NOUL Pământ Înlocuiește Vechiul …

Pe Măsură ce Vechiul Matrix se Prăbușește … NOUL Pământ Înlocuiește Vechiul …

Lisa Transcendence Brown
2/1/2017

Când am spus că rețeaua vechilor realități fizice s-a dizolvat, la acest lucru ne-am și referit. Este ceea ce se întâmplă chiar acum pentru cei care încă trăiesc în programul matrix al inconștienței. Această prăbușire este necesară pentru a aduce toate lucrurile la lumină. Acolo în exterior și în interior, pentru că ambele sunt la fel.

Lumina fotonică amplifică, distorsionează și aduce “bizarul”. Fiecare dimensiune este diferită. Bizarul este aparență pentru că fotonii distorsionează realitatea curentă a unor persoane, care părăsesc vechiul program și intră acum într-o realitate dimensională mai înaltă. Odată trecut de partea cealaltă, bizarul există numai atunci când se observă de către cel care este încă adormit. Este un lucru străin pentru noi, pentru că aici nu mai este realitatea noastră. Este un program care continuă să funcționeze în dimensiuni/ linii temporale pentru cei care nu s-au trezit încă pe deplin. Bizarul realității inconștiente va continua să crească, să amplifice distorsiunile  pentru a deveni vizibil și să trezească tot mai repede pe fiecare, la ceea ce nu este aici în aliniere cu PURITATEA unei existențe UNIFICATE/ A IUBIRII.

Aceste frecvențe Galactice Sfinte (da, ele sunt ambele acum, nu doar una) continuă să crească în mod substanțial pentru a face totul vizibil astfel încât fiecare va ALEGE să se RETRAGĂ DIN ACELE SISTEME când încă mai are de ales. În cazul în care cineva așteaptă până când nu mai există opțiune, atunci realitățile par să fie mai aspre. Ele de fapt nu sunt mai aspre, sunt ceea ce cere fiecare pentru a se trezi, pentru că liniile temporale ale inconștienței continuă să se prăbușească și cele conștiente să conveargă, toate în același spațiu de “timp” acum. Noi suntem conștienți de acest lucru “acolo afară”, deși nu funcționăm din constrângerile impuse de nimic. Timpul este relativ cantității de separare sau de unitate care există. O Ființă de Lumină Unificată pe deplin funcționează aici vibrațional și ca și Energie în formă. Noi doar ne concentrăm pe energie și pe ceea ce transmitem/ creăm vibrațional, care ia formă pentru noi. Este numai una dintre abilitățile noastre cele mai importante.

Motivul pentru care se întâmplă toate acestea, este pentru că toți cei care dețin separarea în interior, toți cei care nu sunt pregătiți să se unească prin iubire și să lucreze împreună pentru tot ceea ce a fost creat și este deja stabil, vor continua să experimenteze realitățile pentru a clarifica toată acea energie a separării până când dispare,  până când singura opțiune este să părăsească realitățile vechiului inconștient și să vină la bord cu cei care fac deja acest lucru, dețin REALITĂȚILE NOULUI PĂMÂNT, continuă să creeze, se unesc în mod continuu, continuă SĂ ARATE DRUMUL.  Ei rămân în realitățile vechiului matrix până când sunt pregătiți. “Serviciul”  nostru, dacă va fi, este de a explica acest lucru astfel încât fiecare poate vedea că ceea ce creează suferință este așteptarea până când nu mai este o altă opțiune …

Observăm demontarea vechiului și reconstrucția a tot într-un timp cadru mai scurt, dacă doriți. Aceste frecvențe accelerează evoluția. Ca să vedeți cu adevărat, observați la o scară mai mare, dar dacă vă uitați la liniile temporale dimensional inferioare, tot ceea ce vedeți se prăbușește. mountains-889131_960_720Trebuie să priviți dincolo de ele, și acest lucru include dimensiunile superioare și toate ființele care sunt aici în planul fizic, să căutați ceea ce creează polaritatea care împinge separarea și locul unde ființele se unesc și lucrează împreună pentru “viitorul” nostru, dacă vreți. Dacă vă deschideți cu adevărat ca să observați, veți vedea că nu este totul fără speranță.  Aceasta este o percepție limitată. Lărgiți punctul de vedere. Căutați existențele care deja lucrează. Acest lucru vă va arăta nu numai că totul este posibil, dar și funcționează. Voi sunteți cei care erați adormiți, nu ați putut vedea pentru că inima-mintea era închisă sau concentrată pe vechi în locul noului/ care este deja aici. Voi sunteți cei care trebuie să veniți la bord… voi sunteți cei care trebuie să alegeți, să faceți munca așa cum fiecare o face și cum mulți au făcut-o. Deschideți-vă inima și ochiul interior  se va deschide și el, și veți auzi ceea ce s-a tot spus până acum … ca și o ghidare pentru “acum”.

