Ce  Depășește Totul?

Heavenletter #1391
Published on: September 8, 2004

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Amintește-ți iubirea și nu o reține. Orice iubire pe care o reții, o reții de fapt de la tine. Nu ești menit a opri iubirea. Iubirea trebuie tot timpul împărtășită. Când ai multă înghețată în frigider, dai și altuia. Nu că iubirea ar avea termen de expirare dar nu dorești să se adune. Când o aduni, în loc de a o oferi, iți faci rău. Nu există nici un avantaj în a reține iubirea. Când ești supărat, dezamăgit, deranjat de cineva sau de ceva, iți blochezi propria iubire. Ce crezi că sunt emoțiile mai mici decât iubire neîmpărtășită? Împărtășește-o. Haide, las-o să curgă. Las-o oricum să curgă.  Lasă iubirea să curgă de dragul ei.

Iubirea nu este menită să fie complicată. Este menită să fie oferită în mod liber indiferent de orice altceva. Nici ploaia, nici zăpada nici lapovița nu pot opri iubirea ta. Cu siguranță că inconsistența cuiva nu împiedica iubirea ta. Începi și oprești iubirea, și o duci sus. Când închizi iubirea din inima ta, oprești fluxul vieții.

Iubirea nu este menită să fie nefolositoare. Este menită să curgă până se revarsă. Renunță la ideea că poți pierde iubirea. În acest fel, nu vei simți că trebuie să o salvezi.

Salvând iubirea pentru altă dată, decimează iubirea. Iubirea este menită să fie folosită ca și când nu există ziua de mâine. Folosește toată iubirea care este adăpostită astăzi  în inima ta. Oferă mostre în mod liber. Dă-le. Lasă iubirea să circule în univers.

Ești responsabil pentru iubirea din inima ta. Ai grijă de ea. Ai grijă de ea dând-o mai departe. Ești bogat în iubire. Ești plin de ea. Ești un vârtej de iubire. Ești un titirez al iubirii.

Dacă vrei mai multă iubire în viața ta, începe prin a o da. Nu fi un sărman și să o măsori. Doar dă-o. Te asigur că există mereu mai multă. Niciodată nu poți umple rezervorul iubirii prea mult. Niciodată nu vei rămâne în lipsă.

rose-266611_960_720

Toți sunteți fluxul iubirii, deși nu sunteți deschiși la flux. Doar lasă-l să curgă. Lasă iubirea Mea care curge din și prin inima ta – bine, las-o aprinsă acolo unde va fi. Las-o să lumineze tot ce trece prin fața sau prin gândurile ei. Nu lăsa nimic pe dinafară. Nu lăsa nimic văduvit de iubirea din inima ta. Nu mărunți iubirea. Mai presus de orice, nu mărunți iubirea. Nu o chinui. Nu o analiza. Descoper-o în inima ta.

Iubirea este menită să curgă din abundență.

Pot să fac acest lucru mai clar decât atât?

Un loc bun pentru a începe este în mă iubi pe Mine, pentru că inima ta are nevoie pentru a se deschide larg. Inima ta a fost făcută pentru vastitate. Las-o atunci să adore imensitatea.  Adu iubirea ta încolo și încoace ca și cum nu se demodează niciodată.  Iubirea nu o va face. Toate celelalte lucruri o vor face.

Trandafirul iubirii tale este în floare.

Încălzită de soare, inima ta arată spre Cer. Iubirea ta, născută în Cer, acum este acolo. Astăzi este fluxul ceresc. Astăzi este anotimpul iubirii, pentru că Cerul este mare în inima ta.

Pământul este un vas al iubirii, ales în Cer. Nu există nici un alt tip de iubire, decât iubirea Cerului. Iubirea, prin natura ei este strălucitoare. Ce altceva luminează universul decât iubirea? Ce altceva întrece orice decât iubirea?

Comparațiile nu au rost. Nu există nimic care să se compare cu iubirea.

http://heavenletters.org/what-surpasses-everything.html

Advertisements