O Parte esențială a Lucrului cu Lumina

De ce a te simți Aiurea este o Parte esențială a Lucrului cu Lumina

de Vera Ingeborg

Ce fel de afirmație este asta??? Da, sună ciudat afirmația că a te simți ciudat ar trebui să facă parte din misiunea noastră, dar face mult mai mult sens când privim dinamica energetică prin care trecem în călătoria noastră. De fapt, noi trebuie să trecem prin întuneric pentru diferite motive. Toate ne conduc la același scop: Creșterea propriei noastre frecvențe vibraționale și a celei a umanității de pe planetă.

În scopul de a obține o mai bună înțelegere avem nevoie să privim diversele aspecte ale energiilor Universale. Noi toți am trecut printr-o programare și trebuie să ne aducem aminte cum acționează împreună lumina și întunericul pentru binele nostru cel mai înalt.

Cum funcționează Universul

Există mai multe legi fizice universale, care sunt foarte importante pentru înțelegere și internalizare pentru a fi în măsură să avansăm în mod eficient. Ele ne ajută să avem o imagine completă a ceea ce se întâmplă cu adevărat și despre ce este ascensiunea și lucrul cu lumina.

  • Legea Atracției

Legea atracției afirmă pur și simplu că energiile de același fel se atrag. Ceea ce trimiteți in exterior sub forma vibrațiilor vă va fi adus – așa că voi vă sincronizați cu vibrațiile de același fel / tipare ale valurilor energetice. Din acest motiv repetați anumite situații și lecții până ce înțelegeți : “Eu sunt cel care  trebuie să se schimbe, nu mediul meu. Eu îmi creez realitatea”. Poate că ați văzut filmul “Secretul” și ați început să vă faceți panouri de visuri și să vă repetați zilnic afirmații pozitive. În timp ce acest lucru poate ajuta reveria și schimbarea vibrațiilor noastre pentru moment, acest film lasă pe dinafară partea esențială pentru manifestarea cu succes a dorințelor noastre. Noi trebuie să ne facem munca noastră interioară. Emoțiile și gândurile au diferite tipare vibraționale așa cum are orice în acest Univers. În timp ce frecvențele de frică, cum este resentimentul, furia, vina, judecata, durerea, tristețea vibrează la o frecvență joasă, frecvențele de iubire, cum ar fi compasiunea, gratitudinea, iertarea, fericirea, distracția, vibrează la un nivel mult mai înalt. “Ordinul vostru energetic” către univers este ceea ce trimiteți vibrațional. Aceasta înseamnă că dacă duceți încă frecvențele de frică și cu ea tiparele de comportament și sistemele de convingeri învățate, exprimând acele frici în mod energetic în mediul vostru, acesta este ordinul dat. Acest lucru îl atrageți. Este fizică.

Dacă duceți incă frecvențele de frică și cu ea tiparele de comportament și sistemele de convingeri invățate, exprimând acele frici in mod energetic in mediul vostru, acesta este ordinul dat. Acest lucru il atrageți.”

Așa că – panourile de visuri  și afirmațiile sunt un mod plăcut de a uita pentru moment că încă duceți frica. Ele nu o vor dizolva. Acest lucru se numește evitare spirituală – încercați să evitați durerea și vă învârtiți în jurul ei. Din păcate, acest lucru eșuează mereu. Nu putem schimba legile fizice. La fel este și credința: “Oh, pur și simplu las frica și grijile mele în grija îngerilor și a ghizilor și cer flăcării violet să le transforme pe toate”. Da, rugăciunea și conectarea cu realitățile spirituale poate fi un accelerator, cum sunt și panoul de visuri și afirmațiile. DAR numai dacă suntem dispuși să ne facem munca noastră. Nimeni altcineva nu poate să o facă pentru noi. Nici măcar tărâmurile angelice. Ni s-a dat un corp fizic și experiența pentru un motiv. Și acesta are de îndeplinit anumite reflexe și funcții și de procesat energii. Exact cum avem reflexul de a vărsa când am mâncat ceva care nu ne-a plăcut, noi avem emoții ca și reflex de a elibera energiile frecvențelor joase care nu trebuie să stea blocate în sistemele noastre. Din păcate, noi am fost învățați să credem că emoțiile nu sunt bune și că este normal să facem abstracție de ele. Așa că  le suprimăm și le ținem în sistem în loc să le eliberăm. Când vorbim despre recunoașterea faptului că “Vulnerabilitatea este cea mai mare putere a noastră” aceasta este ceea ce înseamnă cu adevărat: Recunoașterea puterii de vindecare a emoțiilor noastre primindu-le cu recunoștință pentru ușurința cu care ele ne servesc.

“Aceasta este legea atracției in funcțiune. Dacă continuăm să invinuim sau să judecăm pentru că ne simțim răniți, noi trimitem in exterior frecvențele joase ale fricii. Jucăm ping-pong la nivel de joasă frecvență.”

Aceasta este legea atracției în funcțiune. Dacă continuăm să ne auto-învinovățim și să ne judecăm sau judecăm pe alții pentru că noi ne simțim ca naiba, sau răniți, noi trimitem în exterior frecvențele joase ale fricii. Aceasta înseamnă că jucăm ping-pong la nivel de frecvență joasă. Putem chiar permite emoției să treacă și noi plângem, țipăm: eliberăm emoția și energia de frecvență joasă  și o atragem înapoi din cauza reacției de frecvență joasă. Reacționând cu gratitudine, iertare sau umor, sau chiar redirecționând energiile în ceva creativ sau cu compasiune pentru alții va schimba și transforma energiile la un nivel mai înalt. În acest fel nu există nici o modalitate de a le atrage înapoi la un nivel scăzut al fricii. Aceasta ne duce la următoarea lege universală importantă.

  • Legea Transformării

 Această lege universală afirmă că energia nu se poate dizolva, ea poate fi doar transformată. Acest lucru este important nu numai pentru o mai bună înțelegere a transformării energiilor prin schimbarea în reacția noastră față de emoțiile care apar pentru noi. De asemenea, este esențial pentru înțelegerea faptului că așa-numitele “energii întunecate” nu sunt periculoase. Atât de mulți oameni încă mai cred că trebuie să ne protejăm de entitățile și energiile întunecate și să ne apărăm de ele. Aceasta este ceea ce de fapt le dă puterea! Când recunoaștem că avem abilitatea ca să transmutăm toate tipurile de energii, nu contează cât de întunecate sunt ele, putem să primim, să le îmbrățișăm și pur și simplu  le schimbăm frecvența. Facem acest lucru prin chakra inimii noastre. Este ca și un transformator pentru frecvențele energetice. Când vorbim despre înconjurarea noastră cu lumină, sau să fim într-un balon de lumină, atunci acest lucru ne ajută să creăm mai multă lumină din interiorul nostru și să o radiem strălucitor cu iubire.

“Lumina nu se luptă cu intunericul, o absoarbe și o transformă. Intunericul nu este periculos odată ce știm cum să il transformăm.”

Lumina nu se luptă cu întunericul, îl absoarbe și îl transformă. Așa că aceste metode nu sunt despre protecție, ele sunt despre absorbție și transmutare. Desigur – nu este ușor a ajunge la acea stare. Este nevoie de timp pentru ca chakra inimii să fie obișnuită să fie un transformator. La început poate fi puternic și înfricoșător. Dar cu cât o practicăm mai mult, cu atât o facem mai bine. Cu cât suntem mai puțin speriați de întuneric, cu atât mai repede îl transmutăm în lumină.

  • Legea Cauzei și a Efectului 

Este o altă lege foarte importantă pentru a fi înțeleasă. Energia este direcționată spre locul unde ne îndreptăm atenția. Partenerul fuge de voi și nu vă vrea? Toată lumea vă folosește și nimeni nu vă place? Cu cât vă concentrați mai mult gândurile voastre pe convingeri de genul acesta, cu atât vă dați mai mult votul energetic acestei frici și o faceți realitatea voastră. Sunteți obsedați în fiecare zi cu vizionarea știrilor care sunt pline de frică, grijă și durere? Vă plângeți de diferite persoane sau de foametea din lume? Le dați mai multă putere. Vă cunoașteți. Cu cât oamenii primesc mai multă atenție cu atât  mai mult vor juca drama. Dacă nu există atenție, și reacție, se calmează rapid. Așa că în loc de a încerca să schimbați pe alții sau să luptați, să reacționați la același nivel energetic, concentrați-vă pe lucrurile care sunt bune. Acele lucruri de frecvență înaltă. Deveniți un profesor care inspiră fără a convinge pe nimeni de nimic. Ajutați oamenii să se schimbe din interior.

  • Legea Unicității

De multe ori auzim oamenii spunând: “De ce trebuie să fac toată treaba? Nu văd de ce să trec prin toate durerea de a ajuta pe alții în procesul lor de ascensiune. “Aceasta este gândirea egoului pur care încă mai crede în separare. Separarea este o iluzie. Suntem cu toții unul și facem parte dintr-un organism mai mare. La fel ca și celulele individuale ale corpului nostru fizic sunt ca niște oameni mici care își fac treaba lor, păstrând sistemul în stare de funcționare, noi facem parte dintr-un eco-sistem mult mai mare, care are nevoie de noi și de funcționarea noastră ca să rămână sănătos. Așa cum corpul fizic devine bolnav prin programare greșită cu date greșite care cauzează celulelor noastre să intre în haos, același lucru se întâmplă cu această planetă. Atâta vreme cât suntem blocați în Sistemele de credință false ale egoului, cum ar fi deficitul, separarea și răul – sistemul iese din echilibru. Și asta s-a întâmplat de  eoni. Ne aflăm acum într-un punct în care oamenii se trezesc și recunosc că am fost înșelați și că suntem cu toții parte a aceluiași întreg. Noi facem munca noastră de vindecare pentru un singur organism căruia ii aparținem cu toții.

1-cover-book

Ce înseamnă Ascensiunea cu adevărat?

O neînțelegere comună, care este încă foarte prezentă este faptul că ascensiunea ne va duce într-un loc fizic diferit, o altă planetă. Nu este cazul acesta. Ascensiunea înseamnă că ne îndreptăm spre propria noastră frecvență energetică în care vibrăm. Făcând acest lucru, realitatea noastră se schimbă. Până la un punct în care trăim într-o lume paralelă și nu mai suntem atașați de  lucruri  din 3D sau de gândire. Noi am lăsat drama, dualitatea și timpul liniar în urmă. Se poate chiar întâmpla, ca oamenii să nu ne vadă, de exemplu, stând într-o cafenea și așteptând pentru a fi serviți, sau pur și simplu oamenii ciocnindu-se direct de voi în timp ce mergeți. Numai acei oameni care sunt încă în 3D, care se trezesc și sunt pregătiți  pentru schimbare vor interacționa cu noi. Ascensiunea este expansiunea în conștiință. Trecem dintr-un mediu mai dens energetic în structurile energetice mai ușoare. Chiar și corpul nostru fizic se adaptează și se schimbă pentru a fi în măsură să se ocupe de aceste frecvențe înalte. Cu cât ne mișcăm mai mult prin procesul nostru, cu atât mai mult recunoaștem că dorințele noastre se schimbă, nu mai putem consuma anumite produse alimentare, corpul nostru se comportă în mod diferit, am putea câștiga sau pierde în greutate și vom experimenta simptome ciudate venind de nicăieri. Toate acestea sunt legate de adaptarea corpului nostru pentru a deveni un corp de lumină.

Crearea propriei noastre Realități

Ințelegând  aceste legi energetice și ce este ascensiunea, devine clar că trebuie să ne schimbăm modul nostru de manipulare a emoțiilor, a gândurilor și durerea fizică. Aceasta ne ajută să avansăm rapid și să îmbunătățim bunăstarea noastră. Prin aplicarea acestor legi în existența noastră fizică de zi cu zi, devenim maeștri adevărați în manifestarea și crearea vieții visurilor noastre. Atunci când propria noastră frecvență se schimbă, la fel se întâmplă și cu mediul nostru. Noi atragem situații diferite în experiența noastră și modelele vechi de comportament cad puțin câte puțin. Este ca și cum curățăm o ceapă. Strat cu strat, vom scăpa de bagajul dureros pe care îl cărăm cu noi și pe care l-am adunat  în mod continuu tot mai mult, pe o perioadă lungă de timp. O combinație de muncă cu egoul, munca copilului interior și iertarea pot fi de ajutor pentru a accelera procesul. Cu cât ne mutăm mai sus pe scara de frecvență, cu atât mai mult vom face o diferență. Nu numai pentru noi, ci pentru întreaga planetă ca și întreg. Inspirăm energetic mediul nostru pentru a crește în vibrație. Oamenii aflați încă în 3D, care sunt gata să se schimbe vor gravita spre noi în mod natural. Noi devenim profesori și împărtășim “Adevăratul secret” pentru a ascensiona și pentru a crea viața visurilor noastre.

“Cum vom fi in stare să ajutăm pe alții, dacă noi inșine nu am trecut prin intuneric și durere? Cum am fi in stare să apreciem lumina?”

Și cum vom fi în stare să ii ajutăm pe alții, dacă noi înșine nu am trecut prin întuneric și prin durere? Cum am fi în stare să apreciem lumina? Fiind treaz și ascensionând nu înseamnă să trăim 24/7 în bucurie. Înseamnă să acceptăm toate senzațiile și să recunoaștem scopul și potențialul în orice.  Dacă înțelegem că tulburările emoționale, spiralele de gândire și durerea fizică nu sunt nimic altceva decât o acumulare de energie, noi recunoaștem: Acesta este potențialul! Există mai multă energie disponibilă decât de obicei și o putem folosi ca și combustibil ca să mergem înainte și mai repede. Acest lucru poate fi susținut de erupțiile solare, de ejecțiile de masă coronală (CME), ambele cauzând furtuni geomagnetice, și de cutremure de pământ, erupții vulcanice și constelații cosmice. În vremuri de activitate energetică sporită în jurul nostru, butoanele noastre sunt împinse tot mai mult și tot ceea ce cărăm în  interior devine amplificat. Acesta este ca și un catalizator pentru expansiunea conștiinței noastre.

Adevăratul Motiv al Lucrului cu Lumina:
Noi suntem Transformatori

După ce am învățat toate acestea – înțelegem că suntem transformatori de energie. Și facem asta prin corpul nostru fizic și prin chakra inimii noastre. Experimentând durerea, fie ea fizică, emoțională sau mentală, transmutăm energia la un nivel superior. Sentimentul că ne simțim aiurea este un element necesar în lucrul cu Lumina. Aceasta este ceea ce înseamnă cu adevărat să transmutăm întunericul în lumină. Și, uneori, asta înseamnă să stați întinși acasă și  să plângeți ca să vă eliberați sau să stați în mașină și să țipați aruncând toată furia afară. Important este de a face acest lucru cu recunoștință și compasiune. Desigur, lumea 3D ar considera acest lucru a fi complet inutil și neproductiv atunci când sunteți într-o astfel de stare. DAR: Procesarea acestor energii este un lucru foarte important pe care trebuie să îl facem! Trebuie doar să ne detașăm de sistemul de credință învechit. Și noi nu trebuie să înțelegem unde se află cauza rădăcinii pentru durerea noastră. Acest lucru îl vrea doar mintea noastră să-l înțeleagă.

“Putem cheltui o mulțime de timp, energie și bani pentru a încerca să găsim cauza rădăcinii pentru durerea noastră. Acest lucru îl vrea doar mintea noastră să îl cunoască. Energiei nu-i pasă. Ea vrea doar să fie transformată.”

Noi putem cheltui o mulțime de timp, energie și bani încercând să aflăm asta. Ar trebui să fim conștienți, totuși: Energiei nu-i pasă. Ea vrea doar să fie transformată. Așa că, vă rog să vă recunoașteți puterea în vulnerabilitate și emoții pentru a ne ajuta pe toți să avansăm rapid. Emoțiile noastre sunt esențiale pentru propria noastră ascensiune și pentru  planetă. Trăind în 5D in mod permanent devine posibil numai atunci când ne-am scăpat de toate frecvențele joase. Cu cât ajungem mai sus, cu atât experimentăm mai puțină durere și luptă. Aceasta este ceea ce înseamnă cu adevărat a “merge cu fluxul”. Să îmbrățișăm, să acceptăm și să primim bine tot  ce vine, indiferent care sunt energiile difuzate prin noi. Este important să nu ne identificăm cu ele sau să le interpretăm. Este doar energie care vrea să fie transformată. Acest lucru va trece.

Vă mulțumesc mult pentru toată munca importantă pe care o faceți.

Multă lumină și iubire,

Vera Ingeborg

http://www.thewakeupexperience.eu

Advertisements