Nici o Bucurie nu Este Prea Mică

Heavenletter #5895
Published on: January 14, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Dimineața când te trezești, întreabă-te:

“Ce mă pot gândi să fac astăzi care să îmi aducă măcar puțină bucurie?”

Este de asemenea in regulă să te intrebi:

” Ce mă pot gândi să fac astăzi care să aducă măcar puțină bucurie in lume?”

De regulă, răspunsurile la cele două intrebări sunt identice.

Chiar dacă ceea ce va aduce bucurie astăzi este o manichiură, acest lucru este bun. Te-ai putea gândi că o manichiură este superficială și nu ar putea ajuta lumea. Gândește-te cum ar fi lumea dacă toți cei care vroiau azi o manichiură, o aveau. Sau un masaj. Sau saună. Bucuria este bucurie!

Este perfect in regulă să găsești bucuria unde o găsești. Incepe cu imbucături mici. Nici o bucurie nu este prea mică. O bucurie va duce la alta.

Lasă-mă să spun de ce nu sunt de acord. Dacă ceea ce este bucurie pentru tine ar putea cauza o neglijare sau o durere pentru altcineva, normal, aceasta nu se califică. Nu înseamnă că totul este bucurie.

În același timp, bucuria pe care viața poate să ți-o dea astăzi nu trebuie să fie în intenția de a salva lumea. Nici bucuria ta pentru astăzi nu trebuie să fie mărinimoasă. Bucuria personală este tot bucurie. Începe aici.

floare

Bucuria ta poate fi să culegi o floare. O bucurie adițională ar putea fi să oferi acea floare cuiva a cărei față se va lumina pentru că i-ai oferit-o. Desigur, bucuria de a înfrumuseța Viața cuiva este grozav și pentru tine!

Desigur, cadoul tău ar putea fi să cosești iarba din curtea vecinului. Tot o bucurie ar fi să angajezi pe cineva să cosească in curtea ta. Nimic nu este greșit in acest lucru.

Până în prezent, după cum știu, viața fiecăruia poate folosi și un lift.  Ia în considerare faptul că așa cum iți este, așa îi este lumii. Cu cât ești mai fericit, cu atât este lumea mai fericită.

Nu există nici o cale prin care chiar și bucuria ta cea mai infimă are vedere spre binecuvântarea pentru lume. Atunci când bucuria ta se mărește și numai cu un procent, dai lumii un impuls. Nu există nici o cale prin care chiar și cea mai mică bucurie a ta caută binecuvântarea lumii.

Este extrem de important ca tu să simți bucurie.

Este posibil ca tu să fi avut mai mult decât suficientă durere cât pentru o viață. Urmează calea bucuriei acum. Bucuria așteaptă pentru tine de mult timp.

Bucuria este hrana ta. Fii în căutarea bucuriei. Fă asta. În același timp, fă să se întâmple bucuria ta. Nu aștepta pentru permisiune. Bucuria este dreptul tău din naștere. Ar trebui să îl ai.

Nu există nici o bucurie, care este prea mare pentru tine, și totuși nu trebuie să întinzi mâna ta numai pentru o bucurie mare. Șarje mici de bucurii fac la fel de bine și ție și Universului.

Implinirea egoului, in cel mai bun caz, este o bucurie de moment. Mai curând sau mai târziu, egoul te va dezamăgi.

Gândește-te și la acest lucru, nu trebuie să ajungă la tine in anumite cantități. Bucuria nu este mare și puternică.

Să vezi piciorul unui copil iți poate oferi bucurie.

Bucuria primită este la fel cu bucuria oferită.

Fă ceea ce iți oferă bucurie.

Bucuria nu trebuie să te facă să te simți pe lună.

Bucuria liniștită este bună.

Observă-ți bucuria. Observă-ți bucuriile.

Devii bucuria pe care o dai și o primești. Fii un primitor al bucuriei. Fii un dăruitor al bucuriei. Creează bucuria. Du-o cu tine. Radiază bucurie. Inflorește bucurie.

Niciodată să nu fii fără ea. Ieși in lume și distrează-te. Ești aici pe Pământ pentru bucurie.

Când intri într-o cameră, fii bucuros.

Fii fericit acum că vorbim.

De fiecare dată este rândul tău la bucurie.

Fii bucurie.

http://www.heavenletters.org/no-joy-is-too-small.html

Advertisements