Iubire Profundă pentru Umanitate …

Portalul 1111. Pasajul: Pentru Umanitate, Iubire Profundă Activată pentru ca mai multe Suflete să iși AMINTEASCĂ și pentru Nașterea, Evoluția NOULUI Nostru Pământ & Raiului Aici pe Pământ

Lisa Transcendence Brown
1/14/2017

In adâncurile miezului Ființei voastre este Sufletul, care este puritatea a cine sunteți voi. Este o iubire profund sacră pentru toți ca unul. Este o conexiune profund sacră cu tot ceea ce este și esența care transcende toate lucrurile despre care v-ați gândit să fiți. Este subtil și puternic, totul in același timp. Sunteți cel mai adevărat in cea mai pură formă. Doar energie.

Această călătorie este una de trezire a umanului vostru pentru a SIMȚI și a vă CONECTA PROFUND pentru că acesta este locul unde existați și trăiți. Acolo nucleul esenței voastre este mereu prezent, acolo adâncurile, centrul … este tot ce știți și nimic altceva nu se compară cu acest lucru.

Fiecare fațetă a vieții voastre va trebui să se alinieze cu acesta. Acest loc, acest spațiu, cuvintele nu pot descrie sau măcar să înceapă să explice lacrimile profundei conexiuni (și gratitudini) unde SIMȚIȚI acest lucru din nou. ACEASTA ESTE CEEA CE AȚI PIERDUT, uitat, de la ce ați fost deconectați. Acesta este motivul pentru care sunteți/ suntem cu toții aici. Din momentul în care acest spațiu se deschide mai larg, acest omnivers vast din interiorul vostru pornește din interior … acesta este momentul din care totul face sens cu adevărat și pe deplin.

Nu este doar un moment, pentru că pentru experiența noastră umană noi am separat totul în funcție de timp. Din momentul în care portalul se deschide, fiecare moment va curăța distorsiuni de memorie celulară până când “aceasta” devine “noua voastră modalitate de a fi”, de unde funcționați și care vă conduce în tot ceea ce sunteți, și faceți aici.

În miezul ființei voastre, există o iubire profundă pentru Umanitate, care apare pe măsură ce soluționați răni, ură, durere, moarte și disprețul față de totul din existențele voastre, nu doar aceasta “mică” de aici. Lemurian, Atlanți, Galactic, Acvatic, Elemental și uman … pentru că aici, fiecare existență este îmbinată într-una singură. Aici, fiecare existență are o EXISTENȚĂ pură și una impură / pătată / distorsionată. Sunteți aici pentru a curăța, purifica, dizolva, transcende și îmbină totul în interiorul vostru, înapoi în PURITATEA proprie a CELEI MAI ÎNALTE CONȘTIINȚE a iubirii din nou.

Centrul vostru Solar, Galactic, Universal este locul unde APARE UNIFICAREA. Aceasta este ceea ce este acum activat în mod continuu cu aceste frecvențe de lumină cosmică super-mega-cuantică. Este unificarea înapoi in pace, iubire, integritate, bunătate, compasiune, respect, considerație, comunicare, inspirație, creștere aici pentru toată Umanitatea Noastră.  Spun “a noastră”, pentru că  până voi deveniți cu adevărat “ei”/NOI”, voi sunteți încă separați și ca și indivizi trăiți într-o realitate polarizată.

Până când nu deschideți, activați și accesați acest spațiu din interior, nu veți înțelege din cauza zidurilor din jurul inimii voastre care creează voalurile minții umane. Încă operați ca și uman separat și inconștient, până când ceea ce vă GHIDEAZĂ este IUBIREA PENTRU UMANITATE, pentru fiecare.

