Iubire in Floare

Heavenletter #3662
Published on: Decembrie 4, 2010

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Bine ați venit la viața în care nu există granițe, unde toate țările sunt ca și frații și surorile care se iubesc unui pe alții, și unde toți oamenii din lume se cunosc ca și frați și surori. Imaginează o lume unde mediul familial este ideal și numeros. Imaginează o lume unde nu poți ieși în afară fără să fii îmbrățișat de iubire. Imaginează toate ușile care se deschid pentru tine. Imaginează iubirea aici, acolo, peste tot. Imaginează covorul de bun venit al iubirii peste tot. Cât de ușor va fi atunci pentru tine să iubești, fără să te gândești la acest lucru, unde poți iubi fără frica de repercursiune, unde este mult mai ușor să iubești decât să nu o faci, să iubești mai ușor decât să o dai la o parte, mult mai ușor decât să păzești locul unde este sigur ca iubirea să meargă și unde este mai bine să nu meargă. Nu va exista rezistență pentru iubire, și nici frică de a iubi. Imaginează toate granițele dispărute, împrăștiate în bucățele. Imaginează cazul în care toți copacii din pădure sunt prietenoși, toate florile infloresc, toate inimile se deschid și radiază iubirea lor ca și apa pe care o bem. Imaginează că pășești afară și intri în rolul tău adevărat de iubire în floare.

bloom-1842192_960_720

Bine ai venit la viața așa cum este menită să fie. Mereu plăcută. Fără sentimente dificile. Fără ostilitate, fără disconfort, fără tocmeală, fără luptă, fără războaie, fără soldați, fără soldați care să moară, fără timpuri dificile ale vieții, fără iubire pierdută, toată iubirea care crește înaltă în câmpurile vieții și toată iubirea să fie proaspăt culeasă în soare.

Imaginează profesori cu iubire, și elevi cu iubire, profesori și studenți, toți având iubire în inimile lor. Imaginează toți părinții dând iubire în mod liber, și copii care cunosc iubirea și nimic altceva decât iubirea. Imaginează iubirea fiind cunoscută, și nimeni să nu fie timid față de ea. Imaginează pe fiecare fiind bucuros când intri într-o cameră. Imaginează prietenie peste tot. Imaginează lucrători în magazine fericiți să te vadă, fericiți să te aștepte pentru că ei îl servesc pe Dumnezeu prin tine. Imaginează serviciul cu clienții fericit să fie de folos și să te servească. Imaginează cazul în care afacerea nu este afacere, ci fructificarea inimilor care tânjesc după ele însele .

Imaginează toți prietenii fiind buni prieteni și foarte fericiți să se vadă unul pe altul. Imaginează viața fără limite. Imaginează viața in starea ei naturală de iubire. Imaginează lumină strălucitoare peste tot, radiantă peste tot, inimi iubitoare peste tot, și toți iubind și fiind iubiți, numai iubind, fiind iubire, emanând iubire fără nici o nevoie.

Imaginează pe toată lumea iubind. Imaginează animale care nu sunt luate de lângă mamele lor. Imaginează casă pentru fiecare pisică și fiecare câine. Imaginează că nu există oameni fără casă și orfani. Unde există iubire, cum ar putea exista oameni fără casă? Cine ar putea fi un orfan? Acolo unde iubirea abundă, doar iubirea abundă. Acolo nu există lipsă, pentru că fiecare va iubi și va iubi cu adevărat, va iubi amplu, va iubi fără efort, va iubi pentru iubirea ei.

Lipsa de înțelegere nu va exista. Numai înțelegerea va exista. Și da, dacă cineva înțelege greșit, asta este, nimeni nu se supără. Diversitatea va fi tot atât de agreabilă ca și armonia. In cazul în care există iubire, unde poate fi lipsă de înțelegere? Inimile iubesc. Mințile au diferențe de opinii. Ce va conta opinia în această lume a iubirii pe care noi o creăm? Nu crezi că învigorez lumea prin Mine, nu-i așa?

Desigur, voi sunteți ingerii Mei, spiridușii Mei care urmează Dorința Mea, și o urmează bucuroși. Dorința Mea este să iubiți, și să iubiți tot mai mult. V-am creat pentru iubire, iar acum iubirea voastră cântă peste tot în lume, și cu atât de multă lumină, cum poate lumea să rămână la fel?

http://www.heavenletters.org/love-in-bloom.html

Advertisements