Secretele Sufletului

Sufletul este multistratificat, cu toate acestea are două straturi principale ale lui, când se află în dimensiunea 3D.

Vechii Egipteni știau bine acest lucru. Ei se refereau la el cu termenii de ‘Ka’ și ‘Ba’. Sufletul interior pare să existe într-un ‘voal’ sau ‘înveliș al sufletului’ în același fel în care o alună este închisă în coaja ei. Din cele mai multe cercetări se crede că sufletul intră în corp la momentul nașterii, cu ambele – sufletul interior și  ‘învelișul’.

Corpul astral care formează sufletul interior  apare ca o lumină aurie, în timp ce protecția vizibilă pare să aibă o strălucire ușor albastră. Nu sunt vizibile deloc caracteristici faciale. Poate că din două motive: În primul rând, detaliul este tot din aceeași lumină de culoare aurie și în al doilea rând pentru că sinele conștient nu ii vede fața în 90% din cazuri. De fapt, acest lucru sugerează că, conștiința sufletului ca ființă de lumină este “de obicei”doar o formă. În cazul în care corpul astral a dorit, poate cel mai probabil, să ia orice formă. Capacitatea corpului astral al conștiinței depline a minții … sufletului, pentru a traversa timpul și spațiul, și, prin urmare, să exploreze alte sisteme stelare și să viziteze Creația, este copleșitoare.

secrete-suflet

La aceste două părți ale sufletului, care fuzionează ca unul, facem referire ca și la corpul de lumină.

Această ființă de lumină strălucește în mod natural cu lumină albă în timpul morții, când sufletul părăsește corpul cu tot cu ‘înveliș’.

Arborele Vieții arată sufletele umane ca ființe de lumină care interacționează cu Arborele Cosmic.

Sufletul are, de asemenea, capacitatea de a exista în afara corpului ca un “corp astral”. Corpul astral pare să fie capabil să fie indus în afara ‘învelișului sufletului’ în timp ce ele rămân conectate. Acest lucru pare să fie cazul scenariilor din apropierea morții când corpul este reînviat. Cel mai adesea, persoana își va aminti că a fost conștientă în afara corpului său.

În cazul în care organismul este sub forma corpului astral, învelișul corpului rămâne ca un înveliș protector pentru organism pentru a menține în mod pur funcțiile sale corporale. Un cordon mic argintiu conectează învelișul corpului la suflet, minte – corpul astral. Cordonul este o mini panglică de plasmă care se poate întinde la infinit în univers. Această legătură este modul în care sufletul își găsește drumul înapoi la corpul său. Dacă vă găsiți călătorind astral, gândiți-vă la corpul vostru și vă veți întoarce la el. 

Mesaj de la un călător astral …

Advertisements