Porțile Stelare se aliniază și Rețeaua Cristalină “Se Aprinde”

Suntem in ” Modul de Pregătire” pe măsură ce Porțile Stelare se aliniază și Rețeaua Cristalină “Se Aprinde”

Lisa Transcendence Brown
1/13/2017

Salutări frumoasă familie a iubirii,

Porțile Stelare s-au aliniat toată ziua, Rețeaua Cristalină “se aprinde”, apare rapid, liniile temporale se prăbușesc, converg și toți ne “pregătim” toată ziua … este ca și cum suntem pe pistă, gata să ne luăm zborul … Multă, multă aliniere … apare…

Eu am atât de multe de împărtășit, de scris despre instrumentele care să ajute cu cantități masive de ENERGIE de LUMINĂ pe care fiecare trebuie să învețe să o manevreze, integreze, navigheze, să o folosească și să asiste corpul cu integrarea ei pentru a evita scurtcircuitul, supraîncărcarea masivă (pentru unii este necesar, pentru alții nu la fel de mult).

Vasul corpului vostru fizic, Structura Corpului de Lumină Cristalină, micul vostru vas trece printr-un proces care are nevoie și cere înțelegere, iubire și ajutor, dacă doriți să experimentați acest lucru cu ușurință. Chiar pentru sufletul complet dedicat și înțelegător, poate fi intens uneori.  Judecata, lipsa de credință, ignorarea și rezistența interioară față de acest proces … duce la suferință … și acesta este “modul vechi inconștient” de a face lucruri.

lumina-cristalina

Deci, aveți grijă de voi, deoarece nu este doar mai ușor, poate fi minunat și uimitor atunci când o faceți. Aceasta poate fi distractiv la aspectul vostru multi-dimensional sau terifiază aspectul uman din voi. Unul va face acest lucru foarte inconfortabil, chiar limitează capacitatea creierului, corpului vostru până la prăbușirea mentală, fizică, emoțională (care este necesară de-a lungul drumului, deși nu într-un mod la fel de puternic cum a fost înainte, și se poate face foarte ușor acum) sau “Sunt așa de fericit, am așteptat acest lucru, și deși este inconfortabil, pot să iubesc, să ajut, să comunic, să îmi respect corpul și poate fi mult mai ușor pentru Mine” … vă va oferi o experiență diferită. Este alegerea voastră.

Realitățile fizice…. se aliniază puternic. Visurile și dorințele SUFLETELOR se materializează la o viteză cum nu s-a întâmplat niciodată înainte, datorită frecvențelor  super-mega-înalte în care noi existăm acum.

Vedeți propria voastră inconștiență, limitată, fixată, puternică, rezistentă (și pasiv agresivă) și treceți de ea, rezolvați aceasta … totul din interior. Vreți minunăție! Aceasta ați venit să trăiți aici. Așteaptă pentru voi. Deschideți-vă iubiților!

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements