Electrificarea Corpului Fizic …

Rugăciune, Meditație, Transmisiune, Divinul Masculin, Fără Sine Superior, Electrificarea Corpului Fizic …

Lisa Transcendence Brown
1/28/2017

Ne-am mutat din nou în frecvențe “electrizante”. Acestea sunt un amestec. Ele încarcă puternic Celulele noastre Cuantice, activează puternic Corpul de Lumină, ard impurități/ ard prin programele iluzorii distorsionate, prăjesc sistemul nervos dacă nu aveți grijă, trimit pe fiecare în supra sarcină dacă nu sunteți complet în aliniere și CAUZEAZĂ ENERGIA în mod intenționat …

Palpitații, cantități mari de energie electrică/ electromagnetică curg prin corp, prin vene, stimulează, super puternic, lucrează la un nivel sub-molecular ca să aprindă, să energizeze și să inspire în cele mai puternice moduri.

Corpul fizic poate indura mai mult decât poate umanul vostru, dacă nu îl duceți la cădere (din nou și din nou mereu). Corpul vostru fizic are nevoie de ajutorul vostru, de asistență și  să FACEȚI ceea ce vă spune … are nevoie de iubirea voastră, de atenția voastră, de respectul și dorința de a INTEGRA tot atât de repede după cum apar frecvențele. Numai voi puteți ști (în interior) ce înseamnă acestea pentru voi. Unii vor dormi puțin ca să dizolve vălurile de amnezie și să relaxeze rețeaua (eliberând matricea veche) din mușchi și  densitatea din oase/ dinți pentru ca întregul corp și fiecare celulă să se extindă și contracte cu întregul Univers/ Galaxiile/ Gaia ca și unul din nou.

Unii vor fi obosiți pentru că lumina fotonică surprinde. Acest lucru trebuie să fie respectat, deoarece corpul vostru curăță liniile temporale de fiecare dată când dormiți și vă adaptați/ vă recalibrați singuri.

Așa că acționați în bucurie și în magie. Alții pășesc în scopuri și roluri mai înalte. Unii pierduți, speriați, prinși în dramă, haos și proiectează răni adânci, durere, lipsă de putere/ iubesc energii exterioare. Este o dimensiune complet diferită în sine.

Noi nu mai experimentăm acest lucru deloc, dar l-am experimentat, așa că amintiți-vă și realizați ce a fost înainte ca voi să ajungeți să înțelegeți, că ceea ce v-a adus să vă treziți și să obțineți … este un proces prin care fiecare trebuie să treacă până când sunt pregătiți pentru ca să se elibereze și să se schimbe … unii nu au experimentat destul ca să se oprească din a se lupta/ rezista/ recrea suferința în propria realitate dimensională/ linie temporală/ univers … dați-le timp și o vor face. FIȚI cel care o are, care radiază iubire, care este Casa de Lumină când ei sunt pregătiți să se deschidă pentru sine. Fiți cel conștient cel care nu are nevoie ca să obțină, nu are nevoie să dovedească nimic … SUNTEȚI cel care DEȚINE REALITĂȚI VIBRAȚIONAL SUPERIOARE … sunteți portalul, Paznicul, Deschizătorul de drumuri și ștergeți îngâmfarea de pe fața voastră (vorbim aspectelor umane aflate încă în egoul lor), voi lăsați separarea să plece … VOI UNIFICAȚI PRIN ACȚIUNILE VOASTRE și ARĂTAȚI altora “drumul superior” fără să acționați ca și cum sunteți mai sus … noi suntem aici o echipă, o familie galactică de suflet și fiecare este pe același câmp de acțiune. Nu există nimeni înaintea altuia … acela este jocul vechiului uman. Noi suntem parteneri, lucrăm împreună, ne avem din nou reciproc, pășim …

Acum, noi nu mai tolerăm vechiul, așa că acolo unde cineva încearcă să aducă inconștiența lor în discuție (cu rezistență/ pasivă sau agresivă sau amândouă), noi ne ridicăm în toată puterea noastră și spunem “nu” într-un mod iubitor. “Nu deloc, nu este acceptabil” și menținem realitatea noastră. Noi lăsăm pe alții să își facă realitatea lor pe care o doresc. În altă parte. Ii iubim, dar nu mai trebuie să fim în același spațiu fizic deloc. Ne este mai bine când nu suntem ținuți pe loc, sau stăm sau așteptăm pentru cei care aleg o cale diferită. Toate căile duc în același loc. Am înțeles. Onorați acest lucru. Concentrați-vă vibrația și pe voi înșivă.

Când arătați agresiune, atunci asta aveți. Când arătați restrângere prin conștiință, acest lucru este mult mai puternic pentru toți. Puterea este subtilă, nu este puternică. Este un loc profund sacru în sufletul vostru. Nu aveți nevoie să strigați, să atacați sau să faceți ceva … doar fiți Iubire care nu compromite și nu mai deveniți inconștienți.

nature-1702815_960_720

Darurile care așteaptă nu pot veni dacă stați și așteptați pentru altcineva. Acest lucru nu este “la ei”, este la voi. Voi primiți răspuns la vibrația voastră cea mai înaltă  pe care o dețineți și prin ceea ce FACEȚI în lumea fizică.

Există o percepție greșită că totul cade din cer, și în timp ce se întâmplă acest lucru, el nu se întâmplă. Vine prin portaluri din alte dimensiuni care s-au deschis și prin care se trece din interior.

La început, veți primi ușor, veți primi ajutor și experimenta miracolele care sunt posibile, deși cu cât mergem mai sus, cu atât mai puțin trebuie să vă rugați la ceva în exterior. Toți trebuie să se deschidă pentru a se ruga, începem să “cerșim”  ajutor când ajungem la un capăt și ne deschidem la a crede că există “o putere mai mare” decât toți. Rugăciunea nu este ceea ce credem că este. Este un mod de a stabili o comunicare cu două căi, nu doar una unde noi cerem/ pledăm/ cerșim pentru o amânare/ un ajutor pentru a ne ajuta să trecem prin acel lucru. Eventual realizați că vă rugați sinelui vostru superior. Că acum totul este la voi și că singura cale de comunicare devine comunicare pe două căi la care se presupune să vă deschideți și să primiți călăuzire și instrucții pentru ce aveți de făcut. Acolo unde folosiți rugăciunea ca pe o cârjă pentru a rezolva acest lucru, în cele din urmă acest lucru se va opri. Devine o cârjă dacă există acel instinct de “du-te și fă” în loc de a vă forța să pășiți și să faceți. Dacă  nu vă deschideți mintea/ inima ca să vă conectați și să ascultați și apoi să “vă ridicați și să faceți”, atunci veți afla că răspunsurile căutate le aveați deja și nu ați ascultat … Rugăciunea este un mod de a stabili comunicarea cu alte tărâmuri dimensionale/ aspecte ale voastre, vibrații mai înalte decât sunteți voi ca și oameni.  În cele din urmă începeți să experimentați tărâmuri angelice/ energie interioară și fizică exterioară, frecvențe cerești de acasă. Apoi vă mutați în “rolul de creator”. Nu există cineva la care să vă rugați.

Medierea este la fel. Este un mod de conectare, deschidere de canal pentru a asculta/ primi, ca să activați Corpul de Lumină și să vă ridicați vibrațional frecvența  generală astfel încât puteți UMBLA ca și ACEL ASPECT ASCENSIONAT, CA FIINȚĂ CHRISTICĂ, CA ȘI DUMNEZEU, CA ȘI FIINȚĂ GALACTICĂ la care ați obișnuit să vă conectați, pentru a transmite. Vine un moment în care nu mai aveți o echipă, ci sunteți echipa. Acest lucru vă va provoca, pentru că trebuie să stați în integritate, în propriul respect, propria putere … nu este nimeni pe care “să întrebați” ce să faceți mai departe. Ați avut destule lecții … acum sunteți “doar voi și Universul vostru”, lucrând mână în mână ca și doi prieteni. Este o parte a procesului pentru noi toți. Noi ne și răspundem.

Mulți ancorează în acest moment frecvențele Masculinului Divin și ale Sursei/ Creatorului. Existența voastră se schimbă în mod dramatic când începe această parte. V-ați deschis inima. Acum trebuie să vă deschideți mintea superioară. Acum totul este al vostru. Nu este nimeni decât voi și UNIVERSUL … “care acolo afară” este CREAȚIA voastră și un răspuns complet. Veți simți energia că încetinește când nu aveți “suficientă putere”, când v-ați întors înapoi în câmpul uman, înapoi în lipsă/ insuficient. Ceea ce primiți va fi în directă corelație cu energia pe care o puneți în mișcare în mod intenționat. Pe măsură ce obțineți un impuls, va fi mai ușor, pentru că voi creați un efect de ciclon, care acoperă mai multe dimensiuni infinite, a primi devine mai ușor pentru că nu sunteți concentrați pe cum/ când. Sunteți concentrați pe vibrația voastră și pe vibrația a tot, atunci când FACEȚI. Vedeți tot ce creați ieșind în lume și ajungând la acestea printr-o multitudine de dimensiuni și acele vibrații reverberează înapoi și iau formă fizică pentru a vă ajuta aici.

Da, voi creați tot. Unde nu sunteți pregătiți, nu puteți primi. Trebuie să acționați toți cu tot ce aveți. Atunci vine ușor la voi abundența. Concentrația este pe ceea ce produceți, iar Universul vă oferă resurse, oportunități, idei ca să vă ajute. Dacă nu recunoașteți acest lucru, atunci creați o realitate ca să “pierdeți” acele lucruri și veți aprecia atunci când într-un final le primiți și nu le mai pierdeți, așa că vă veți uni/ merge împreună și veți dori să fiți o parte a întregului/noului … acum.

Oamenii trebuie să fie împinși. Noi SĂLTĂM. În fiecare moment!
Îmbrățișați-vă în toată plinătatea. Minunea pentru care ați venit este magnifică. Veți avea toată puterea din nou. În mod delicat și expansiv. Radiant. Ușor.

Lisa Transcendence Brown
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements