Iertarea Este un Fapt. Suferința Nu Este.

Heavenletter #5890
Published on: January 9, 2017

Pe de o parte tu nu ceri suficient de la viață. Te mulțumești cu prea puțin. Pe de altă parte, ceri prea mult. Ești ofensat când viața ia intorsătura pe care nu o dorești. Fiecare acum și apoi, devii feroce de la a fi placid, și lovești viața cu piciorul și refuzi să o tolerezi. Puteți să vă schimbați direcția, dragilor, așa de afectați sunteți de ceea ce percepeți ca un atac al vieții.

Nu ești întotdeauna la extreme, deși uneori ești, in fiecare moment.

Ai putea rezista furtunilor, fără atât de multă dramă. Numai dacă ai putea.

Nu iți spun că trebuie mereu să te impaci cu viața. Nu trebuie să fii un Om-DA al vieții. Pe de altă parte, se cuvine să știi când să te intorci la bucurie și să renunți la a lovi cu piciorul.

Intr-adevăr pentru tine este mai bine să mergi  mai departe și să ascensionezi. Poți lăsa rumoarea în spatele tău. Poți ajunge la pace în interiorul tău. Nu trebuie să continui cu durerea emoțională. Poți să fii iubit și pierdut și să mergi mai departe.

rose-1271216_960_720

Preaiubiților, ce alegere faceți pe termen lung? Nu este bine să pretindeți a fi suferinzi pe termen lung. Este mai bine să vă reveniți mai repede din suferință.

Dacă ați putea tăia suferința și să scurtați durata acuității sale cu 10%, nu ar fi în interesul tuturor acest lucru?

Există o neînțelegere in lume, ca să fie nevoie de doliu și semnificația iertării. Iertarea este un fapt. Suferința nu este.  Nu este suferință. Atât suferința cât și iertarea sunt opțiuni.

Iertarea nu este un mare lucru de făcut. Nu este ceva super pentru tine ca să ierți. Nu primești o medalie pentru acest lucru. Iertarea este ceva ce trebuie să faci dacă ai fost ofensat. Dacă nu ai lua viața atât de personal, așa direct către tine, așa ofensiv, ce ai avea de iertat?

Cu tot respectul pentru omenescul vostru ce bun a fost pentru voi sau oricine altcineva să luați viața așa de personal? Nu ești aici pe Pământ să colectezi ofense. Dacă ești aici pe Pământ să colectezi orice, atunci hai să spunem că trebuie să colectezi o viziune mai importantă.

Când au cerut Cei Ințelepți retribuție de la cineva inainte de a putea iubi?

Este timpul pentru tine să te ierți că iți faci resentimente.

Preaiubiților, cine sunteți voi să cereți ce este cel mai bun de la alții, și nu de la voi? Este o ofensă față de omenire și față de Mine să dețin ceva împotriva altuia. Fiecare, este o parte din voi.

Intr-un sens, fiecare de pe Pământ este un caraghios sărac, care a intrat in lume cu ochelari de cal. Grația ta salvatoare este că tu câștigi din experiență. Inveți unde este Drumul Bucuriei și il urmezi. Nu mai stai pe Drumul Unde Nu Este Bucurie.

Vei găsi bucuria când deții ceva împotriva altuia? Ce crimă a comis altcineva decât  crima ignoranței? Și spune-Mi ce te gândești că tu, cu o dispensă specială ești un sfânt să ierți pe cineva pentru a fi o ființă umană? Incepi să vezi ceva aroganță aici? Aș putea să te intreb ce este aroganța dacă nu o formă de ego.

Atunci când acționezi elevat și puternic, cum binecuvântezi lumea sau pe cineva din ea? Cu siguranță că nu acționezi în interesul tău propriu cel mai bun.

Iartă pe toată lumea acum pentru tot. Ce altceva ai de făcut acolo? Hai, nu mai vorbi ca și când ești cel mai bun și lasă lumea liberă.

http://heavenletters.org/forgiveness-is-a-given-suffering-is-not.html

Advertisements