Totul … Este PENTRU Voi …

Tot ce Experimentați Este PENTRU Voi …

Lisa Transcendence Brown
2/2/2017

Oricare vă sunt poveștile de care vă convingeți, ele vor fi adevărate pentru voi. Mulți sunt inconștienți că liniile temporale vechi s-au incheiat. Ei le cară incă in mentalitățile și lipsa lor de putere/ iubire de sine din interior. ( O deconectare de la Sine ca și Sursă Pură/ de Lumină din interior.

Atribuind situația prin care treceți expresiilor “sunt controlat” sau “e ceva” greșit “cu mine” …. înseamnă funcționarea unei programări vechi. Tot ceea ce a avut loc până acum a fost experiența aleasă și momentul din acel moment a trecut, devine o hologramă, o amprentă de memorie stocată pe care, fiecare este aici pentru a o curăța, purifica la nivel celular ….. Nu mai este REALITATE decât dacă continuați să o recreați  ca să fie … insistând că este încă reală. Pentru voi, aceasta va fi, până când nu mai este ….. (atunci când mutați / schimbați / transcendeți acea vibrație din interior).

Este important de înțeles cum LUCREAZĂ LINIILE TEMPORALE … cum funcționează realitățile, cum este totul creat de convingerile sau gândurile create în mod intenționat de către fiecare …

Aveți o șansă, în fiecare moment, CUM VREȚI SĂ CREDEȚI CĂ VA FI REALITATEA VOASTRĂ. Este ceea ce dictează experiența voastră. Puteți fi o victimă sau puteți fi liberi. Voi sunteți cei care faceți toate acestea … ACORDAȚI ATENȚIE CUVINTELOR pe care le spuneți și gândurilor … acestea vă vor spune totul , dacă sunteți pe deplin CONȘTIENȚI și chiar ascultați  ȘI pregătiți să vă MUTAȚI din vechea linie temporală într-una magică și minunată ACUM.

winter-50889_960_720

Corpul vostru se trezește dintr-un somn profund în care a fost. Va prelua și va face pentru voi ceea ce nu ar fi făcut înainte. Vă va fixa, va lua abilitatea de a controla/ rezista/ continua căile vechi departe de voi. Va purifica indiferent dacă vă “place sau nu”. Intră în mod direct cu REȚEAUA CRISTALINĂ A NOULUI NOSTRU PĂMÂNT. Refuză să mențină vechiul distorsionat, programele iluzorii … schimbările MATRIXULUI  de la umanul bazat pe carbon (greu/ dens) la Cristalin (Lumină, Cristale, Particule Stelare, Spațiu și mai multe) …

Fiecare organ din corpul vostru, fiecare moleculă, fiecare atom, fiecare COD  din corpul vostru este rescris pentru că tiparul corpului vostru se adaptează  singur, pentru că aceste simboluri geometrice/ geomagnetice, ecuații și secvențe se incorporează în mușchi, dinți, oase, sânge …

Pe măsură ce Inima se deschide (fie forțată să se deschidă, să sară de aceste șocuri electrice sau prin plânsete de bucurie și iubire), și mintea se deschide și VEDEȚI cu ochi noi, auziți cu întreaga ființă, din spațiul inimii voastre depline. Corpul se va trezi să curețe toate aceste distorsiuni și dacă onorați procesul și corpul vostru, și faceți ceea ce vă spune să faceți, va fi mai ușor, pentru că va ridica vibrația PENTRU VOI.

Sufletul vostru trebuie să se integreze în structura corpului fizic. Este atât de simplu. Umanul vostru va crea istorii, va încerca să apeleze la frică și la convingeri vechi limitate … care nu vor mai funcționa pentru voi … va trebui să vă mutați dincolo de toate acestea  dacă doriți să participați la experiența de a trăi o experiență “mai ușoară” aici. Aceste adaptări vor împinge umanul vostru dincolo de ceea ce voi ați “gândit” că puteți indura/ rezista. Nu ați venit aici ca să “rămâneți umani”. Ați venit aici ca să EVOLUAȚI ÎNAPOI ÎN SUFLET GALACTIC al unei FIINȚE DE LUMINĂ în realitatea fizică ACUM.

Credințele erau “pentru o zi”. O zi este aici. ACUM. Deschideți-vă, nu vă mai luptați cu procesul, încercând să îl controlați sau atribuindu-i “altceva”. Cu cât o faceți mai repede, cu atât va fi mai ușor pentru voi.

Este TIMPUL să lăsați în urmă acele mentalități și convingeri vechi. Nu mai aveți nevoie de ele. Faza de Experiment s-a terminat, este timpul să “se meargă acum mai departe” în partea minunată!!!

Lisa Transcendence Brown
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements