Varianta Ascensionată a Ființei tale

Ești Varianta Ascensionată a Ființei tale? Tot timpul?

Lisa Transcendence Brown

Bine iubiților. A fost mai devreme o explozie mare de Sursă de lumină Pură (nu cea mai mare pe care am experimentat-o vreodată, dar nici cea mai puțin puternică). Se pare că această actualizare a durat trei zile. De fiecare dată când avem Sursa de Lumină Pură, ea activează elementele umane dualiste pentru a fi provocate să iasă la iveală. În ultimul timp au fost raportate multe cazuri care trec prin curățări Atlantiene, …  urmează una imensă.

În cazul în care există programe inconștiente (separarea de iubire și unitate din interior), acestea vor acționa în realitățile exterioare. Am avut mai devreme și un colaps imens al programelor densității inferioare. Am observat energii interesante care se întâmplă în multe colectivități. Veți fi uimiți de ceea ce se vede când doar observați.

Dați atenție propriilor emoții, cuvintelor pe care le spuneți, acelea pe care le proiectați … care vă vor arăta ceva de care nu v-ați dat seama până acum.

Conflictul interior acționează ca un conflict exterior. Mulți își aduc la suprafață egoul. Hai să recunoaștem, aceasta este o energie foarte mare din Atlantida și în următoarele câteva zile urmează un proces imens de curățare pentru oricine care deține încă egoul, judecata, imputarea,  și impunerea realităților lor altora. Mulți își vor pierde mințile (literalmente), atunci când haosul lor interior este declanșat pentru a acționa.

Aceste zile care urmează stabilesc scena pentru propriile realități. Rai sau iad. Este participarea încă în matrixul vechi în cadrul programelor iluzorii de simulare sau dincolo de matrix la  viață în pace, magie și fericire.

Sunt gândurile voastre, acțiunile și emoțiile pentru unitate, pace și iubire? Unesc sau separă? Transmit respect pentru voi și pentru alții? Sunt conduse de o emoție sau sunt o observație deliberată din interior?

Multe persoane spirituale vor fi prinse în haos pentru că nu s-au mutat încă din “separarea spirituală” în conștiința deplină. Există un ego spiritual și o ierarhie care trebuie rezolvată de toți. Este tot o parte a procesului.

Nu există o luptă a întunericului și a luminii. Există un program vechi pe care îl deține fiecare în interior. Există conștiența deplină a noastră, responsabilitatea completă, conștiența totală și decizia. Fiecare cuvânt spus transmite o frecvență, așa cum o face fiecare emoție și fiecare energie subconștientă.

O conștiință completă vine din IUBIREA PURĂ ȘI UNITATEA INTERIOARĂ.  Nu există separare, nu există exterior  care nu a fost creat din interior. Nu există dualitate. Există scopuri, daruri, oportunități și experiențe care ne învață, ne arată ce este în interiorul nostru, ca să putem înțelege. Există o Măiestrie a tuturor realităților, nu numai a noastră, ci toate în realitatea noastră, pentru ca iubirea sufletului, inimă-minte, mai înaltă, să transforme în mod complet realitatea dualistă.

dandelion-843587_960_720

Umanul redã jocul “care este împotriva”. S-a  făcut ceva “împotriva”  … care este un joc al separării. Egoul este antagonist, și cu gândul în exterior. NOI facem tot PENTRU toți, ca unul, ca iubire.

Cu ore în urmă, am avut linii temporale de densitate inferioară care au intrat în modul de prăbușire, prăbușind acele realități care “împing” toate acele vibrații la suprafață pentru ca o ființă conștientă să simtă, să vadă. Odată ce s-au putut șterge toate acestea, lucrați cu ele în mod conștient și intenționat, cu o ușurință mai mare. Trebuie să fiți complet conștienți pentru a face acest lucru.

Pace sau zbatere … vă vor arăta dimensiunea în care se află conștiința și corpul vostru.  Iubire sau dualitate.

Emoțiile sporite sunt un rezultat al prăbușirii liniilor temporale … observați-vă pe VOI și cum acționați/ reacționați … acest lucru va determina realitatea fizică/ linia temporală în care existați. Ca să experimentați o linie temporală diferită, trebuie să vă acordați și să vă schimbați, trebuie să vă deschideți inima, ochii, mintea și să vedeți cu adevărat (deveniți conștient) ca să realizați acest lucru.

Fiți pregătiți iubiților, NOI mergem mai sus decât am fost înainte. Dacă sunteți dincolo de vechiul matrix iluzoriu, REALITĂȚILE VOASTRE vor fi mult mai minunate decât înainte! Tot ceea ce ați visat și v-ați dorit se va activa ca să urmeze. Adică tot pentru ce ați muncit , ați servit, prin creșterea vibrației interioare, incluzând tot ce este în jurul vostru, prin ancorarea luminii în mod intenționat în corpul vostru fizic și alegerea de a transforma / lăsa tot vechiul în urmă și a continua …

Frecvențele Pământului sunt mai mari decât au fost vreodată înainte. Liniile temporale ale realității fizice nu mai pot exista în aceste vibrații. Experiențele voastre vă vor arăta in ce dimensiune se află conștiința și corpul vostru … în fiecare moment. Depinde de voi de a fi complet conștient pentru a alege în care din ele stați în orice moment dat.

Capacitatea de a deține cea mai înaltă conștiință, în orice moment,  va activa codurile celulare ale corpului fizic de a se re-structura, în scopul de a re-coda pentru voi o altă realitate. Corpul vostru este inteligent și cu cât sunteți mai mult în acord, cu cât sunteți mai aliniați în interior, cu atât mai ușor se poate alinia realitatea fizică proprie pentru voi. Există momente când trebuie să aliniați propria realitate fizică, pentru că ați creat o aliniere greșită a realității ca să aibă loc. O puteți face ca IUBIRE din acel loc puternic din interior. Cu cât reacționați mai cu putere, cu atât mai mult uman ați părăsit. Realitățile exterioare nu sunt inconștiente, voi sunteți. Ele sunt creația voastră și este lucrul pe care trebuie să îl stăpâniți și să îl transformați din interior. Exteriorul apare ca să vă învețe Abilitățile de Maestru și să vă aducă alte daruri. Când mențineți conștiința deplină și alinierea completă, o face și realitatea voastră.

Fizicul este simplu, atunci când înțelegeți, atunci când acordați o atenție, atunci când ascultați, vedeți, onorați din interior. Fizicul este un răspuns la transmisiile vibraționale ale tuturor timpurilor. În acest moment aveți șansa de a schimba acea transmisiune dacă doriți sau să experimentați magia creată în transmisiunea anterioară pe măsură ce ajunge în acest moment chiar aici.

Noile linii temporale sunt activate să ajungă pe măsură ce vechile linii se prăbușesc. Se unifică pe cât de repede le dați voie. In orice moment aveți capacitatea de a ridica vibrația a tot, de a transmite în mod intenționat sau a experimenta una inconștientă.

Lisa Transcendence Brown
Ancient Elder & Guardian of NEW Earth, Galactic Light BEing in physical form
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements