Gardieni ai NOULUI Nostru Pământ

Ca și gardieni ai NOULUI Nostru Pământ: NOI Implementăm Schemele Galactice pentru Evoluția Existenței Superioare de Aici

Lisa Transcendence Brown
1/24/2017

Pe măsură ce GARDIENII NOULUI PĂMÂNT încep să se adune, multe continuă să se întâmple “în spatele scenei”. Aspectele umane încă nu pot vedea acest lucru, pentru că ele sunt “deconectate” de la acces, datorită încă propriei lor separări/ vibrații. În alte cuvinte, pentru că “în spatele scenei” sunt “alte dimensiuni”, fizice și non-fizice. Pentru noi, ele sunt la fel. Noi nu mai funcționăm separat de acestea.

Acest lucru nu este nou, se întâmplă tot timpul. Cei cu acces holografic multi-dimensional  nu funcționează numai în/ din aceste alte dimensiuni în mod conștient, dar ei acționează și în cea fizică.

Există mai multe percepții greșite, care cresc, la un nivel record, și acest lucru va continua pentru cei fără conectivitate conștientă. Lăsați să fie. Continuați să împărtășiți pentru a se trezi, continuați să arătați drumul, continuați să ancorați aceste frecvențe superioare de lumină și codurile în structurile corpului vostru fizic. Da, acest lucru este imens. Am trecut pragul raiului pe Pământ și cantitatea frecvențelor de lumină galactică superioară cresc în mod continuu și substanțial pentru ca noi toți să realizăm acest lucru în mod fizic.

Formarea fizică a realităților dimensionale superioare și planurile existenței apar numai acolo  unde se dețin aceste coduri în mod individual. Ne-am mutat dincolo de vibrațiile unde acestea plutesc în exteriorul fiecăruia, și acum toate trebuie integrate în structura corpului fizic pentru toți, pentru a continua existența fizică aici.

Noi suntem preocupați nu pentru ceea ce nu sunt oamenii pregătiți  … noi ancorăm aici tot mai multe realități masive de frecvență superioară pentru noi toți. Nu ne concentrăm pe ceea ce se prăbușește/ dizolvă, ne concentrăm pe ceea ce creăm și aducem mai departe din punct de vedere vibrațional TOT TIMPUL ACUM.

Schemele pentru noile noastre civilizații au fost activate în ultimii ani și fiecare este pregătit în interior ca să susțină această parte a scopurilor proprii sufletului/ misiunilor galactice de aici. Ca și Gardieni, NOI DEȚINEM informația în interiorul nostru, care unifică toată Umanitatea aici și ancorează cele mai înalte realități dimensionale ale noastre în această realitate fizică.

Noi împărtășim ceea ce este necesar ca să trezească pe toți aici pentru evoluția existenței superioare. Suntem răbdători, știind că fiecare experimentează exact ceea ce are nevoie/ cere pentru ca să se trezească în mod complet, pentru ceea ce fiecare și-a dat consimțământul înainte de incarnarea/ venirea aici, pentru că toți experimentează acum în mod continuu realitățile lor pre-programate, așa cum a fost mereu. Singurul mod de a schimba acest lucru este de a deveni conștient și să activeze în mod intenționat programele dorite în loc de a menține programele inconștiente.

cosmos-field-950004_960_720

Da, fiecare are o opțiune, liberul-arbitru, în felul în care să experimenteze acum totul. Nu toți vor folosi aceasta, așa că acolo unde este aleasă inconștiența, atunci este liberul arbitru al fiecăruia ca să experimenteze atrocități, treziri bruște, devastarea, pentru a-l face acum pe deplin conștient. Cei care s-au trezit nu mai experimentează astfel de realități acum. Ei au făcut-o, așa cum fiecare o face în realitatea proprie, după cum este menit să se întâmple.

Nu toți sunt încă pregătiți să lase vechiul să plece, mențin încă vechile  energii în interior. Acest lucru este în regulă, pentru că acele linii temporale încă acționează în felul lor pentru cei încă prinși în ele. Planurile dimensional superioare ale existenței nu cer participarea în cele dimensional inferioare, pentru că liniile temporale apar așa cum este menit să fie.

Cei care îmbrățișează tot ceea ce este sufletul lor pot merge mai departe și să devină o parte a noii existențe complete  “gândită” ca imposibilă. Pe măsură ce fiecare este gata …… Cu cât mergem mai sus, cu atât mai multă libertate, fericire și minunăție este disponibilă pentru toți cei care sunt pe deplin angajați în acest sens.

Cei care sunt aici pentru a ancora și menține Raiul pe Pământ în fizic, sunt ocupați cu a face ceea ce este necesar să facă pentru ca acest lucru să se întâmple pentru toți cei care au venit aici ca să experimenteze acest lucru.

Oamenii care nu pot vedea, fac asumpții, crează prezumții, povești și sunt prinși în linii temporale inferioare care ii țin “blocați acolo”. În mod tehnic, nimeni nu este ‘blocat’, ei doar își ard programele energetice vechi până când devin conștienți pe deplin pentru a trece acum la o nouă linie temporală. Nu vă legați energia de vechi pentru că veți experimenta acele linii temporale. Concentrați-vă pe deplin pe energia voastră și pe tot ce aveți/ sunteți în ancorarea NOULUI din interior vostru și în lumea voastră fizică. Ajutați ceea ce DORIȚI să experimentați aici. Totul este vizibil și văzut de aceia care sunt pe deplin conștienți, conștiincioși și dețin vibrațiile superioare din interior.

Singurul mod în care fiecare devine o parte a noii noastre existențe este prin participarea în mod intenționat, suport complet și întrupare … alegând dimensiunea dorită și făcând acea dimensiune din interior astfel încât aceasta să se poate materializa în formă fizică.

Pentru Gardieni, răspunsurile sunt aici. Totul este simplu și este deja făcut. Noi facem în această vibrație, tot ceea ce este necesar să facă o realitate fizică aici. Accesul Galactic este oferit dacă toți întrupează aici toate aspectele. Existențele pure sunt cerute pentru că oamenii nu mai pot trăi aici în aceste frecvențe. Fiecare poate transcende în mod complet separarea. Nu este necesară, este cerută să se ÎNTOARCĂ la ce a fost uitat și să trăiască/ existe dincolo de voaluri și în existența fizică a iubirii, purității, păcii, bucuriei și magiei … amnezia dispare pe măsură ce toți ascensionează/ unifică pentru a deveni aici Gardieni.

Raiul FIZIC este dat de TOȚI ca și GARDIENI, existând în planul fizic al existenței, dincolo de realitățile de densitate inferioară care toate descind aici pentru propria experiență umană. Realitățile noastre curente nu mai sunt formate din zbatere, rezistență, luptă sau lipsă (ele sunt opusul) … deși ca să se unească în această existență, trebuie eliberat tot ce era în vasul corpului fizic, dizolvat tot ce era, transcende tot ce era și uni tot ce era … înapoi în frecvențele PURITĂȚII acum.

Noi respectăm alegerile fiecăruia pentru realitățile fizice. Toți alegem să experimentăm liniile temporale dimensionale pe care le experimentăm acum. Uman sau Cuantic. Noi trăim Cuantic acum, ca și un mod al existenței noastre în fiecare moment.

Lisa Transcendence Brown
Ancient Elder, Guardian of NEW Earth & Galactic Light BEing Embodied in the physical here
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements