Nu Știi Când sau Ce Te Așteaptă

Heavenletter #5897
Published on: January 16, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ce iți este teamă că  iți lipsește din viață? Ce lipsă percepută a Iubirii Vieții te supără? Ce pare să țină fericirea departe de tine?

Ai vrea să fii unul dintre acei oameni fericiți care iși văd de viață și de soțiile lor. Unii oameni chiar par să iubească. Ei știu cum să continue să iubească aceeași persoană an după an cu toată inima lor. Ei iubesc pe termen lung, in timp ce inima ta pare să se scufunde și să ofere permisiunea. Inima ta nu ar părea să te susțină.

Toată iubirea pe care Pământul ți-o oferă, mai târziu sau mai devreme, se prăbușește. Poate că este faptul că unii oameni au talent in a ține iubirea caldă in timp ce alții nu știu cum să mențină  focul. Flacăra se stinge. Iubirea o ia la vale.

Nu vrei ca iubirea să se domolească, deși viața ta iubitoare te părăsește sau o părăsești tu pe ea. Desigur, până in prezent, de fiecare dată  te rănești când vine vorba de iubire. De fiecare dată erai sigur că de data asta iubirea ta va dura pentru totdeauna.

Iubirea unor oameni rămâne constantă. Pentru ei, totul este să dea fericirea și inimile lor, merg inainte chiar dacă sentimentele de iubire cad. Iubirea ta devine neplăcută, și neplăcerea devine ceea ce a mai rămas din iubirea ta. Ești incapabil să o reaprinzi.

Ai observat oameni a căror iubire nu a fost o flacără mare, și totuși iubirea lor a inflorit. Ei au invățat să iubească. Iubirea lor a crescut, și, la bătrânețe ei se țin de mână și se prețuiesc reciproc. Niciodată nu au devenit agresivi.

Ai da totul ca să știi cum să susții iubirea. Ce au alții și tu nu ai? Desigur, de-a lungul timpului mulți ți se alătură. Aceasta nu te ajută cu nimic.

drum

Rămâi sau pleci, in ochii tăi triști este o altă șansă.

Viața nu ar trebui să fie atât de dificilă.

Ți-ar plăcea să împărtășești dragostea neclintită, deși acest lucru nu a fost averea ta. Te intrebi motivul.

Până acum nu ai continuat să iubești. Iubirea se micșorează și apoi moare in fața ta.

Dacă ai fi fost diferit, sau altul a fost diferit, viața ta ar fi fost diferită. Iubirea susținută nu a fost să fie a ta. Laptele dulce s-a acrit.  Acum, pentru un moment,  nu te mai poți minți.

Oricare ar fi fost șansele pe care este posibil să le fi avut pentru Iubirea Adevărată  au dispărut.

Inima ta nu a cunoscut iubirea altfel decât ca o promisiune falsă.

Oricum, dacă ați avut o iubire care a durat, moartea unuia dintre voi l-a lăsat văduv pe celălalt. In final, ce contează? In viață, totul este corect. Imi pare rău să o spun, ce a fost nu va mai fi.

Cine ar fi crezut ca idealistul care ai fost odată va deveni un asemenea pesimist? Nu ai fi crezut, dar ai un gust amar.

Acum ceri atât de puțin, doar să vezi un asfințit care il dorește inima ta. Nu mai ceri nimic mai mult. Știi că nici cel mai frumos apus de soare nu va dura, deși tu iți ții ochii pe acesta cât de mult poți. In ceea ce privește acest moment din viață, apusul are rolul lui.

Cu toate acestea, nu știi ce iți rezervă următorul răsărit. Deși, intâi trebuie să fii treaz pentru a vedea răsăritul și să mergi spre el.

Lasă-ne să iți vindecăm inima, iar trecutul să fie uitat. Dezamăgirile nu trebuie să fie o pacoste in viața ta. Viața iți oferă cu adevărat viață. Nu trebuie să fie viața pe care ai prezis-o. Ceea ce iți spui este că ai avut șansele tale, ți-ai trăit viața și vine și altceva. Poate că nu știi incă din ce ești făcut și când sau ce frumusețe există in fața ta.

http://www.heavenletters.org/you-don-t-know-what-lies-before-you-or-when.html

Advertisements