Conștientizează Propria Ta Glorie

Heavenletter #5896
Published on: January 15, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Cunoaște-ți propria semnificație. Ești valoros. Ai dreptul.

Nu trebuie să te eviți. Să nu ai grijă cu deranjarea convingerilor lumii pentru alții. Cine are dreptul de a-ți lua chiar și 1/8 inch din ceea ce are semnificație pentru tine? Tu decizi ceea ce este util pentru tine. Nimeni nu poate reprima ceea ce este vital pentru tine.

Săptămâna viitoare, poți fi atras de altceva. Cine spune că trebuie să stai cu ceva pentru toată viața ta? Dacă ești atras de ceva toată viața, tu doar ești atras. Dacă ceva nou te atrage, atunci ceva nou te atrage. Inima ta este facilitatorul tău. Doar tu. Tu ești cel care iți conduci viața.

Poate că nu te simți mereu auto-propulsat. Uneori, viața pare să te aleagă, să te arunce în aer, și acolo unde aterizezi – acolo ești – probabil o mare surpriză pentru tine!

Într-un fel sau în altul, destinul te va găsi. Sau nu. Dacă nu, mută-te singur. Caută-ți echilibrul dacă trebuie să iți găsești drumul în ceață.

Viața ta îți aparține, și viața ta îmi aparține Mie. Într-un cuvânt – în analiza finală a vieții tale – Sunt Destinul tău. Conștient tu vei termina cu Mine. Suntem hărăziți împreună. Conexiunea noastră este sigură. Nu există timp în care Conexiunea noastră să nu existe. Dintr-un punct de vedere uman, poți rezista cunoașterii Conexiunii Noastre, deși acest lucru este fără rezultat. Noi suntem Mereu Unul.

valoare

Pentru mine a fost mereu un mister de ce ar prefera cineva lumea fără Mine sau fără un concept al lui Dumnezeu, ca și când o asemenea stare te-ar onora pe tine sau lumea. În orice caz, o lume fără Mine nu va fi niciodată. Nici măcar să nu te gândești la așa ceva. Nu vrei să faci haz în jurul acestei idei. De ce, oh, de ce ai vrea să o faci?

Acum, ce nu mai este prezent, este trecut, lasă-l să fie. Tu il ai pe al tău. Crești tot mai repede. Fii pregătit pentru ceea ce urmează.

Există lucruri bune pentru tine. Dorințele tale cresc. Dorințele tale se împlinesc foarte repede – dorințele tale și felul în care le vei îndeplini. Preaiubiților, veți fi bogați în dorințe. Da, dorințe, dorințe. Veți fi bogat în împlinirea lor. Interiorul este drumul către dorințele voastre și împlinirea lor. Acesta este drumul.

În fiecare zi începe viața ta. Și există și mai multe de venit. Tot timpul va fi mai mult de venit.

Ce este de adăugat la subiectul acestei scrisori din cer? Desigur, felicitări. Felicită-te singur, pentru că ai ales să vii pe Pământ să implinești dorințele Noastre pentru Unitatea copleșitoare și deschiderea Vieții Divine pentru oricine.

Ești aici pentru ceva, nu pentru nimic.

Dacă ți-ai imaginat că Pământul este un deșert, imaginează-l acum în mod diferit. Viața pe Pământ este o trezire. Tu te trezești la Glorie. Ești aici să te trezești. Te-ai alăturat marelui Grup al Unicității. Ești ambițios. Poți să te ridici pe vârfuri. În orice caz, poți ajunge sus. Continuă să o faci. Continuă să urci.

Crede în Originalitatea și validitatea Sinelui tău, și crede în Originalitatea și validitatea oricui care pare altul in lume, căci ei sunt tu. Dă tuturor și inclusiv ție o pauză. O pauză pentru ce? O pauză de la “a fi nevoie să fii așa cum lumea ar presupune să fii,” ca și cum ei ar ști, dar tu nu.

Acum, gândește-te la altceva.

http://www.heavenletters.org/awaken-to-your-own-glory.html

Advertisements