Activarea Soarelui Corpului Vostru de Lumină

de Lisa Transcendence Brown

22/01/2017

În fiecare zi, este imperativ să se ajungă undeva unde cel puțin coroana și ochiul al treilea sunt expuse (întregul corp este mai bine) la lumină solară directă. Chiar și atunci când nu este soare, puteți face acest lucru, deși actualul soare dă voie unei mai mari expansiuni “de moment”. Pentru că voi SUNTEȚI soarele!

romantic-563036_960_720

Luați loc sau stați cu fața la soare, cu ochii închiși la început. Trageți aer în întreaga Ființă, prin al treilea ochi, încet, cu lungi respirații, eliberați încet pentru a regla corpul și respirația împreună în același timp. În cazul în care, pe expirație, simțiți că emiteți un “ton” în respirația voastră (eu numesc aceasta “tonifiere”), vă puteți de fapt regla, în frecvență, pe măsură ce eliberați respirația într-un ton natural lent. Cu cât este mai lentă și mai lungă respirația, cu atât mai mult sunteți în măsură să vă reglați în interior.

Cincisprezece minute este suficient pentru activare, deși cu cât faceți mai mult acest lucru, cu atât mai mult veți observa afectele și modificările celulare din interior. Veți simți furnicături și expansiune peste tot. Simţiţi-vă conectat la tot ceea ce este, simțind cum vă umple iubirea și pacea și o radiați către tot pe măsură ce respirați.

Extras din cartea: “Dimensiuni de Navigare: Ghid de Trezire & Ascensiune”
de Lisa Transcendence Brown

Valabilă pe Amazon:
https://www.amazon.com/Navigating-Dimensions-R…/…/0615921051
Website: https://www.AwakeningToRemembering.com/books.html
Inside Previews, Reviews and also the first book: “Awakening To Remembering,” are available on both!

Advertisements

2 thoughts on “Activarea Soarelui Corpului Vostru de Lumină

Comments are closed.