Actualizări energetice și Tsolienii despre ejecția de masă Coronală (CME)

Méline Portia Lafont
January 12, 2017

Preaiubiților,

Valul, care a fost prezis de Lordul Merlin, să ne lovească între 2015 și 2017 și pe noi și întreaga planeta noastră ne-a lovit (și este încă în curs de desfășurare). Am fost loviți puternic cu energii Solare, Unde Gamma, raze Fotonice si energii Cosmice. Wow, acestea sapă adânc și se amestecă la nivel celular în ADN-ul nostru. Dacă vă simțiți morocănoși și epuizați, vă confruntați cu simptome de detoxifiere asemănătoare gripei sunteți sigur in rândul celor care trăiesc această experiență in mod PROFUND. Unii se pot simți ușori intr-o zi și morocănoși in următoarea.

În ciuda senzației de greutate, obosiți, curățați de tot ce am eliberat în ultima vreme sunt energii frumoase care vin. Acum ne aflăm într-un interval de timp în care toate planetele din sistemele noastre solare sunt în mișcare directă. Nici o mișcare retrogradă timp de o lună, mi-a spus prietenul meu, care este astrolog. Acest lucru înseamnă că putem obține multă energie din aceste poziții planetare care se deplasează înainte, așa că mergem inainte și luăm măsuri.

Deci, ce veți face în acest timp? Care sunt planurile voastre și ce ați pregătit pentru a crea și a oferi? Acesta va fi un moment excelent pentru ele. Ok, să mergem mai departe acum și se lăsăm in urmă tot ceea ce s-a întâmplat în 2016. Nu priviți înapoi, căci nu vom mai crea mult la fel. Să ne dăm o șansă pentru această nouă energie din 2017, astfel ca aceasta să poată deveni adevărată.

Tsolienii:

Veți fi în mișcare printr-o ejecție de masă coronală a erupțiilor energiilor Solare. Această ejecție de masă coronală este pe cale de a lovi Pământul in curând și aceasta va aduce un aflux de lumină amplificată. In acest timp, pe anumite zone de pe Pământ va fi trimisă cu masivă agitație și schimbare, de unde energiile vor impulsiona și accelera liniile temporale. Acest lucru implică faptul că energiile care trebuie să iasă o vor face instantaneu și atât de rapid incât nu ajungi să realizezi acest lucru. Este ca și cum merg, urmează cursul, lovesc butonul de start și nici măcar nu li se vede urma, pentru că se intâmplă la viteza luminii.

solar-flare-912129_960_720

Erupții instantenee, izbucniri bruște de lucruri și schimbări neprevăzute. Declanșează totul până in miezul lucrurilor și Ființelor așa cum este menit să fie.

Voi învățați să eliberați mai mult și să FIȚI mai mult pentru că nu mai puteți menține acele lucruri deloc. Acesta este scopul energiilor care urmează să fie in acest mod, și va fi o incercare fără succes in a ințelege lucrurile, nici măcar de a le așeza intr-o schemă a minții. Singurul lucru pe care il puteți face este de a FI și la ceea ce vă vine in minte trebuie doar să ii dați drumul instantaneu ca și unui gând trecător.

La fel ca și în Omnivers sunt explozii de lumină brusc declanșate de o forță de o putere de neimaginat. Nu puteți ințelege, incercând să puneți cap la cap experiența și existența voastră de moment in acel timp. Lăsându-vă să FIȚI și FIIND fără să folosiți mintea sau ințelegerea vă va lăsa să trăiți și să păstrați experiența de moment.

Trebuie să invățați și să ințelegeți acum că trăiți intr-o realitate mentală și gândurile au creat această realitate de moment a existenței. Invățați să zburați și să ieșiți din această realitate mentală și pentru a face acest lucru nu vă mai folosiți gândurile, doar le părăsiți și intrați in starea de Ființă.

Prin urmare, aceste erupții sunt profesori excelenți, instrumente și reflecții ale planurilor mentale in care trăiți. Manifestarea instantanee a gândurilor voastre este posibilă acum. Aceasta nu inseamnă să vă monitorizați și să vă scanați gândurile, ci să vă lăsați gândurile in urmă, să deveniți fără griji, trecând in Ființă. Gândurile voastre vor intra intr-o viteză mai mare in această perioadă curentă pentru că energiile actuale vor amplifica tot ceea ce sunt gânduri. Acest lucru se obține prin sistemul vostru nervos, așa că invățați să eliberați gândurile și intrați in planurile existenței și fără griji.

Sunteți asistați in acest acum cu aceste erupții Solare și se resetează și reprogramează codurile voastre in ADN pentru a permite această tranziție in ceea ce permite planurile mentale pentru voi toți.

Cu Lumină și confidență,
Tsolienii

Trebuie spus că am experimentat ceea ce Tsolienii au spus. Și, intr-un mod profund, pot să adaug. Lucrez cu mine in mod constant pentru a elibera orice gânduri care au fost in creștere in ultima vreme. Și totul se intâmplă atât de repede și devine tot mai puternic până când le opresc și mă duc la starea punctului zero. De indată ce deschid ochii și mă reintorc in corp, ele vin inapoi mai puternic. Este ca și cum oriunde vă uitați gândurile voastre găsesc puncte să se conecteze și să inceapă să construiască povești.

(Timp important pentru Decodare și Deactivare a minții Umane din nou, așa că incep să folosesc acest instrument din nou timp de câteva săptămâni. Dacă vă interesează acest instrument il puteți găsi gratuit pe canalul meu you tube sau puteți cumpăra fișiere audio și PDF de pe website-ul meu. Este un instrument grozav și puternic care a ajutat o mulțime de oameni după cum mi se spune.)

Și așa, noi mergem tot mai adânc Preaiubiților. Există vreun mod in care putem incă lupta sau rezista acestui lucru? NU! Nu mai există spațiu pentru acest lucru așa că cel mai bine este să vă predați Sinelui și să credeți cu TOTUL in voi, care este mai mult decât Umanul vostru.

Fiți binecuvântați.

Cu iubire,
Méline Portia Lafont

http://www.melinelafont.com

Advertisements