Colecționar de Acțiuni Neterminate

Heavenletter #5892
Published on: January 11, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Iubiților, există aceia de care vă pasă, care vă innebunesc, nu-i așa? Dacă nu v-ar fi păsat profund și să aveți un interes legitim, este posibil ca ei să nu vă fi innebunit. Vedeți comportamentul lor repetitiv ca și auto-distructiv, și totuși m-ați auzit spunând să nu vă amestecați. Nu știți dacă sunteți in stare de a fi tăcuți.

Să spunem că soțul tău este un maestru al intârzierii. La aproape tot ce poți spune sau cere, vorbele lui par să fie:

“Nu acum,” sau, “Mai târziu.” Și mai târziu este tot mai târziu.

Este ca și cum soțul tău este un colecționar de acțiuni neterminate. Nu este vorba despre cosit in curte. Ar putea fi cazul in care el nu are de lucru și tu ești preocupată de a-l vedea pe el părăsind canapeaua și să iși caute de lucru. Ești atât de ingrijorată.

Ințelegi ce inseamnă când spun lasă-l să fie. Știi că amintindu-i că timpul trece, nu te ajută nici pe tine și nici pe el. Asta este – nimic nu pare să ajute.

Nu ești cineva care nu poate face ce așteaptă. Nu poți doar zâmbi și pretinde că totul este in ordine. A renunțat soțul tău? Iși irosește viața? Este posibil să fie bolnav? Ai griji peste griji.

Până in prezent faptul este că bucuria lui in viață este de a sta pe canapea, urmărind televizorul și lăsând viața nebalansată.

banner-1158382_960_720

Reacțiile lui te deranjează. Intr-un fel, tu și soțul tău ați devenit adversari.

Ești incapabilă de a lăsa ca acest lucru să continuie la infinit. Cum poți ieși din luptă pretinzând că totul este bine, când simți că viața lui – și prin urmare a ta – se prăbușește?

Ințelegi că confruntarea cu soțul tău nu merge, deși nu ești in stare de a sta și a nu face nimic. Ce este de făcut? Te intrebi dacă are nevoie să consiliere. Nu știi cum să il duci acolo și ce să faci.

Draga mea, dacă sugestiile și plângerile nu funcționează, iar soțul devine indignat când incerci să ii vorbești – trebuie să găsești o altă cale.

Înțeleg că ești la capătul puterilor tale, cumva, se pare că trebuie să termini cu a fi cicălitoare și a-l critica, nu-i așa? Dacă ești de acord că trebuie să te concentrezi pe alte aspecte care sunt mai mult in domeniul tău, dacă trebuie să iți scoți din minte responsabilitățile lui, și trebuie să iți eliberezi soțul să aibă grijă de viața lui, indiferent de modul in care acest lucru iți creează panică, bine, atunci trebuie să ii dai o șansă.

Este posibil ca pe măsură ce te retragi din accentul pus pe ceea ce contează in viața altuia – ridicând presiunea de pe acest lucru – poate că el incepe să iși ridice capul și să nu se retragă din viață.

Din acest punct de vedere, trebuie să te concentrezi pe viața ta, și aceea este și ceea ce cred eu. Trebuie să faceți față faptelor proprii, dragilor. Poți să fii blocat, dar in acțiune, nu in letargie.

Iți spun cu toată iubirea că există schimbări pe care trebuie să le faci in interiorul tău. Dacă nu intervii, nu inseamnă că nu iți pasă sau că pretinzi că nu iți pasă. Acesta este modul in care iți pasă și care il sprijină pe soț intr-un mod in care el se poate ocupa.

Când schimbi modul in care te vezi lumea, soțul se poate vedea mult mai clar și nu mai evită.

Preaiubito, eliberându-ți soțul, el poate fi ceea ce il ajută acum. El are nevoie de spațiul lui, cum ai și tu nevoie de al tău.

A nu interfera, poate fi un imens ajutor pentru amândoi. Fă acest lucru. Caută curând după ajutor. Il vei avea.

http://www.heavenletters.org/collector-of-undone-deeds.html

Advertisements