Privește din Nou

Heavenletter #3418
Published on: April 4, 2010

http://heavenletters.org/prive-te-din-nou.html

God said:

Nu trece nici o zi fără ca tu să fii în inima și în gândurile Mele. Nu trece nici o zi în care să nu te binecuvântez. Nu mă rog, dar dacă am făcut-o, Noi putem spune că ești în binecuvântările Mele. Nu există nici un mod în care să mă îndepărtez de tine. Fiecare își ține comorile aproape. Eu te țin aproape. Nu te scap niciodată din ochi.

Atunci cum se face că uneori poate ai simțit că te-am abandonat? Cum se face că unii dintre copiii mei se simt mai rău decât abandonați, poate puși sau aleși pentru timpuri grele? În același timp, ceea ce vezi tu ca pe o dovadă de neglijență, altcineva o va primi. Altcineva cu necazurile tale se va considera norocos. Ai schimba acest lucru?

Dacă simțiți că nu aveți noroc, dacă simțiți că vă trec cu vederea sau vă neglijez, priviți din nou, preaiubiților. Acela este modul vostru de a gândi, percepția voastră, nu a Mea. Și aceea este căderea ta. Te neglijezi sau te persecuți singur. Accentuezi un rezultat pe care nu îl vrei. Uneori pare că dorești să fii neglijat, și mai degrabă mă blamezi pe Mine decât să privești în sus. Mai degrabă mă blamezi pe Mine decât să fii fericit. Mai degrabă vei găsi lipsă în Mine decât cunoașterea iubirii Noastre reciproce.

Ce este acolo în iubirea Noastră pe care tu ai abandona-o? Este prea mult pentru tine? Vrei atât de mult iubirea Mea încât ai nega-o ? De ce ai trece cu vederea iubirea Mea pentru tine? De ce ai prefera, eventual, să te simți neiubit decât iubit? Nu ai fost înșelat înainte? Poți admite posibilitatea că acum te înșeli?

Și ce vom face în această situație? Ce vom face pentru tine?

bamboo-364112_960_720

Îți sugerez să te favorizezi puțin mai mult. În loc să fii iritat sau consternat sau dat de o parte de ceea ce percepi ca și iubire deținută de tine, vei începe de la premisa că ești iubit? Vei căuta indicii despre cât ești de iubit? Vei accepta iubirea Mea cel puțin ca pe o posibilitate?

Preaiubiților, vedeți iubirea Mea pentru alții? Pe ce vă bazați? De ce vă plângeți atunci și de ce vă simțiți defavorizați?

Este în regulă să vrei ceea ce au și alții. Deși este o diferență intre a vrea și a te simți neiubit. Tânjești după mai multă dovadă a iubirii. Vrei să fii iubit, și vrei să știi că ești iubit.

Atunci vino aici la Mine și primește iubirea. Ridică-ți ochii. Lasă-mă să te privesc în ochi și să-i umplu cu iubirea Mea.

Este posibil ca tu singur  să te fi devalorizat sau să te fi ales sau să fi părăsit drumul tău ca să te simți rău. Ar părea că mai degrabă ai dovedi că nu ești iubit decât să vezi că ești iubit. Poate că te-ai învrednicit să te simți cel mai neglijat și neiubit dintre toți, ca și când acest lucru iți dă o distincție. Ți-ai dorit neplăcere și dezacord? Ți-ai dorit să fii refuzat?

De azi, începe să dorești iubire și începe prin a o da. Ieși din starea ta de rătăcire. Ai fost iritat. Ai atins nemulțumirea. Acum permite-ți bucuria și fii ca și un râu mare dătător de iubire pentru că știi cât de multă iubire ai primit.

http://www.heavenletters.org/look-again.html

Advertisements