Un Bonus Minunat

Heavenletter #5241
Published on: April 1, 2015

http://heavenletters.org/un-bonus-minunat.html

God said:

Când ești prea ocupat, ești prea ocupat. Deși unii sunt mai ocupați decât alții.

Nu există nimic de dovedit în a fi ocupat sau supra ocupat sau chiar supra-muncit.

Mulți dintre copiii Mei nu știu ce înseamnă să fii prea muncit. Există zone unde oamenii lucrează douăsprezece ore pe zi șapte zile pe săptămână. Există zone unde oamenii trăiesc acolo unde lucrează. Există zone unde copiii lucrează. Există zone unde oamenii știu numai să lucreze și nu gândesc nimic despre acest lucru.

Este adevărat că Eu cred în restul. Dacă trebuie să lucrezi ore multe, și nu ai zi liberă, atunci odihnește-ți mintea și ceea ce simți pe măsură ce lucrezi. Uneori oamenii se gândesc că trebuie să aibă slujba perfectă pe care ei o doresc să o aibă. Indiferent ce slujbă este, fii în regulă cu ea sau bucuros că muncești și nu iți pizmuiești orele.

Indiferent de muncă, ceea ce faci acum este în regulă, dăruiește-te în mod complet fără plângere. Poate că plângerea este cea care te uzează mai mult decât serviciul.

Nu trebuie să fii foarte obosit. Dacă ceea ce faci a fost numit altfel decât muncă, atunci nu ar trebui să te superi prea mult.

Poate ar trebui să o numim sărbătoarea muncii. Dacă te-ai gândit că erai norocos ca să lucrezi ore lungi și grele, dacă ai crezut că erai norocos să lucrezi mult și din greu, fără să te plângi deloc, cât de obosit ai fi?

drop-of-water-571956_960_720

Poate că ai tendința de a da multă atenție rezistenței tale la muncă. Ca întotdeauna, cu orice, ce ar fi dacă schimbi un sentiment pentru altul. De ce nu acorzi puțină atenție la felul cum simți despre lucruri. Nu trebuie ca să te simți tot timpul în felul în care te-ai simțit tot timpul. Știi, nu este mereu atât de rău să mergi acasă obosit de la servici. Desigur, este mai bine să nu mergi acasă obosit, deși ar trebui să fii mulțumit oricum.

Fii sigur că nu te induc pentru a lucra mai mult și mai greu și să te distrezi pe baza asta. Eu vreau ca întotdeauna să te fac să înțelegi mai degrabă ceea ce este bun în ceea ce faci decât ceea ce este sumbru. Dacă lucrezi din greu și transpiri, fii mulțumit că transpiri. Dacă lucrezi în Antarctica la temperaturi sub minus zero grade, fii bucuros că ai haine bune de iarnă. Există o altă parte la orice, și destul de des vrei să te duci și în partea cealaltă ca să vezi beneficiile și pe care le oferi și beneficiile pe care le primești. O binecuvântare este o binecuvântare. Lasă ca ceea ce faci să fie o binecuvântare pentru tine. Da, desigur, fii propria ta binecuvântare. Fii un prieten adevărat pentru tine. Poți fi sincer cu tine. Ești croit din multe posibilități.

Este o idee bună să nu suferi. Orice suferință trebuie să o dai la o parte de lângă tine și lumea trebuie să fie un lucru bun. Este greu pentru Mine să văd orice virtute în suferință. Nu văd suferința ca pe ceva la care să te gândești într-un mod bun. Dacă te afli într-o situație în care trebuie să muncești mult și greu , atunci nu adăuga suferința la munca ta grea și îndelungată. Las-o să plece. De ce ai vrea să o menții? Ultimul lucru pe care l-am observat, suferința nu este un ecuson al onoarei. Ce zici dacă suferința este o lipsă de onoare în schimb? În acel caz, ar mai fi acolo atât de multă suferință?

Ce s-ar fi întâmplat dacă suferința nu devenea un stil la modă în lume? Dacă ți s-ar fi dat un bonus grozav pentru a nu suferi? Desigur, este deja adevărat. Un bonus grozav este însăși lipsa suferinței. Ce ți-ar plăcea să imite copiii tăi?

Schimbarea atitudinii este un bonus minunat. Ce zici despre schimbarea unor idei și a oferi o imagine nouă lumii spre care poate că ai tins să o iei de bună? Nu este și ea o virtute cu care să te binecuvântezi?

http://www.heavenletters.org/a-wonderful-bonus.html

Advertisements