În 2012, Rețeaua Cristalină a matrixului s-a activat pentru NOUL Pământ și a crescut în mod substanțial, tot mai puternică până în momentul în care realitățile magice sunt mai solide pentru că fiecare dintre cei care au semnat pentru această sarcină uriașă de a  “arăta calea”, s-au ridicat și și-au îmbrățișat misiunile lor, lucrând cu ei și onorând fazele proprii de Întrupare a Sufletului Galactic. Ei au descoperit și au decodat matrixul din interior și au trecut la CREAREA unei noi existențe aici. Ei/ noi suntem concentrați pe contribuția pentru umanitate și ei știu de ce sunt aici. Este pentru noi toți,  pentru această vibrație în care noi suntem acum mereu.

Aceasta este o dezvățare a tot ceea ce unii au crezut că știau și o abandonare pentru o existență superioară ca și iubire, pace, unitate și o conexiune profund interioară la tot ca Unul din nou. Aceasta este o AMINTIRE ce merge dincolo de existențele umane și este un proces evolutiv de a deveni aici o Ființă de Lumină Cuantică. Această dezvățare și reînvățare duce deschiderea noastră “înapoi la școală”  dacă vreți. Este o deschidere și o pregătire pe care vreți cu adevărat să o cunoașteți. Este o dorință de a îmbrățișa o existență dimensională mai înaltă și de a face munca cerută. Există multe de făcut de către fiecare și acolo unde există rezistență, aceasta întrerupe fluxul care trebuie să apară …

Există un factor de încredere implicat, unul pe care aspectul uman nu îl are. Realitățile vechi inconștiente l-au distrus, pentru că aici încrederea este diferită. Nu este o încredere în ceva din afară, este încredere și respect din interior. Este un sentiment, o cunoaștere și este abilitatea noastră de a asculta cu adevărat și a vedea ceea ce nu este vizibil încă.

Existența Cuantică este foarte diferită și umanul are dificultăți cu acest lucru, pentru că umanul este problema. Este un proces de dizolvare și rezolvare în care fiecare trebuie să vadă umanul propriu și să îl depășească din interior.  Este un proces continuu de ascultare a sentimentelor, dincolo de ceea ce urechile aud și ochii văd. V-ați folosit adaptarea interioară pentru ceea ce este complet adevărat și dacă ceva se prezintă în propria realitate care nu este în aliniere totală cu realitatea aspectului vostru cel mai înalt/ vostru, atunci trebuie să alegeți.  Alegerea celei mai înalte căi va rezolva întotdeauna orice bariere pentru voi și va deschide realitățile pe care doriți să le experimentați aici. Orice zbatere interioară va arăta că lucrurile sunt oprite. Alinierea este obținută atunci când sunteți în pace completă și unul în interior (unificat). Acesta este un proces de învățare a modului cum funcționează toate acestea. Umanul nu vrea să știe. El așteaptă până când este forțat. Vechiul matrix 3D/4D nu are stabilitate pentru că nu trebuie să fie așa. A fost construit pe programe inconștiente, și fiecare dintre cei incarnați aici  aleg această experiență de schimbare, să se trezească la neadevăruri în punctul în care fiecare învață să se iubească, să se respecte, să învețe să se onoreze și nimeni nu poate face aceasta dacă continuă să se compromită și acționează în realitățile vechi. Fiecare trebuie să aleagă o existență superioară, una a iubirii și unității/ ca și un tot din interior. Fiecare trebuie să aplice conștiința superioară absolută în propria viață dacă dorește să părăsească matrixul și să se mute în cea a Divinității, păcii și Iubirii, cea în care unitatea este fundația și totul este PENTRU NOI TOȚI.

Aici nu există nici polaritate, nici dualitate. Acolo unde polaritatea devine vizibilă, este folosită ca și un instrument de navigare/ stăpânire. Aspectele umane au nevoie de polaritate, pentru că este ceea ce cauzează să plece într-o direcție diferită. Ei au nevoie de acea forță opusă care să ii facă să vadă ceea ce altfel nu vedeau/ auzeau înainte. Folosim polaritatea să vedem și nu este cerută în lumea noastră. Nu avem nevoie de experiență polarizată. Oamenii au nevoie. Experiența este ceea ce ne învață. Eventual, fiecare se reglează la energia tuturor. todi-1959225_960_720Când cineva este complet reglat, răspunsurile sunt foarte clare. Aici noi ne reglăm realitățile prin schimbarea intenționată a vibrației lor. Noi reglăm totul în iubire și de acolo începem. Acesta este locul de unde vine puterea, din propria iubire ca și SUFLET. NOUL Pământ înseamnă Suflete care există la unison. Umanul nu poate exista aici pentru că există prea multă separare, rezistență și opoziție în interiorul lor. Ei încă operează din programe și credințe învechite care nu mai sunt adevărate. Căile vechi trebuie să fie lăsate să plece  pentru ca noul să poată veni.

