Primește Mesajul lui Dumnezeu

Heavenletter #4652
Published on: August 20, 2013

http://heavenletters.org/prime-te-mesajul-lui-dumnezeu.html

God said:

Stai cu mine. Fii corect cu mine și grijile vor dispărea. Înregistrează mesajul Meu și repetă-l din nou și din nou până când se scufundă în el. Mesajul Meu este:

“Totul este bine.”

Oricum arată viața pentru tine, totul este bine. Soarele este sus pe cer. iarba crește. Stelele apar.

Multe dintre concluziile  pe care le tragi, sunt asumpții. Asumpțiile par reale, dar ele nu sunt.

Intregul Univers te servește in același timp pe măsură ce tu il servești.

Circumstanțele tragice pot părea reale pentru tine. Nu tratez in mod neserios  locul pe unde treceți, deși vă spun cu adevărat, preaiubiților, in ciuda durerii și suferinței, cel mai rău lucru care se intâmplă este că din trei portocale aruncate in aer, una cade. Da, desigur, oamenii cad de pe marginea Pământului, chiar dacă in Realitate nu există nici o margine a Pământului de pe care să se cadă.

Păstrează-ți inima bucuroasă. Păstrați spiritele ridicate. Dumnezeul Iubirii spune că totul este bine. Acest lucru nu este o bătaie pe spate. Nu este un confort fabricat. Nu este scriere complicată. Acesta este Adevărul pe care il spun. Aceasta nu este fantezie. Totul este bine – aceasta este Realitatea.

Toate nenorocirile lumii, toate încurcăturile, toate înstrăinările, toate lacrimile, toate strigătele, toată frica și trepidația sunt ca și desenele la care vă uitați, la sfârșitul cărora, atunci când locuiești în mod conștient în Vastitate, vei râde.

swans-1118903_960_720

Inimile par să se rupă, deși inimile se adună împreună. Iți împingi inima împreună, și te ridic și continui să călătorești în  jurul Pământului. Renunți la bucurie. Renunți la bucurie tot atât de mult pe cât renunți la întristare. Bucuria este reală. Cauza bucuriei este reală. Întristarea este o invenție. Întristarea nu este reală. Este făcută să apară reală. Ea se simte reală. Întristarea, durerea, suferința și la fel sunt toate cele bazate pe tiparele gândirii. Adevărul Existenței este iubire. Iubirea Existenței este Adevărul.

Adevăratul Tu nu este cel fictiv scris dramatic. La fel cum o uniformă de orice fel nu are existență, la fel se poate spune despre sinele tău fabricat. O fațadă este o fațadă. Chiar și o fațadă bună este tot o fațadă.

Tu ești un suflet  grozav intr-o uniformă cunoscută ca și corp. Un organism ocupă spațiu in ceea ce este numit spațiu. Materialul nu există cu adevărat.

“Cum poate Dumnezeu spune acest lucru?” intrebi tu. ”Cum aș putea conduce o mașină dacă mașina nu există? Uite, aici este volanul. Cum poate volanul manevra o mașină care nu există?”

Ca și in Monopoly, banii de hârtie, sunt toți bani virtuali. Servesc ca și monedă pe tabla de joc, deși nu este monedă cu adevărat.

Adevărata monedă este iubirea. Iubirea este economia lumii. Mai mult decât atât, este economia a toată Creația. Singurul adevăr este iubirea. Iubirea este tot ce există.

“Doamne,” poți tu spune, “Tu exiști. Tu spui că eu exist ca și tine. Mi-aș dori să experimentez acest lucru.”

Dragul Meu, Eu Sunt Cine sunt – și persoana ta care nu este – este tot iubire. Asta este. Nu există nici un calcul. Nu există altcineva decât Eu și ceea ce inseamnă Iubire, Iubirea la Scară Mare, nu o brumă de iubire, ci Iubire Exaltantă, Trăirea Iubirii. Iubire care se Răsucește, Iubirea a Tot ce se Rostogolește Peste ea.

Nu ești in afara liniei de asamblare ca și o bucată de bomboană. Tu ești Adevărul care se cere cunoscut, Iubire Completă a tot, Iubire Vibrantă și Viabilă, Iubire Perpetuă, Iubire și Nimic Altceva Decât Iubire,

Așa că ajută-Mă, Doamne.

http://www.heavenletters.org/play-back-god-s-message.html

Advertisements