Aspectele Umane se Trezesc Uluite …

Frecvențe Ultra-Sonice Străbat Puternic Vălurile Amneziei, Victimele Ascensiunii, Adaptări ale Corpului Fizic & Re-conectarea la rețea, Reverberație și Aspectele Umane au parte de o Trezire Șocantă

Lisa Transcendence Brown
1/26/2017

În ultima oră am pornit într-un mod Ultra-sonic (nu am acordat atenție până acum). Aceste raze “fac” multe lucruri.

Procesele permanente de recalibrare ale corpului nostru fizic ii lovește pe mulți pentru o vreme. Observ multe mentalități “victime spre ascensiune” care creează rezistență și suferă în vârful adaptărilor imense care apar deja. Puteți fi o victimă în mod intenționat fără a fi victimă. Semne sigure sunt gemete & suspine, plânsete, vaiete …  sunt mentalități care părăsesc corpul și sunetul este numit “reglare” (unul din miliardele de moduri în care ne reglăm). Putem să plângem și să suspinăm în mod conștient, fără să credem că suntem victime. Fiți conștienți, fiți prezenți și ascultați de voi, de propriile voastre convingeri. Nimeni dintre noi nu este aici o victimă. Fiecare dintre noi, ca și suflete, am ales acest lucru. A fi o victimă creează mizerie pentru cei care trec prin aceasta (și fiecare din jurul lui la fel).

Aici noi nu răspundem mentalitățior de victimă. Acesta era modul vechi de a face lucruri. Aici noi ținem pe fiecare responsabil și cerem ca fiecare să fie conștient de propriul sine. Ne impingem reciproc dincolo de aspectul de victimă și ne intoarcem inapoi la aspectele sinelui superior.

Razele Ultra Sonice: Acestea sunt puternice. Ele “rănesc” trecând prin corp, reglând totul mai repede decât este corpul pregătit. Greață, gaze, extinderea corpurilor, creierul, ochii, urechile, capul, coloana, oasele (din cauza plasmei și a cristalelor pentru oase, mușchi, dinți, glanda pineală). Aici sunt cele mai intense.

Ultra sonicul creează “efectul de reverberație”. Tot ce a fost transmis în exterior vine înapoi mai repede, și mai puternic. Aspectele umane sunt trezite prin “valuri de șoc/ valoare de șoc”. Acestea STRĂBAT, literalmente sunetul este pătrunzător, străbate vălurile puternice și uriașe de iluzie.

forest-1746282_960_720

Acestea vizează zona intestinelor, structurile cutiei toracice, unde au fost menținute manipularea profundă, compromisul, furia, dezgustul, disprețul și altele. Acestea au ca țintă STRUCTURILE realităților pe măsură ce tot mai multe se prăbușesc fizic și energetic astfel încât NOILE LINII TEMPORALE pot sosi/ se pot materializa, pot să își ocupe locul.

Respirație, palpitații, celule care se încarcă puternic … multe lucruri se întâmplă. Onorați și iubiți-vă corpul. Ajutați-l și deplasați-vă dacă simțiți că procesul devine intens. Schimbați camera, stați la lumină (în pat/ locul pentru meditație ca să îl sporiți), ieșiți în natură ca să îl descreșteți. Oferiți-vă cât timp aveți nevoie. Cu cât onorați mai mult procesul, cu atât mai puternic poate deveni fizicul, și poate apare mai rapid integrarea. Dacă este prea mult, vorbiți-i corpului cu iubire, bunătate și respect. Vă poate auzi. Este mult mai conștient decât suntem noi, motiv pentru care noi trebuie să învățăm/ ne amintim cum este totul aici. Trebuie să învățăm să lucrăm cu corpurile noastre care evoluează și se recodează genetic. Ele ne vor ajuta, pentru a trece prin fiecare actualizare puternică, să ne întoarcem mai puternici și mai capabili de a obține, și a realiza scopul de a fi și a face, pentru care am venit cu toții aici.

Mergem tot mai sus. Temperatura se poate schimba (cald/ rece în interior), se activează/ formează cristale, multe zdruncinături … se aliniază Pământul Interior și Porțile Stelare. Acest lucru zdruncină puternic realitățile fizice. Deschide portaluri. Aliniază totul mai repede. Suntem pregătiți de “decolare” pe măsură ce începe acest proces. Totul este în regulă iubiților.

Lisa Transcendence Brown
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements