Experimentarea altor dimensiuni

Raportul Energetic pentru astăzi: Vânturi Solare Super Inalte  de Incărcare Electrică , Gamma, Frecvențe ale Cuțitelor de Diamant, Glanda Pineală, Inimă, Cristale & Vise Lucide

Lisa Transcendence Brown
01/22/2017

Am avut raze gamma intrând în “somn pentru a trezi”, pentru a se integra și a lăsa corpul vostru să facă ceea ce  au nevoie energiile – nu vă opuneți, lăsați creierul/ corpul să se relaxeze.

energii-dimensiuni

Acestea se încarcă și se încarcă foarte mult, stimulează, captivează și împrăștie … acestea creează agitație și palpitații , care trezesc corpul, taie prin voalurile de amnezie (avem Cuțitele de Diamant și ]n acestea). În această dimineață avem Vânt Solar electromagnetic foarte puternic, cu plasmă … o mulțime de lucruri se întâmplă. Acordați respect procesului și ascultați/ iubiți/ sprijiniți corpul vostru  pentru că el vă vorbește / comunică cu voi. Acest lucru activează cristalele din structurile noastre de cristal, glanda pineală, ochii, creierul, coloana vertebrală și multe altele.

Acestea vă pot crea confuzie dacă nu sunteți prezenți, oferind atenție/ observând … acestea pot crea haos, dacă aveți energii conflictuale in interiorul vostru. Noi mergem tot mai sus.

In ultima vreme, o mulțime de vise lucide pentru toată lumea . O stare de somn și de trezire. Experimentarea altor dimensiuni. Intrarea in acestea a fost cu siguranță dincolo de ce a fost imaginat!!!

Lisa Transcendence Brown

http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements