Timp Folosit de a Fi Mult Mai Confident cu Stelele

Heavenletter #5893
Published on: January 12, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Toate dificultățile care ar fi necunoscute, nu ar fi fost pentru timpul din lume. Ce timp de impas este. Ce ravagii suportă timpul.

Fără timp, ce ar întrerupe pacea ta? Ce te-ar grăbi? Ce te-ar stresa?

Pentru ce ai putea fi prea devreme sau prea târziu? Totul ar fi acum. Ce binecuvântare ar fi.

Pe de altă parte, în ceea ce privește lumea relativă, timpul servește unui scop. Fără lumea la fel de rapid-pașnică cum o stii tu, cum ar putea trenurile circula in timp și a se termina la timp programul la școală?

Din păcate, există un sens în care timpul – acest timp fictiv – conduce lumea. Când există un strat superior al timpului in lume, lumea trebuie să il urmeze.

Cu toate acestea, ar fi o binecuvântare pentru lume să nu fie în strânsoarea timpului.

Fără strânsoarea timpului, cine ar mânca în grabă, cine ar avea indigestie? Cine ar trebuie să incetinească sau să se grăbească?

Cine ar fi un invățăcel lent sau unul rapid? Fără timp, ar exista chiar o astfel de chemare la judecată?

Fără iluzia fermă a timpului, unde ar exista grabă sau pierdere?

intim-cu-stelele

Dacă ai trăi înapoi în epoca primitivă, soarele te-ar inghionti să te trezești, iar când ar apune, ochii tăi s-ar închide. Ai fi atât de aproape de natură. Ah, te-ai putea găsi dorind astfel de zile, nestingherit de toate nimicurile vieții moderne.

Cu toate acestea, ești destul de obișnuit să fii cuplat la electricitate. Desigur, curățarea casei tale inseamnă o mulțime de necazuri. Trebuie să ștergi praful și să aspiri, și poate mai degrabă ai dori să faci altceva.

Există o mulțime de lucruri care ar putea fi spuse dacă ai avea o colibă indiană și ai purta-o după tine oriunde ai merge. Astăzi nu mai este o plăcere pentru mulți să meargă la camping în pădure și să pescuiască intr-un râu. Acum există mai multe decizii care trebuie luate. Nu mai poți doar să te rostogolești din pat, și asta este.

Desigur, deși timpul era spus in acele vremuri, numai timpul a fost intim cu natura. Soarele și stelele au arătat timpul. Anotimpurile au arătat timpul. A existat apoi vremea, incluzând condițiile meteo nefavorabile.

Ar putea fi o dorință pentru viață așa cum a fost odată. Este adevărat că toate facilitățile vă țin in urmă chiar in momentul in care vă mută inainte. Se pare că ești tot mai puțin integrat in propria viață, că viața iți este scăpată mai mult din mâinile tale.

In acele zile lungi din urmă când viața era mai mult a voastră, privind in urmă, libertatea era mai mult a voastră. Ah, zilele cu focuri afară și somnul sub cerul instelat. Cât ești de dependent de forțele din afara ta, și cât de multe dintre aceste forțe sunt făcute de mâna omului și iți sunt impuse.

În același timp, ce te-ai face fără cărți azi? Și pentru mulți, ce-ai face fără televizor și calculator? Ceea ce o dată nu a existat poate fi extrem de important pentru tine acum. Autoturismele desigur. Transportul public. Viteza mai rapidă decât vântul.

Deciziile sunt grozave astăzi.

Cu toate acestea nu este totul o parte binecuvântare și o parte restrângere?

Lumea in care te-ai născut este intregul care te face pe tine?

Tu ești o mare parte din construcția ta, și da, mediul – vremurile – ești născut să ai un rol important. Timpul pare real, și, desigur, timpul pare să te marcheze in mod puternic.

Și totuși, eu spun că tu trăiești în Infinitate, care este Atemporalitate.

Ce are de făcut o Ființă Umană? Ce ești tu să gândești? Care urmează să fie cursul vieții tale? Cum facem ca tu să contezi, in special pentru tine?

Atunci când Infinitatea și Unimea sunt, iar timpul este iluzoriu, cum se poate timpul inexistent să fie o astfel de putere așa cum este considerat a fi? Cu toate acestea, este.

http://www.heavenletters.org/time-used-to-be-more-intimate-with-the-stars.html

Advertisements