Tronul Universului

Heavenletter #2412
Published on: July 3, 2007

http://heavenletters.org/tronul-universului.html

God said:

Suflet frumos, un suflet frumos este tot ce poți este să fii. Nu există nimic altceva ce poți fi. Vei ști acest lucru atunci când nu mai ești atașat de toate cursele lumii. Când le pui la o parte, atunci este momentul când ieși din coconul făcut de tine, din pânza de păianjen ce ți-ai țesut-o în jurul tău. Când nu mai există nimicurile străine, ce mai rămâne decât sufletul tău splendid în toată frumusețea lui? Sufletul tău are înțeles și niciodată nu se pierde. Acesta este adevăratul tu. Orice altceva este doar jocul mâinilor, o fațadă, o minciună. Nu contrează cât de capabil ești în lume, acesta este adevărul. Acesta este adevărul, nu contează nici cât de incapabil ești în lume.

Ai crezut că lumea este totul, și că ești nimic, o picătură într-o găleată, o parte într-o duzină, un muncitor tolerat pe Pământ, adesea neobservat, necunoscut, neconsiderat, nu cu multă semnificație, așa ai crezut.

Și totuși, dincolo de toate, ești cel mai important pentru Mine și acum îți cer să fii important și pentru tine. Nu crede ceea ce lumea îți spune pentru că lumea nu îți cunoaște valoarea. Lumea ți-a răpit încrederea în tine și a ascuns-o undeva. Lumea a încercat să te convingă că tu reprezinți masele, și ai fost convins. Nu ai renunțat la sufletul tău, dar ai renunțat la importanța lui. Ai inceput să simți că sufletul tău și valoarea lui sunt povestea ta nu cea a lumii. Desigur, tu și lumea aveți totul inapoi.

Viața în lume este valoroasă, așa de valoroasă ca și tine, și totuși nici lumea nu s-a prețuit singură. O lume care se prețuiește nu ar avea războaie. Nu ar avea frenezie de nici un fel. Nici lumea nu s-a prețuit singură, deci tu cum puteai să te prețuiești?

helix-nebula-1913772_960_720

Acum te încurajez să te prețuiești singur și să strălucești ca și aurul din care ești făcut. Nu crede oglinzile în care te vezi. Nu crede în acuzările lumii. Credeți în Mine preaiubiților, și credeți în voi. Hai să credem, și hai să nu pretindem.

Ceea ce tu numești realitate, sau faptele grele ale vieții, sunt pretenție. Nu este ciudat că te ascunzi de cel mai mare dintre Adevăruri și accepți ficțiunea celui mai superficial? Eu îți spun că tu, un suflet magnific, ai fost născut din Cer să îți strălucești gloria. Nu sunteți paiete, preaiubiților. Sunteți lucruri adevărate. Orice analiză care vă arată că sunteți mai puțin decât aurul pur este greșit. Ești steaua strălucitoare ce strălucește în inima Mea. De ce este atât de dificil de crezut?

Crezi orice îți spune oricine. O crezi cu tărie. Totuși nu este ușor de crezut ce îți spun eu. Crezi sau nu, acceptă. Pornește de la acest avantaj. Ești valoros. Ești cel mai valoros. Valorezi orice cu excepția pedepsei și devalorizării prin care ești trecut.

Aici ești tu situat pe tronul universului și tu te crezi fără adăpost, dormind pe o bordură.

Percepția voastră este departe, preaiubiților. Ați uitat cine sunteți. Ați uitat totul despre acest lucru. Poți chiar crede că este absurd să te gândești că ești mai mult decât forma fizică a ta, și acumularea de obiceiuri și false profeții.

Eu te preamăresc să crezi în Mine, și să crezi ce îți spun, că poți crede în tine. Niciodată nu te deranjează imaginea distorsionată a oamenilor despre tine. Începe să te vezi clar acum, și îi vei vedea și pe alții la fel. Ești un suflet puternic care strălucește. Acceptă această adevărată evaluare a ta, și fă-o a ta.

http://www.heavenletters.org/the-throne-of-the-universe.html

Advertisements