a unei imagini bune, care a alimentat ceea ce ai putea vedea doar ca o rană. Greu de crezut, de unde stai că ar putea exista bunătate în toate acestea, care iți dau o mare durere de inimă, dar când nu vezi mai departe, crucea pe care o porți în prezent este ștearsă.

In termenii lumii de acum, poți vedea o infracțiune prea ridicolă ca să fie ștearsă, deși in termenii intregului Univers și Tărâmurile Infinitului, singurul lucru de făcut este să ii dai drumul.

Nu este fantezie că, in general, dincolo de lume, există un motiv bun pentru toate acele intâmplări. Chiar și ceea ce judeci in viață ca o intâlnire glorioasă, nu se poate dovedi atât de puternică cum ai crezut. Aceasta este ceva ce tu probabil ai văzut in timpul turului tău prin lume.

Dacă acela pe care l-ai văzut ca deținând un scop măreț  și nu a trăit până la promisiune, probabil că tot așa de bine se poate intâmpla reversul și tu poți găsi binele in ceea ce apare ca și tragedie puternică.

Toate binecuvântările pentru tine. Știu că ești suficient de bun să luminezi inima ta și să lași să plece ceea ce vezi acum ca și tragedie. Dragilor, intreaga lume pare să suporte tragedia. Lăsați conceptul să plece. Nu il țineți aproape de voi. Sărutați de adio conceptul de  tragedie.

http://www.heavenletters.org/kiss-the-concept-of-tragedy-goodbye.html

Advertisements