Renunțați la zbatere, la luptă, la nevoie de control, la nevoia de a țipa pentru a vă auzi, la nevoia de a rezista la tot. Înconjurați-vă cu iubire și magnificul care sunteți. Îmbrățișați acel loc pur din interiorul vostru pentru a deschide acele portaluri și a  trece prin ele ca și iubire. Este singura modalitate de a trece dincolo și a funcționa în tărâmuri înalte. Programele de densitate inferioară nu pot veni cu voi. Trebuie să le eliberați dacă doriți să pășiți în nou. Necunoscutul este înfricoșător pentru umanul vostru și interesant pentru aspectul vostru superior. Trebuie să alegeți care existență o doriți, cea a unității și iubirii sau cea a haosului, confuziei și pierderii. În pierdere doar vechiul merge, așa că puteți să mergeți mai departe.

Când inima este deschisă nu mai pierdeți nimic deloc. Sunteți pregătiți pentru ca următoarea realitate să se manifeste. O întâmpinați cu anticiparea minunăției pe care v-o aduce. Lăsați să plece frica, pentru că era un program vechi al iluziei ce l-ați deținut în interior. Se va elibera din celulele corpului vostru (se vor elibera și conflictul, haosul, mentalitățile de victimă). Veți realiza că totul doar așteaptă pentru voi pentru ca să obțineți, să vă deschideți și să îmbrățișați aspectul vostru superior  și toate realitățile care vin cu acesta.

Vedeți exteriorul și lăsați să vă arate ceea ce dețineți. Dacă este distorsionat, atunci este bine pentru că vă arată ce este și ce nu este adevărat pentru voi. Rezolvați conflictul interior, ridicați-vă vibrația cât de sus se poate. Țineți-o acolo tot timpul și observați ce se întâmplă de fiecare dată când o faceți. Vibrația corpului vostru fizic va fi mai joasă de fiecare dată când ceva trebuie să plece, onorați acest proces, pentru că odată ce ați eliberat energia/ programul/ mentalitatea/ convingerea, corpul vostru își va crește vibrația și mai mult. Iar voi veți fi și mai ușori și veți experimenta și mai multă iubire și pace. Exteriorul se va realinia pentru voi, pentru că voi dețineți realitățile superioare. Cu gândurile voastre, cu cuvintele, cu acțiunile. Sunteți IUBIRE și aceasta este forța cea mai puternică de aici. Totul trebuie să se alinieze complet cu aceasta.

De la sufletul meu către al vostru … vedeți  ce se întâmplă ca să vă aducă în existența conștiinței voastre depline de aici. A deveni Cuantic va provoca umanul. Aceasta este ideea. Nu este nimic “tipic” uman lăsând o existență întreagă și îmbrățișând una energetică unde vedeți totul energetic/ holografic înainte, săriți în mod intenționat linii temporale și treceți prin portaluri și Porți stelare. Nu ar trebui să fie. Trebuie să mergeți dincolo de existența voastră umană pentru una care este mai mult decât magică, minunată și derivată în primul rând din fundația unității.  Voi/ NOI toți am venit pentru a menține REALITĂȚILE VIBRAȚIONAL SUPERIOARE … pentru noi toți.

Există o întreagă rețea a celor care am făcut deja acest lucru și continuăm să îl facem în fiecare moment, în fiecare zi. Noi nu compromitem integritatea, iubirea, unitatea, onoarea, respectul și nimic ce este sacru pentru realități inconștiente și noi ridicăm, inspirăm și lucrăm cu cei care sunt pregătiți să facă acest lucru. Dacă vreți să știți cu adevărat, dacă sunteți într-adevăr pregătiți, atunci vă veți deschide, vă veți uita, veți căuta, veți folosi RESURSELE  voastre ca să vă ajute, veți ajuta, veți deveni o parte a ECHIPEI NOULUI PĂMÂNT care deja există, este solidă și crește exponențial în fiecare nano-secundă. Nimeni nu vă cere să o faceți, pentru că deja se întâmplă. Sufletul vă va cere, vă va indemna, vă va înghionti din interior. Va trebui să determinați ce fel de aspect sunteți. Sunteți Sinele vostru Superior sau cel uman. Cel căruia ii dați voie, acela vă dictează realitățile de aici. Toate opțiunile sunt valabile. Trebuie să le vedeți, să le doriți și să le angajați pentru voi/ pentru existența voastră din interior.

Lisa Transcendence Brown
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements