Când inima se deschide, lumina se activează …

Lisa Transcendence Brown
23/01/2017

Când o Ființă Stelară se trezește într-un corp uman, în realitatea umană, este o experiență uimitoare și confuză. Acest lucru aduce multă confuzie, furie și durere interioară … separarea de sentimentul și cunoașterea de “ACASĂ” din interior. Modul în care fiecare alege să intre/ reintre în această experiență umană și să se trezească complet din nou, va fi diferit. În contextul a ceea ce scriu, vom uni termenii separați de Ființe Galactice, Celeste și Stelare, ca să fie la fel, așa cum suntem de fapt. Identificăm aici toate aspectele diferite ca și Ființe Stelare.

Ca și Ființe Stelare, realitatea umană nu face sens. Aceasta nu se conformează la ceea ce NOI știm și înțelegem. Cu cât încercăm mai mult să ne încadrăm în lumea umană, cu atât este mai greu. Puritatea noastră, cunoașterea noastră, lumina și iubirea noastră.

Acum, cei adormiți și cei care se trezesc, “cred” opusul a ceea ce este cu adevărat, pentru că ei sunt încă de partea cealaltă a tunelului luminii/ a vortexului. Aspectul uman nu poate vedea cu adevărat. Încearcă să potrivească “neînțelesul” în cutiile umanului. Acest lucru creează mult stres și durere care trebuie să se purifice și să se curețe.

Pentru că există atât de multe căi în care o Ființă Stelară Galactică se poate incarna într-un corp fizic, noi trebuie să ne uităm la fiecare perspectivă ca să înțelegem. O Ființă Stelară se poate trezi în orice moment dat. Poate fi la prima suflare, la nașterea corpului fizic, poate fi în timpul copilăriei, în adolescență, la douăzeci, treizeci, patruzeci de ani și mai târziu … pentru că fiecare suflet incarnat în densitatea fizică a pământului încearcă mereu să se trezească. Este încercarea de a se potrivi în uman, fiind “împins” în realitățile umane care decid activarea conștiinței/ ADNului, pentru că ambele sunt același lucru.

Fiecare Ființă Stelară alege o călătorie specifică aici. Cantitatea de suferință va fi indicația familiei umane alese și a conștiinței lor, mediul exterior și conștiința acestuia. Cu cât este familia mai conștientă, cu atât mai mult ii este permis Copilului/ Ființei Stelare să evolueze natural. Experiența umană aleasă va apărea de-a lungul drumului.  Unii pot fi mai în vârstă când se întâmplă acest lucru pentru că există o denaturare în toți cei care aleg un corp fizic care nu a fost încă “lumină” și deține programarea iluzorie care are nevoie să fie curățată și purificată pentru a apărea integrarea fizică a luminii lor proprii.

În acest moment, Ființele Stelare trezite dețin abilități de codare ADN în conștiința lor extinsă. Corpului fizic, trebuie să i se permită să se integreze în conștiința Ființei Stelare, nu invers.

În cazul în care nu am înțeles, am încercat să ne integrăm în corpul uman și să adormim. Acest lucru s-a schimbat. Conștientizarea și înțelegerea modului în care Conștiința, ADN-ul și Corpul Cristalin de Lumină lucrează împreună, fac acum toată diferența. Acum avem cunoștință din nou de modul în care funcționează tot. Nu trebuie să încercăm să o facem într-un mod  dificil sau prin SCHIMBAREA FORMEI UMANE. NE putem deschide conștiința noastră la Cunoștințele Antice care dețin CHEILE evoluției pure, fără a mai suferi. Va fi la latitudinea fiecăruia de a dori să utilizeze informațiile, deși aceasta nu se vor conforma / potrivi cu conceptele umane. Ele TREC dincolo de acestea.

O ființă Stelară deține coduri și secvențe dincolo de înțelegerea umană iar corpul fizic este, dacă vreți, o cutie de depozitare. Când o Ființă Stelară este  “forțată” pentru a trăi ca și uman de către oameni inconștienți, conștiința lor extinsă este suprimată și “se închide”. Această închidere este ceea ce numim “adormirea” sau “somnul”, cunoscut și ca amnezia dintre realități și voaluri. Ființa Stelară stagnează și forțează ADNul să se denatureze și să se separe pentru a supraviețui aici. Aceasta creează discordie în corpul fizic, durere fizică, durere emoțională și suprimare, care în cele din  urmă trebuie să fie ÎNTOARSĂ din nou înapoi la puritate și iubire. Magnitudinea prin care se experimentează această “forță” fără înțelegere, va determina cantitatea de distorsiuni create, suferința și întoarcerea necesară înapoi la re-programarea luminii. Acolo unde o persoană nu înțelege, ii face acest lucru sinelui lui. Din acest motiv este atât de important acum să ne re-educăm în acord cu frecvența realităților mai înalte ale NOULUI Pământ.

sunrise

Evoluția înapoi de la uman la Ființă Stelară Galactică o numim “Inginerie Inversă”. Noi inversăm afectele care intră în adormire, ceea ce se întâmplă aici Ființelor Stelare este numită inconștiență. Acum, Ființa Stelară trebuie să fie crezută și validată, pentru că exprimă propriile experiențe, înțelegeri și cunoașterea pe care ele au venit să o împărtășească aici în ceea ce privește alte dimensiuni, linii temporale și realități pe care umanul nu le poate înțelege sau nici măcar percepe ca și reale. Pentru a sprijini Ființele Stelare Umane aici în evoluția în Lumină este necesar ca ele să fie ascultate, crezute și trecute prin distorsiuni (frică și durere). Acum, pentru Ființele Stelare strămutate, este important să se înțeleagă că orice incarnare aici a fost alegerea sufletului. Acceptarea și înțelegerea acestui lucru este necesar și este cheia abilității noastre pentru integrarea și funcționarea de aici.

Integrarea unei FIINȚE STELARE într-un corp fizic este un lucru delicat pentru a fi înțeles. Este nevoie de o inimă și o minte deschisă pentru a ajuta cu evoluția naturală organică deoarece trebuie să apară acum pentru noi toți. Frica și necesitatea de a potrivi totul într-o cutie a gândirii limitate și a toate- cunoscătoare este ceea ce creează DISTORSIUNILE și închide conștiința extinsă. Corpul fizic trebuie asistat natural ca să își ridice vibrația și să își curețe orice programe deținute în corp, astfel încât LUMINA Cunoașterii Ființei Stelare poate fuziona cu corpul, iar corpul deține conștiința FRECVENȚELOR mai ÎNALTE care încearcă să se integreze într-un vas de conștiință de densitate mai joasă.

ADNul/ ARNul se adaptează la împrejurări, la conștiința la care sunt supuse. Ele sunt un răspuns la toți stimulii și la expunere. Acesta este motivul pentru care este atât de important să fie înlăturate distorsiunile și să fie ALES ce să se introducă în noua voastră realitate. În fiecare nano-secundă cineva își SCHIMBĂ existența în uman sau înapoi în realități de densitate mai înaltă ale Dimensiunii a 5-a, a existenței NOULUI Pământ.

Mulți privesc la SCHIMBARE și le este frică, fără să realizeze că noi ca și oameni, toți ne schimbăm în oameni. Am luat trăsăturile și caracteristicile transmisiunilor din mediile noastre umane, familii, prieteni, animale. Noi ne-am schimbat PROPRIUL nostru ADN făcându-ne acest lucru singuri. Acum, când razele Gamma circulă prin noi, genetica noastră, conștiința memoriei celulare, structuri moleculare și tipare corporale se re-codează înapoi la PURITATE și ÎNAPOI la CINE SUNTEM NOI cu ADEVĂRAT, ca și Galactici și Ființe Stelare ACUM aici.

Atunci când cineva găsește că este greu și suferă, se întâmplă atunci când nu văd  DINCOLO de propria lor înțelegere umană și lasă încăpățânarea, mândria și nevoia să fie corecte sau sunt victime ale mentalității și creează o realitate a fricii, suferă și trebuie să se întoarcă și să curețe durerea și disconfortul emoțional/ mental/ fizic.

Corpul fizic este adaptat la LUMINA FOTONICĂ. ACESTE explozii de Raze Gamma (plasmă electromagnetică radioactivă) restaurează în mod continuu conștiința la cea a Ființelor Stelare Galactice. Impuritățile sunt umane și distorsiunile Galactice/ Atlantiene/ Antice pe care le curățăm aici din această existență. A fost călătoria aleasă de noi, deși acum toți se trezesc ca să se mute dincolo de experiența umană limitată pentru a-și REAMINTI din nou.

Trezirea poate fi o experiență foarte traumatică pentru Ființele Stelare atunci când aceasta a inclus și alți oameni cum ar fi familie și prieteni, care dorm în inconștiență. Fiecare trebuie să treacă prin aceste experiențe și prin toată separarea de la SURSA din interior. Venind împreună să se susțină reciproc în evoluția organică a conștiinței este modul în care se întâmplă toate acestea acum. Este necesară împărtășirea cunoștințelor și eliberarea competiției. Fiecare suflet are un contract de a se asista reciproc acum în  procesul de trezire a conștiinței.

Nevoia unei experiențe umane de separare va fi determinată de “modul pe care umanul” l-a ales să fie experimentat aici.

Atunci când cineva se trezește, corpul a fost adormit. Unele suflete sunt walk-in, altele sunt  incarnate la naștere și acum avem și “merge-prin” și “trece-prin” și multe altele care mai vin. Numai omul are nevoie să pună acest lucru într-un tipar ca să înțeleagă. Nu contează cu adevărat nimic altceva decât modul în care cineva alege să FACĂ  acest lucru din acest moment ACUM .

Frica, percepția greșită a necunoscutului, va crea suprimare fizică/ emoțională mai mare, durere și suferință. Noi terminăm rezistența, lupta, bătăliile, durerea, și suferința prin deschiderea inimilor și a minților pentru a se sincroniza la frecvențele mai înalte ale luminii. Facem acest lucru prin folosirea cunoștințelor antice și prin revărsarea lor acum în foarte multe moduri în mod continuu.

Nu ne transformam în ceva străin sau de speriat. Noi re-evoluăm înapoi, în existența noastră originală. Ne-am schimbat în oameni să putem supraviețui o experiență înțeleasă greșit. Acum purificăm în continuare distorsiunile ținute în fiecare corp al conștiinței, pentru a ne putea întoarce în existența noastră purificată. Venele noastre din corp evoluează din carbon în cristal. Structura noastră este în continuă schimbare, curățând vechile reziduuri de conștiință din corpurile noastre fizice, unde au fost depuse în oase, mușchi, dinți, glande, organe, carne și piele.

soap-bubble-1983918_960_720

Frecvența înaltă de Lumină activează Cristalul, cristalul eteric și le transformă în unele reale. Particulele noastre stelare se activează și apare mâncărimea sub piele atunci când apar și tot acum radiațiile Gamma sunt enorme în corpurile noastre. Va apărea arderea atunci când mari cantități de lumină solară se activează în corp. Cristale fizice mari se vor rupe înăuntru pentru a deveni particule cristaline vizibile în corp. Oasele, dinții, maxilarul, încheieturile, organele, toate au în ele cristale care se activează. Aceste cristale sunt transmițători și receptori de frecvență din frecvența înaltă care anunță că acum pășim în aici. Ochii sunt ajustați și creierul deschide căi neuronale către tot universul/cosmosul. Întreg corpul se reajustează. Lumina curge prin structură și transmite realități holografice din interior. Acțiunile Ființelor și cantitatea de LUMINĂ PURĂ deținută, determină banda pe care  se merge,  experiența în fizic,colectivele ii aparțin (noului sau vechiului pământ) și holograma în continuă schimbare, care sunt un răspuns al rețelei de care cineva este conectat din interior.

Aspectelor umane nu le place să audă astfel de lucruri pentru ca acestea nu corespund mentalităților și convingerilor după cum lucrează aici experiența. Doar atunci când inima se deschide, se deschide și mintea. Se întâmplă atunci când o ființă se deschide cu totul în fața necunoscutului sau dincolo de acest lucru, conștiința lor se extinde. Atunci când inima se deschide cu totul, lumina se activează acolo unde cunoștințele antice și ințelepciunea lăuntrică sunt ținute în structura fizică și energetică. Prin propria inteligență lăuntrică o ființă își poate activa ADN-ul pur pentru a curăța distorsiunile și impuritățile lăuntrice.

Cu toții suntem aici pentru a unifica și a da drumul separării conștiinței care a ținut ființele inconștiente și adormite. Așa cum mult așteptatele raze Gamma continuă să bombardeze lumina galactica, intensitatea și distorsiunea vor fi mărite pentru a face vizibile vechile densități programate și iluziile care vin cu ele.

Rețeaua vechiului matrix plecat care a ținut totul împreună înainte, în mod bizar și extrem este noul mod pentru cei care încă mențin nevoia, dorința de a rămâne inconștienți. Expansiunea conștiinței este singurul mod prin care se poate exista pe noul pământ. Rețeaua pământului vechii densități se prăbușește în interiorul/exteriorul pământului, în interiorul corpului uman și în exterior. Toate aceste erau unite din punct de vedere energetic deși acum singura rețea care există este rețeaua cristalină a erei de aur care se activează la o rată exponențiala în totul, în mod simultan.

Fizica Cuantica, Mecanica cuantica, Rețeaua cuantică, Câmpul Cuantic, Câmpul Unificat, Simbolurile, Numerele, Formele geometriei sacre, Portaluri, Porți Stelare, Re-programare, Adaptări de Lumină Cosmică, Întruparea Sinelui mai Înalt, ADN/ ARN/ Re-codare Genetică, Ființe Cristaline de Lumină stelară, Corpul de Lumină, Conștiință Expansionată și Multi-Dimensionalitatea … toate acestea sunt  o parte a limbajului nostru ca și Ființe de Lumină Cuantică aici. Masterizarea ca și Energie în Formă este modul în care înțelegem totul din nou.  A trăi este singurul mod pe care unii îl înțeleg cu adevărat, dacă nu se întâmplă ceva care să deschidă inima și mintea. Conștientizarea extinsă este modul în care cineva poate folosi cunoașterea antică ca să navigheze și să trăiască într-o linie temporală/ dimensiune schimbată, în loc de una inconștientă neconfortabilă. Până atunci este conceptul că aspectele umane vor dovadă ca să creadă. Dovedind întâi este o experiență indezirabilă. Onorând întâi oferă dovada prin căi magice. Miracolele sunt cuvintele omenești pentru ceea ce este natural pentru noi aici.

Fiecare va fi acum trezit din nou la propria lui existență multidimensională. Viața așa cum a fost odată cunoscută,  nu mai este. Viața este existența conectată prin inimă și totul se întâmplă în INTERIOR. Onoare Sacră, integritate, pace, bucurie, armonie, iubire, respect, considerație, recunoștință, apreciere, împărtășire și acțiune intenționată ca și IUBIRE este modul în care noi existăm aici. Fiecare trebuie să facă acest lucru “mai întâi” din interior. Ei vor  primi aceleași lucru ca și răspuns la ceea ce dețin ca fiind “noul lor mod de a fi” acum.

Câmpul unificat este modul în care existăm. Nu este un lucru pe care îl atingem și îl folosim pentru beneficiul nostru.  Dedicația parțială va exprima o experiență care nu este preferată. Existența NOULUI nostru PĂMÂNT  cere ca toată lipsa umană să fie purificată, curățată și eliminată. Separarea nu poate exista acum în aceste benzi de frecvență de aici.

Tot ceea ce vedeți că apare în lumea voastră exterioară este ca să vă arate ce este în interiorul vostru. Tot cea ce știți în interior prin adevărul a ce simțiți și rezonează cu voi din interior, aceasta este ceea ce vă ghidează de acum în fiecare moment. Aceasta este calea directă înapoi la cea ce ați uitat când ați adormit. Uitarea nu mai există … pentru că totul devine din nou vizibil prin conștiința inimă-minte deschise  și prin unificare din nou.

Vă iubesc!!

Lisa Transcendence Brown
WayShower, Multi-Dimensional Ascended Master, Author, Light Embodiment & NEW Earth Existence Guide
www.AwakeningToRemembering.com
Excerpt from upcoming book 4: Galactic/God Consciousness: Our Evolution AS THE Advanced NEW Earth HUmans

Advertisements