Acesta este un FOC SACRU  care arde în interiorul vostru, alimentează pasiunile și visurile voastre. Acest foc sacru arde pentru voi prin vechile programe, aprinzând un foc ce vă aduce la bordul Navei de Lumină numită aici Pământ. Acest foc simulează DORINȚELE SUFLETULUI, care nu seamănă cu cele umane. Acest FOC transformă,  este combustibilul care aprinde ceea ce este pur, arde, curăță toate distorsiunile până când sunteți PUR din nou. Acest foc este o FORȚĂ care CONTEAZĂ în lumea voastră umană. Veți renaște din cenușă, ieșind de sub  dărâmături, complet renăscut și nou. Metaforele reprezintă pasărea Phoenix și sacrificiile pe care le veți face pentru a lăsa toate realitățile vechi în urmă  pentru a TRĂI RAIUL pe PĂMÂNT care este o frecvență mai mare decât NOUL PĂMÂNT. (Credeți sau nu, este adevărat). Deși, ele vor deveni unul, pentru moment sunt separate până când anumite frecvențe ale planurilor pământești de densitate joasă completează o fază de curățare pentru ca acest lucru să se întâmple.

Pe măsură ce toți se trezesc la un nou pământ, ca să învețe să acționeze din nou, să se detașeze de vechi, ascensionând la ceruri în interior, deținând acest lucru suficient de mult pentru a înțelege, fiecare va trece, prin etapele și ciclurile de “creștere ” . Copilul fără nici o grijă în lume, pentru care totul este ușor și prevăzut, la adolescentul care nu vrea să fie responsabil încă sau să crească până la “a merge și obține un loc de muncă” și să își asume responsabilitatea, având de “învățat” cum să iasă în lume, ce să facă, să se găsească, în scopul de a evolua în complet evoluata FIINȚĂ a NOULUI PĂMÂNT, un hibrid al tuturor existențelor cu cristale dezvoltate și ADN-ul evoluat, pe deplin în serviciu, ca și SURSĂ,  CREATOR, ZEI, FIINȚE GALACTICE/ STELARE, LEMURIENI, ATLANȚI, OAMENII ai MĂRII, ai GAIEI, FIINȚELOR de LUMINĂ CRISTALINĂ, CHRISTICĂ ca să susțină RAIUL pe PĂMÂNT pentru toți acum în BUCURIE.

Raiul pe Pământ este realizat printr-un ciclu complet, unde NOI ca și Avatari și Suprasuflete existăm în această realitate fizică ca și Gardieni ai NOULUI PĂMÂNT. Ca și Gardieni, rolurile noastre sunt foarte diferite față de cum au fost. Noi transcendem nevoia de a salva, de a avea nevoie să reparăm, nevoia de sacrificiu, nevoia de a participa,  permite și recrea orice din inconștiența vechiului în propria noastră realitate fizică de aici. De asemenea noi deținem în mâinile noastre “soarta umanității” prin aducerea de coduri, simplitate, pace, unificare și iubire. Fiecare dintre noi ca toți care am venit să existăm în Raiul pe Pământ va fi în serviciu complet pentru toată umanitatea. Am irosit ani, eoni pentru realizarea acestui lucru. Da, NOI suntem deja aici.

Aceste treceri și inițieri sunt imense, pentru că fiecare trebuie să le completeze din interior și să le implementeze ca și un mod nou de existență, complet opus, reversul la cel uman.  Acestea sunt necesare, pentru că aspectul uman nu înțelege. El cere polaritate pentru a înțelege și să facă opusul a ce dorește, prin experimentarea a ceea ce nu vrea, pentru a realiza, cunoaște diferența dintre rai și iad. Umanul adesea disperat, se va ruga pentru ca să apară schimbarea, se va ruga pentru simplu, ușor, pace și va fi gata de a face orice pentru a-și aduce acestea în lumea lui.

În cazul în care uită (merge inconștient / deține încă un program inconștient în memoria celulară), atunci o experiență este adesea necesară pentru a elibera această energie. În cazul în care o “vede” și o înțelege, nu mai este nevoie “ca experiența să fie repetată” din nou și din nou. Dacă cineva o face, atunci aceste energii de conștiință înaltă, scurtează durata experienței momentului care apare în conștiință și se aliniază complet în interior, ia acțiunea cea mai potrivită pentru a se alinia propriei realități astfel încât fizicul se poate realinia la fel de repede. Aceasta se poate întâmpla instantaneu, în funcție de modul în  care “realitatea energetică sau fizică” este creată și de cât de mult lasă  umanul în mod intenționat ca să se realinieze la acea realitate.

Noi suntem în frecvențele vibraționale ale UMANITARULUI în care VOI luați acțiune și faceți cu adevărat o diferență acum. Noi suntem în aceste vibrații care nu numai că sunt posibile, dar care sunt de acum o realitate. Suntem în  frecvențele vibraționale ale UNITĂȚII, IMPĂRTĂȘIRII și IUBIRII PURE pentru UMANITATE care ne conduc de acum. Suntem în vibrațiile pe care alții încep să le înțeleagă și să realizeze că totul începe din interior și apoi apare în exterior. NOI facem ca totul să se întâmple aici, cu fiecare celulă, fibră și particulă a ființei noastre. Realitățile fizice se formează tot mai rapid, în mod instantaneu ca răspuns la toate transmisiunile noastre. De aceea este atât de important ca fiecare să învețe, să înțeleagă cum să stăpânească propria lume interioară/ exterioară ca fiind același lucru aici.

iubire-profunda

RAIUL pe PĂMÂNT apare după cum fiecare definește ceea ce este raiul sau iadul pentru ei. Raiul pe Pământ se materializează tot mai mult pe măsură ce fiecare își rezolvă bătăliile interioare, dintre minte și inimă și începe să trăiască ca și UNITATEA CONȘTIINȚEI și CONȘTIINȚĂ CHRISTICĂ, FIINȚE ca și DUMNEZEU în această lume fizică, fiecare făcând trecerea de la auto-servire, un mod egoist de supraviețuire, la a învăța să ofere și să se susțină aici reciproc. Intr-adevăr nu doar cu ceea ce este confortabil, dar cu tot ce are fiecare, ca UNUL, pentru că acesta este angajamentul fiecăruia către sufletele lor și ale altora ca să acționeze și să le aducă aici pe pământul nostru fizic.

CONȘTIINȚA UNITĂȚII este o existență altruistă în care fiecare este o parte integrantă, vitală și importantă a întregului. Este acolo unde toate sunt împreună pentru a FI parte a ceva, în loc de a aștepta pe altcineva. Fiecare își preia propria putere din interior și învață, își amintește de ce suntem cu toții aici. Este această iubire profund sacră care pătrunde și se revarsă din ființa noastră pentru a atinge și pe alții, astfel încât să poată simți acest lucru și să își amintească și ei acest lucru.

Acest portal nu este la fel ca altele. Este cel care schimbă lucrurile, cel pe care l-am așteptat. În interiorul existențelor noastre a fost durere mare și traumă și toate acestea trebuie depășite de fiecare pentru a trece acum în starea de conștiință mai înaltă. Am trecut de la o conștiința mai înaltă, la cea mai înaltă conștiință, care este RAIUL pe PĂMÂNT fiind ancorat și menținut aici de către fiecare dintre noi. Orașele noastre Galactice și Civilizațiile vor fi realizate pe măsură ce noi continuăm cu îmbinarea fizică actuală aici a liniilor temporale dimensionale.

Continuăm să îmbinăm dimensiunile fizice ale Galacticilor, Lemurienilor, Atlanților, Regatului elemental și cel de Cristal (și multe altele) toate în acest Spațiu Universal Cosmic de aici. Observați cerul de plasmă, păsările, curcubeul, vremea, norii. Vedeți focurile care ard, discordanța dintre “rai” și “iad” (Divin Masculin/ Feminin și umanul masculin/feminin pe măsură ce Divinul împinge energiile umane să se dizolve. Observați nașterea celor noi, a Copilului Divin, creați forma din interiorul corpului vostru afară în exterior. Vedeți, priviți, dați drumul scuzelor. Deschideți inima cu adevărat pe cât de larg puteți și lăsați să dispară  toată frica, judecata și delăsarea.

Ne aflăm în Super-mega Quantum unde și Pământul este și voi la fel. Acest lucru presupune că vă actualizați structura corpului fizic, astfel încât să puteți trăi pe NOUL NOSTRU PĂMÂNT. Corpul vostru uman nu poate face acest lucru, trebuie să elibereze, pentru ca să se trezească pe deplin și să vină on-line pentru NOUA EXISTENȚĂ aici. Plasma Corpului de Lumină cristalină este modul în care aveți capacitatea de a face acest lucru, iar corpul vostru uman trebuie să evolueze în mod substanțial și continuu pentru a realiza acest proces într-o formă fizică aici. Vasul corpului fizic nu va mai tolera de a nu fi iubit, onorat, ascultat, respectat, hrănit, sprijinit, asistat și pus primul. Este nava voastră de lumină…. este modul în care ajungeți să existați într-o multitudine de dimensiuni libere, nelimitate, binevoitoare, rafinate, de mare bogăție. Această realitate este dincolo de visele cele mai îndrăznețe ale umanului vostru pentru că acest lucru este de neînțeles pentru aspectul vostru uman. Trebuie să vă conectați la sufletul vostru ca să vă AMINTIȚI și  să TRĂIȚI acest lucru pe deplin aici.

Acum. Nu mai târziu. FIECARE moment ESTE ACESTA. In fiecare moment evoluați înapoi în toate aspectele voastre și ADNul vostru activează în mod constant și se adaptează pentru a realiza acest lucru. În fiecare moment, corpul vostru FACE, repară, recalibrează, reconfigurează noile coduri și secvențele pentru voi. În fiecare moment există o REALITATE DIVINĂ care așteaptă pentru voi. Este una care este PURĂ și completează toate visurile cele mai inlate și dorințele de aici. Ați venit aici pentru toate acestea, nu doar pentru puțin din ele. Pentru a le avea, trebuie să vă oferiți cu totul (să fiți cu totul in). Acum suntem în aceste vibrații. Puteți experimenta toate acestea în mod continuu dacă sunteți cu adevărat pregătiți, dacă veți renunța cu adevărat la frica de propria putere, de abundență, de iubire, de necunoscut și încercând să trăiți viața în modul vechi. Acele reguli, convingeri nu se mai aplică deloc. Ele sunt moarte, nu mai există. Au plecat cu inconștiența. Ați venit aici ca să REALIZAȚI in mod complet totul aici in lumea fizică.

Dacă observați, vremea, energiile, fiecare este acum reprezentată fizic, astfel încât să puteți experimenta și a vedea. Plasma (Galacticii), păsările, natura (Lemurienii), Avalonul (Magia, Dragonii, Unicornii, energia Magică), Curcubeul (Magia, Abundența), Norii (Raiul), Focul (Iadul), Cristalinul (Raiul – Christic, Cristale – Atlanții),  Cunoașterea Inaltă/ Lumina Inteligentă (Galactic – Dumnezeu / Sursa), Tehnologia (Atlanții), Iubirea (Toți). Multe dintre acestea se incrucișează, totuși le-am desfăcut in părți deși nu este ușor pentru că ele nu sunt liniare.

Ceața  cristalină s-a transformat în cristale palpabile în aerul respirabil.  Furtunile curăță energiile dense și ancorează aici energiile Divinului Feminin, Divinului Masculin și ale Sursei Divine/ Creatorului (Iubire, Putere, Cunoaștere).  Extremele tuturor celor prezenți atunci când există energii contradictorii în același spațiu fizic. În mod colectiv, în zonele mai dense de vibrație, acest lucru devine tot mai vizibil în a aduce suprafețe mari aici în densitatea mai înaltă/ existența vibrațională. Extremele sunt cel mai rapid mod de a rezolva mai puternic, mai rapid energiile pentru a crea o prăbușire mai rapidă  astfel încât o densitate vibrațională, realitate fizică materială să poată sosi, să ii ia locul. Acestea sunt vibrațiile în care noi continuăm pentru toate liniile temporale care rezolvă acest lucru. În alte linii temporale nimic din toate acestea nu există – Liniile temporale ale bucuriei, magiei, minunăției și ale completei abundențe. Acum. Dacă încă vedeți, credeți, experimentați mai puțin, atunci acesta este un program care așteaptă să fie curățat pentru ca unul magnific să ii ia locul.

Liniile temporale vechi construiesc energetic până la punctul cel mai intens unde se prăbușesc emoțional, fizic, mental, energetic. Cu cât sunt mai discordante frecvențele, cu atât mai copleșitor este acest proces. Cu cât este mai puțin discordant, cu atât este mai simplu. Este un pic de acord energetic, după cum onorăm procesul de adaptare a corpului , care este mult mai ușor și natural acum. Corpul celular deține aceste programe imense și curăță mult mai ușor in timpul somnului. Activează, ancorează, integrează, adaptează, curăță. Este un ciclu continuu care crește in putere, deși descrește in disconfort după cum trecem prin intensitatea restructurării și noul sistem se construiește in corpurile noastre, oase, dinți, sânge, mușchi, piele, carne, organe, glande … totul. Aceste coduri de lumină cosmică cuantică inaltă a sufletului se activează in interiorul sufletului și in câmpul energetic. Ele se imbină, infuzează, unifică cel mai ușor in timpul somnului, curățând memoria celulară a corpului, vechile linii temporale in timpul somnului și/ sau in timpul eliberării emoționale. Unificarea are loc cel mai ușor in natură, in timpul somnului și in timpul petrecut singuri.

Umanul va permite/ crea distrageri care prelungesc durata / întârzie acestui proces până când corpul fizic trebuie să se închidă. Locuri de muncă, relații, afaceri, dramă, o mulțime de influențe externe, sunt o parte din ceea ce folosește omul, pentru a evita propriul proces inevitabil de a se trezi pe deplin aici. Când vibrația ajuns unde este ținută, evitând, neascultând, nerespectând, acestea nu mai sunt o opțiune, atunci linia temporală se prăbușește și “ia umanul cu ea”, până când toată energia a dispărut.

Activitatea Porților Stelare este incă in ciclul de 2-3 zile care sporește acum prăbușirea liniilor temporale zilnic. Avem 1-2 zile incete de sporire a frecvențelor, de activare, ancorare, curățare, integrare în corpul fizic, realitate, apoi toate se prăbușesc energetic într-un singur spațiu care creează un “efect de accelerare” pentru ca totul să se alinieze rapid astfel că totul poate fi realiniat și cu forță, apoi totul încetinește până se oprește, la fel de instantaneu pe măsură ce procesul de aliniere este completat, corpul își va crește  frecvența, merge în expansiune și Rețeaua Cristalină/ Câmpul Unificat revine la o frecvență mult mai înaltă decât înainte.

Realizările sunt rapide acum. Acțiunile trebuie să fie și ele la fel de rapide. Umanul intârzie, stă și așteaptă. Ca și Ființe de Lumină Cuantică (NOI) nu o facem. Uneori doar “suntem” și dăm voie la tot ca să se materializeze în mod natural, pentru că avem abilitatea de a menține o stare extinsă de conștiință care ne oferă acces la alte dimensiuni unde totul a avut deja loc. Uneori trebuie să auto-corectăm și alte dăți alegem să o facem, să cauzăm ca realitățile conștiinței mai înalte să se întâmple mai repede.  Este atât de ușor. Este una dintre multele PUTERI SUPRA naturale de aici.

Întârzierea creează separare, care este un “decalaj dimensional” între mintea superioară și inimă. Această întârziere / decalaj creează suferință și luptă și menține  persoana in modul de siguranță  “este vorba despre mine / a mea” . Fiecare trebuie să realizeze că totul este auto-creat, așa că, opriți-vă de la a CREA realitățile vechiului inconștient ca să apară în realitatea fizică proprie. Aceste frecvențe foarte înalte prăbușesc “timpul de întârziere” pentru ca fiecare să se deplaseze într-o existență vibrațională mai înaltă alimentată de inteligența luminii, a conștiinței mai înalte inimă-minte a fiecăruia prin puritatea Iubirii care emană din Esența Divină a Sufletului fiecăruia.

Suntem aici iubiților. Faceți ceea ce vă face fericiți. Conectați-vă profund din interior și să nu vă mai deconectați niciodată din nou. Existența voastră depinde de acest lucru. Serios, adevărat. Poate fi Rai sau poate fi iad. Pot fi ambele in mod simultan. Când ați terminat cu iadul, nu veți mai alege, nu mai alegeți, creați sau dați voie. Atunci Raiul va fi unde locuiți tot timpul. Din nou. Acum.

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements