Ce Visuri se Pot Implini

Heavenletter #1523
Published on: January 19, 2005

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Iți place să te gândești la viață ca și la ceva care se desfășoară cum iți place. Crezi acest lucru atunci când obții slujba pe care o așteptai sau cecul care ai sperat că va cădea din cer sau găsești rochia de culoarea dorită sau camionul pe care îl așteptai. Ți-ar plăcea ca viața ta să aibă cântecul intitulat “Când visurile devin realitate” cu refrenul “Chiar acum, pe loc, întotdeauna.”

Ai putea fi sigur că viața ta jonglează într-o poziție în care îți îndeplinește toate visurile. Poate că  acest pătrat de aici trebuie să fie mutat acolo pentru a se potrivi în pătratul pe care îl dorești. Poate că viața ta de acum își croiește drum spre norocul tău. Preaiubiților, cu acest lucru în minte, viața vă este în locul corect acum.

Știi că viața iți poate părea fără de speranță, întunecată, și ștearsă, și apoi se schimbă și devine luminată auriu.

Nu este doar viața ta jonglată cosmic, ci așa este viața fiecărui individ. Fiecare parte a amestecului trebuie luat în considerare. Există viața familiilor, a corporațiilor, a organizațiilor, orașelor, orășelelor, regiunilor, statelor, mărilor și galaxiilor. Există mult mai multe pe care le poți calcula, dar nimic atât  de departe de tine. Nu există nimic ce  nu poți avea sau care nu poate fi într-un fel sau în altul. Nimic.

Înțelegi, că vorbesc mult mai profund. Poți dori să fii polițist, dar din cauza unui accident la ochi, nu iți este dat voie să devii polițist. Ce este dorința ta, dincolo de dorința de a fi polițist? Este modul în care va apărea pentru tine, sau se va prezenta când nu te superi. Și poți afla că acesta este un alt mod mult mai important decât dorința ta inițială de a fi polițist.

visuri

Te rog consideră faptul că viața te ajută. Este de partea ta. Viața te va ajuta ca să ajungă la tine ceea ce dorești.

Uneori ai dorințe care sunt contradictorii. Vrei o familie, dar nu vrei să fii legat. Vrei o carieră importantă dar nu iți place lumea corporațiilor. Așa că viața te temperează și tot viața te liniștește. Și uneori pur și simplu nu știe ce să facă cu tine. Nu da vina pe viață sau pe destin pentru că tu nu ești clar.

În același timp nu te gândești că dorințele neîmplinite sunt vina ta. Nu există vină. Nu există un mod clar de a mai scana trecutul mai mult decât există dorința de a scana viitorul.

Uneori ți-a plăcut mai mult ideea decât realitatea. Ceea ce te-ai gândit că ai vrut nu era ceea ce vroiai de fapt. Viața are multe surprize, nu doar una. Viața este făcută să o trăiți, preaiubiților.

Poți avea bucurie pentru alții care și-au îndeplinit visurile – care erau și ale tale. Dacă ai vrut să devii milionar și nu ai devenit încă, te poți bucura de spiritul celor care au devenit milionari. Te poți bucura auzind sau citind despre ei, în același mod în care te bucuri de bijuterii chiar și atunci când nu ești proprietarul lor. În acest mod, te bucuri de norocul milionarului. Și în acest mod, înveți.

Această viață pe care o ai acum este viața pe care o conduci. Indiferent care iți este viața, tu o conduci. Este a ta. Vezi plăcerea în ceea ce găsești și mergi înainte.

Viața ta are direcția în care mergi. Continuă. Încă nu știi ce visuri se mai pot împlini.

http://www.heavenletters.org/what-dreams-may-come.html

Advertisements