Realitățile Intenționate Inlocuiesc Realitățile Inconștiente

VOI SUNTEȚI PUNCTE DE ANCORARE ALE NOULUI PĂMÂNT: CURĂȚAREA CICLURILOR KARMICE: REALITĂȚILE INTENȚIONATE ÎNLOCUIESC PE CELE INCONȘTIENTE

Lisa Transcendence Brown

26/01/2017

Sunteți aici pentru a ANCORA acum realitățile voastre vibrațional superioare în lumea VOASTRĂ FIZICĂ. Umanul vostru nu va înțelege. Va trebui să vă conectați PROFUND din interior (și pentru unii este “sus” până când este în interior), deși ghidarea pe care o căutați vă va provoca umanul, pentru că nimic din acest proces nu este așa cum “gândește” acesta.

Am văzut pe mulți judecând acest proces, vorbind despre “cum este făcut”. Până când cineva L-A FĂCUT, nu au cunoașterea pentru a-l înțelege cu adevărat. Ei vorbesc din percepție (umanul ii spune opinie și cunoștințele percepute prin propriile lor lentile).

Nu se poate înțelege cu adevărat, până când corpul vostru fizic nu trece prin intensitatea acestor adaptări plasmatice, intensitatea cristalelor care se formează în corpurile voastre, circulația SURSEI de LUMINĂ PURĂ prin fiecare celulă și venă, restructurarea întregii voastre realități, de la modul de prăbușire la  reconstrucție, de la sol în sus, în acord cu  conștiința cea  mai înaltă posibil și pentru a TRĂI ca și o FIINȚĂ DE LUMINĂ GALACTICĂ CELESTĂ A NOULUI PĂMÂNT.

Judecate dispare. Și limitele și percepțiile greșite. Stați pe aproape și “spuneți altora” sa continue, pentru că fiecare începe să înțeleagă că A ARĂTA, A ÎMPĂRTĂȘI, A FI este singurul mod în care ne FACEM aici realitatea.

Intâi vin adaptările corpului nostru fizic. Vibrația noastră este foarte importantă, pentru că noi nu putem FI/ FACE lucrul pentru care am venit aici dacă compromitem acest aspect. DUPĂ ce am învățat cum să funcționăm în fiecare dimensiune în mod simultan (și toate de-a lungul drumului), atunci începem să ne intrăm în ROLURILE noastre și să ne îndeplinim propriile scopuri  ale Sufletului/ misiunile de aici. Așa cum o facem, UNIVERSUL (NOSTRU) începe nu numai să ne ajute, dar să ne ofere și RĂSPUNS. Pe măsură ce ne UNIFICĂM ÎN INTERIOR o mulțime de dimensiuni/ realități converg în realitatea fizică de aici … pentru noi.

forest-1950402__340

Oamenii sunt concentrați pe separare și pe sine, ceea ce creează lipsă, pierdere și alte variante. FIINȚELE UNIFICATE ÎN IUBIRE sunt concentrate pe coeficientul lor de lumină, pe adaptarea corpului fizic așa că ele pot menține o cantitate imensă de lumină care transmite ușor realitățile. Ele se concentrează aici pe deschiderea de portaluri, activarea porților stelare, trecerea în/ prin multiple dimensiuni. Ne îmbrățișăm galacticul și sacrul nostru și nu lăsăm nimic să intre în drumul pe care noi am venit să fim/ facem, care este ceea ce noi suntem de fapt. Odată ce avem atenția, odată ce ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important, odată ce ne concentrăm energia în mod intenționat, fiecare Particulă Cuantică, devine ușoară distrugerea realităților inconștiente, pentru că noi nu mai avem nevoie/ nu mai cerem/ nu le mai dorim în lumea noastră fizică.

FIECARE TREBUIE să se DEDICE acum pentru adaptarea procesului care apare. Fiecare trebuie să se UNIFICE din interior pentru că din exterior nu se poate alinia și apare prăbușirea.

Noi prăbușim în mod intenționat, pentru că știm că ceea ce urmează este mult mai minunat decât a fost înainte. Evitarea creează o realitate a inconștienței (karma umanului). Karma doar acționează programele inconștiente in realitatea fizică. Noi toți avem karma de curățat. Pe multe niveluri și odată ce o facem, nu mai există karma deloc. Erau doar programe inconștiente din toate existențele noastre. Pare un proces imens și este imens, pentru că este FĂCUT COMPLET când cineva acceptă cu fiecare fibră și dedică totul NOII EXISTENȚE a minunăției de acum.

Momentul în care fiecare devine conștient, duce apoi la alegerea modului în care să curețe programele vechi. Este nevoie de somn pentru ca tiparul corpului fizic să curețe în mod continuu, ca să se regleze/ re-calibreze la realitatea fizică, să se realinieze mai repede la modul în care o facem aici. Fiecare a venit aici pentru a face trecerea completă a diferitei karme/ ciclurilor inconștiente de eoni, la existențele simultane care apar în acest acum. Uman, galactic, relații, iubire, sacru, abundență … toate acestea au cicluri karmice care trebuie să fie curățate din înregistrările akashice ale fiecăruia. Concentrați-vă pe vibrația voastră, întrupare, expansiune și acestea apar în mod natural pentru voi. Realitatea voastră fizică VI SE VA PREZENTA și decizia/ acțiunile dictează experiența fizică pe care o aveți aici.

Pământul are multe dimensiuni care se suprapun, se separă, converg acum în mod continuu la o frecvență mai înaltă. Bombardarea LUMINII este un dar pentru care am așteptat cu toții. Rezistența sau acceptarea este determinată de vibrația corpului vostru fizic. Când integrarea LUMINII SUFLETULUI vostru devine prioritatea voastră, totul o va face să fie mai ușor pentru voi. Adaptările corpului fizic vor fi intense pentru umanul vostru, pentru că nu ați venit aici să rămâneți umani. Ați venit aici ca să deveniți ființe multi-dimensionale care sunteți cu adevărat …

Pământ Super Cuantic Multi-Dimensional …  nu mai sunteți pe același pământ.

Oamenii sunt prinși în cuvinte. Trebuie să mergeți dincolo de cuvinte la ENERGIA pe care să o obțină toți, cu adevărat, ca să vadă, să înțeleagă pentru a FACE acest lucru care este mai mult decât cred toți oamenii că este posibil. Nu numai că este posibil, dar noi l-am și făcut.

Lisa Transcendence Brown
Ancient Elder and Guardian of NEW Earth, Galactic Light BEing in physical form
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements