Dorința lui Dumnezeu, Alegerea Ta

Heavenletter #905
Published on: April 13, 2003

http://heavenletters.org/dorin-a-lui-dumnezeu-alegerea-ta.html?locale=ro

God said:

Unul dintre aspectele cele mai puternice ale vieții este conștientizarea ta. Tu ai opțiuni pentru ea. Faci alegeri în mod constant cu conștiința ta. Te poți gândi că conștientizarea ta trebuie să meargă spre ceea ce vine și că prin urmare atenția ta este la mila a ceea ce apare în fața ta, dar conștiința ta este ceva ce tu schimbi. Tu schimbi formarea atenției tale. Se pare că este schimbată pentru tine dar într-un final tu ești schimbătorul conștiinței tale.

La ce atentezi? Cât de mult? Cum și în ce măsură împarți existența ta pe Pământ? Conștiinta ta este un factor important în viața ta.

Ai in lume totul ca să alegi. Ai mai mult de două opțiuni. Contrar la ceea ce crezi opțiunile tale nu-ți sunt date cu forța. Nici nu este nici o oportunitate ținută ascunsă de tine. O poți ascunde de tine dar este tot alegerea ta.

Atenția si conștientizarea nu sunt chiar interschimbabile, dar aproape. Am putea spune că conștientizarea ta este ceea ce faci  acolo unde merge atenția ta. Am putea spune că conștiința ta este interpretarea a ceea ce are atenția ta. Și totuși, și totuși, unde acorzi atenție acolo este conștientizarea ta. Ești conștient de ea, indiferent ce interpretare faci.

Desigur, doi oameni văd același eveniment, și îl interpretează în mod diferit. Spunem că ei au conștientizare diferită. Fiecare are propria lui conștientizare a ceea ce a văzut. Conștiința ta iți aparține. A cui este dacă nu a ta?

mountains-1885125_960_720

Tu cel care m-ai găsit, m-ai dorit. Și am apărut. Nu am nici o opțiune, deși este opțiunea Mea să fiu de partea ta. Am aceeași opțiune despre ceea ce faci tu, dar conștiința Mea este mai mare. Prin urmare, spun că nu am nici o șansă. Decizia mea a fost a fost făcută. Dorința mea este decizia Mea și doresc să mă cunoști pe deplin. Decid să iți dau Conștiința Mea. Este Dorința Mea ca tu să ai conștiința Mea. Este dorința Mea ca dorința ta și a Mea să fie Una, pentru că este dorința Mea ca să ai împlinirea ta pe pământ ca și în Cer.

Ochii tăi sunt deschiși. Iți cer să ii deschizi mai larg. Inima ta este deschisă. Iți cer să iți deschizi inima mai larg. Iți cer să iți deschizi conștiința. La ce o deschizi? O deschizi la posibilități nelimitate. Iți cer să retragi limitele pe care le-ai ridicat in jurul tău.

Copacii apar, și la fel și tu. Pentru ca să crești, trebuie să te extinzi. Rupe limitele timpurii astfel încât conștiința ta este mai importantă. Deschide ușile minții tale. Lasă mintea să explodeze la dimensiuni mai mari.

De la atenție, conștiință, alegere, dorință, am ajuns la impuls. Ascultă ceea ce iți spun impulsurile. Ele sunt impulsurile tale. Ce te impulsionează mai departe și mai mult?

Vrând-nevrând, nu poți doar să stai acolo unde ești de mult timp. Nu ți s-a dovedit mereu? Haide. Du-te înainte. Saltă înainte. Zboară înainte.

În viață, ești pe un balansoar. Ai un moment grozav. Ești un pendul grozav în lume. Te țin în mâna Mea. Poți merge oriunde iți place. În orice direcție. Aproape și departe. Sus și mai sus. Tu alegi, deși eu te țin în mâna Mea. Nu contează unde te balansezi sau cât de repede, sau cât de încet, tu eclipsezi distanța imaginată dintre Noi. Conștiința ta vine mai aproape de Mine. Ce te poate ține în urmă, când aceasta este Dorința Mea?

http://www.heavenletters.org/gods-will-your-choice.html

Advertisements