Extinderea Conștiinței

Densitatea Corpului Fizic Leagă pe Fiecare de Dimensiunile Fizice: Extinderea Conștiinței Schimbă Densitatea Corpului Fizic și prin urmare Dimensiunile Fizice

Lisa Transcendence Brown
1/29/2017

Pentru cei care întreabă, densitatea corpului fizic este ceea ce deține fiecare în planurile de existență dimensional inferioare. Veți vedea multe corpuri care încep să elimine, să se detoxifice, să se curețe și să tragă și acele ziduri din jurul inimii și vălurile din interiorul minții, mai repede și mai puternic decât oricând înainte.

Cu cât se luptă din greu, se insistă mai mult în a sta agățați, cu atât mai greu și mai intens va fi procesul. Fiecare parte din acest lucru este interpretat în mod greșit de către uman, pentru că oamenii încă nu au capacitatea de a înțelege.  Lupta lor este prea puternică, și insistența lor pe ceea ce este adevărat, dorința de a vedea imaginea de ansamblu nu este încă acolo și ei încă operează în acord cu percepțiile greșite ale realităților liniilor temporale dimensional inferioare CARE SUNT ÎNCĂ ADEVĂRATE PENTRU EI.

Este important de înțeles acest lucru. Realitățile sunt așa cum le credem noi că sunt. Mentalitățile noastre, convingerile noastre, energia noastră conștientă/ inconștientă.  Dacă deținem frică, atunci realități bazate pe frică este ceea ce experimentăm pentru a re-da forță acelor convingeri, dacă deținem lipsă, atunci lipsa este realitatea pe care o experimentăm până ce ne re-conectăm la cel loc din interiorul nostru care nu are lipsă deloc. Lipsa înseamnă multe lucruri și acționează în exterior în fiecare mod. Lipsă de iubire, lipsă de respect, lipsă de credință, lipsă de respect, lipsă de compasiune, lipsă de putere, lipsă de abundență … nu contează de care este, este energie care acționează.

Pe măsură ce fiecare își deschide inima în mod complet, începe lupta din interior. Începe și nevoia de a angaja inconștientul. Începe și nevoia polarității de a  acționa  în exterior.  Nevoia de a învinovăți vine din lipsa de asumare a răspunderii în luarea deplinei responsabilități pentru ceea ce se creează prin modul de a fi inconștient, abilitatea de a împărtăși și a se opri din a se ascunde, și a se opri din a fi egoist/ de a salva pentru propriul sine, abilitatea de a înțelege în loc de a crucifica pe alții care încă nu înțeleg.

Compasiunea voastră, cunoașterea voastră, iubirea voastră, conștiența voastră, abilitatea de a COMUNICA în mod respectuos, amabil, fără opinii umane (judecăți) va ajuta pe alții în a se simți SIGURI să se deschidă, în loc de  a merge în modul de protecție și de a răspunde cu rezistență.

Voi SUNTEȚI EXEMPLUL a ceea ce este posibil, când aruncați mizeria, serios, o aruncați și mergeți mai departe, aruncați, mergeți mai sus, aruncați și SUNTEȚI ceea ce ați venit să fiți aici … și ARĂTAȚI altora magnificul care urmează pe măsură ce se întâmplă totul.

De fiecare dată când vine ceva din judecată, se reintră intr-o dimensiune inferioară, de fiecare dată când ceva reține de la unificare, se reintră intr-o dimensiune inferioară, de fiecare dată când se face un compromis, se coboară în frecvență și se reintră intr-o dimensiune inferioară … pentru că o dimensiunea este atât conștiință cât și fizic. Dacă ești inconștient, atunci ‘călătorești în timp’ cu corpul tău în  separare/ dimensiune inferioară și corpul nu mai poate accepta acest lucru deloc. Realitatea voastră se va prăbuși pentru voi, pentru că nu se prăbușește cu adevărat, deși apare în acest fel. Realitatea veche inconștientă nu mai există, așa că atunci când încercați să “re-acționați acel act” prin transmiterea vibrației în exterior, ea nu mai are unde să meargă …

water-464953_960_720

Pentru a funcționa acum, pentru a exista în mod fizic, trebuie să vă ridicați conștiința în mod constant și să o extindeți din interior. Trebuie să vă deschideți inima mai mult, ca să aduceți mai multă pace, iubire și magie în propria voastră lume. Unde nu o faceți, atunci realitatea fizică vă va arăta acest lucru mai repede/ mai puternic decât a fost înainte …
Cu cât sunteți mai inconștient, și corpul fizic mai dens, cu atât mai mult totul este extins peste iluzia timpului. Convergențele Liniilor Temporale Super Cuantice înseamnă că separarea timpului nu mai există. Umanul va încerca să se grăbească mai mult și să facă mai mult, ceea ce prăbușește timpul și mai repede, îl accelerează. Pentru a încetini totul, trebuie dat totul la o parte din acest haos, această nebunie și mers în interior pentru a încetini totul până la punctul zero unde nu există “timp” … acest lucru poate apărea numai în prezența deplină … Aceasta este o altă Îndemânare de Măiestrie.

Cu cât vibrăm mai sus, cu atât ne învârtim mai repede, totul încetinește … totul este opus aici. Din acest “spațiu fără timp ” noi trecem din nou prin tot în mod energetic și cu fluxul întregului univers/ galaxiilor/ cosmosului. Aici, putem procesa multă informație în mod simultan când corpurile noastre operează totul la nivel optim. Când ne adaptăm, nu putem și procesa la fel de bine. Nu este presupus să o facem. Cu toate acestea, adaptarea la “aceste noi moduri de existență ca și Energie” ia mult timp. Corpurile voastre se adaptează în mod constant pentru voi, iar când fricile interioare depășesc capacitatea corpurilor fizice de integrare a codurilor de lumină în structura corpului fizic, corpul se oprește din funcționare până când acest proces este complet. Procesul cere timp, și acolo unde este respectat el se va completa mai repede decât dacă nu se ascultă/ nu se respectă, ceea ce va  duce la întârzierea procesului, deci cere mai mult timp uman, și prin urmare afectează fluxul natural al fizicului pe măsură ce acesta are nevoie ca să apară.

Odată ce integrarea acestor codificări matematice și galactic geometrice/ sufletului/ de secvențe universale, este completă, Poarta voastră Stelară se va alinia cu toate Porțile Stelare activate, deschide portaluri pentru voi și vă trece într-o dimensiune mai înaltă, unde este mai multă oportunitate, mai mult suport fizic, mai multă informație, mai multă ușurință, orice devine mult mai disponibil pentru voi.

Aspectul  uman se consumă, nu înțelege CUM FUNCȚIONEAZĂ TOATE ACESTEA care este în parte problema, deși nu există nici o problemă, totul este exact așa cum este menit să fie. Pe măsură ce fiecare este pregătit să vadă imaginea de ansamblu, această imagine de ansamblu va fi accesibilă tuturor. Nu până atunci, pentru că umanul nu deține puritatea pentru a avea acces la tot din nou. Puțin câte puțin … acesta este un proces … AMINTIȚI-VĂ.

Pe măsură ce vălurile sunt ridicate “mai repede”, cu aceste frecvențe mai înalte de acum, mai mulți se vor trezi la noile adevăruri, care provoacă aspectul uman să creadă. Fiți răbdători, fiți amabili, fiți un exemplu, fiți UNUL la care ei pot veni să pună întrebări și să nu se simtă jenați, intimidați sau fără valoare. Fiți cel care îi iubește mai presus de tot, cel care împarte în mod deschis, fără a fi nevoie să fie întrebat, să fiți cel care prețuiește toată viata ca și IUBIRE PURĂ de ESENȚĂ DIVINĂ. Lăsați-i să vadă puterea pe care o aveți în interior, fără a fi nevoie să o exercitați asupra altuia, cu excepția cazului în care vă impune propria realitate fizică și / sau se află în câmpul vostru de conștiință, în cazul în care nu ați atins capacitatea de a menține propriile realități în loc indiferent care sunt realitățile altora. Aceasta este una dintre SUPER PUTERILE voastre returnate. Voi/ Noi avem multe. Este minunat.

Amintiți-vă darul care sunteți voi, darul care sunt și ei. Amintiți-vă de ce sunteți aici, IUBIREA care sunteți/ o dețineți și IUBIREA care sunt și ei.  Voi o vedeți chiar dacă ei nu o văd și vă puteți baza pe asta, ca să o exprimați, să le-o arătați. Ajutați-i să o vadă. Amintiți-vă cât este de greu de a te trezi la neadevăruri, judecată și lipsă de valoare, când încă nu se cunoaște un alt mod. AMINTIȚI-VĂ … și deschideți-vă propria inimă. Realizați că darurile voastre și abilitățile sunt la dispoziția voastră atunci când sunteți pe deplin conștient. Puteți transforma orice realitate, dacă doriți cu adevărat. SUFLETUL vostru trebuie să fie totuși complet prezent. Umanul vostru nu are aceste abilități până când nu îmbinați toate aspectele într-UNUL din nou.

Vă iubesc. FIȚI iubire. Mențineți integritatea și conștiința înaltă. Realitatea exterioară vă răspunde. Schimbați dimensiunile în mod vibrațional  prin vibrațiile intenționale care sunteți voi.

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements