In cadrul Sistemului Solar

Heavenletter #1973
Published on: April 17, 2006

God said:

Ai observat că iți agit modul de a gândi? Iți spun că multe dintre gândurile tale nu sunt doar vechi dar ele au fost intotdeauna in afara locului unde ar fi trebuit să fie. Eu spun uneori ceva opus la ceea ce te-ai gândit, și pentru o scurtă secundă te gândești : “Oh, Doamne, este greșit.” In alt moment ceea ce am spus, se scufundă in tine. Se scufundă și in acest fel, te ridică. Cu cât te scufunzi mai mult in modul Meu de a gândi, cu atât te ridici mai sus.

Da, iți agit modul tău de a gândi. Il scutur. Il intorc invers.

Gândirea lumii,  pe care ai adoptat-o atât de inocent, nu trebuie să fie principală, sau suferința pe care lumea a intreținut-o nu ar fi avut precedent peste adevăr și frumusețe. Și acum atât de multe idei pe care le-ai ținut aproape de pieptul tău, alunecă, o iau la vale de pe stânca gândirii tale.

Mărturisește. Mult din gândirea ta a fost pe dinafară. Asta nu inseamnă că te ofensez. Inseamnă să deschizi ochii și să iți deschizi mintea și inima ca să admiți o percepție mai largă. Noi vrem să extinzi barierele gândurilor tale astfel incât să cuprinzi Infinitatea și să incurajezi lumea cu lumina puternică și iubire strălucitoare pe care le ai de oferit. Ale tale pentru a le da.

Lumea așa după cum o vezi acum, nu este suficient de mare. Lumea este ca și multele inimi catre o populează, au inhibat-o și chiar au schimbat-o. Iți vei salva și inima și lumea cu noul mod de a gândi și cu deschiderea inimii.

Vino și hai să luăm lumea din supărare și să facem acest lucru ca pe un toast pentru Mine:

“Pentru Dumnezeu,” și ciocnești pocalurile de gândire, și spui: “Aici, aici, Doamne, pentru Tine noi ridicăm paharele noastre și lumea supărată.

space-1068198_960_720

Vrei să vezi Creația așa cum ai făcut-o. Ai făcut-o in acord cu viziunea Ta, și nu mai dorești să o mai vedem in acord cu viziunea noastră.

“Doamne, noi iți oferim acest toast, in onoarea vieții minunate de pe pământ. Știm că formula pentru măreața viziune este iubirea măreață, și că ni le-ai dat pe amândouă și viziunea și iubirea. Pentru aceasta, iți mulțumim. Iți mulțumim cu inimile noastre, și iți mulțumim in felul in care ne trăim viețile noastre pe Pământ.”

Preaiubiților, am aruncat inima mea in ape, și am incredere in voi că o scoateți și o țineți aproape de a voastră, și astfel inimile noastre se imbrățișează in Unicitate. Preaiubiților, ce poate fi lumea când inimile Noastre sunt  injugate? Ce nu pot face inimile noastre când nu știi că nu există piatră de moară de impins, nici Pământ de scuturat, ci numai percepții greșite pentru a schimba?

Așa că da, lăsați-ne să toastăm un rămas bun pentru toate percepțiile din trecut, din toată drama și istoria cunoscută.  Hai să bem, dar nu pentru fuga la război și toată suferința care il cauzează și pe care  o cauzează, dar făcând astfel de intâlniri care nu mențin atracția. Când inimile sunt pure și incărcate cu iubire, ce ocazie ar putea să atragă un război? Chiar și gândul războiului nu va mai exista. In acel sens, războiul va fi izgonit.

Există o planetă Pământ care se invârte în jurul Soarelui. Sistemul solar este sistemul Soarelui. Ce este Soarele decât lumină puternică strălucitoare, și ce ești tu cu ridicarea gândurilor tale decât iubire pură strălucitoare, lăsând lumea să se incălzească in lumina ta, lăsând lumea să se rostogolească de incântare, lăsând lumea să fie imaginea pe care am pictat-o și pe care incepi să o vezi cu acea inimă trează a ta?

Inimile noastre se imbrățișează astfel că toată lumea poate vedea ceea ce Noi vedem. Intrarea in Cer pentru oricine este prin inima ta, așa că ține inima deschisă și deschide-o mai mult și nu o mai inchide pentru nimeni.

http://www.heavenletters.org/within-the-solar-system.html

 

Advertisements