Unde Merge Inima Ta?

Heavenletter #4965
Published on: June 29, 2014

 http://heavenletters.org/unde-merge-inima-ta.html

God said:

Ascultă Vocea mea și nu acele șoapte repetate în capul tău. Te ataci singur cu gândurile tale repetate de înfrângere. Când te gândești la înfrângere, pierdere, fiind în dezavantaj, vezi un fel de competiție care are loc. În cazul în care simți pierdere, simți de asemenea că există ceva de câștigat. Poate că ești într-o afacere care a mers prost. Simți că ai dat prea multă încredere, și că ai fost păcălit intenționat sau luat de val. Este posibil să simți că te afli pe punctul în care trebuie să pleci, că nu poți menține elaborarea mereu în această relație care a mers prost, fie că este vorba de afaceri sau de un aranjament de căsătorie.

Oricum, te simți devastat. Gândești din nou în termeni de victimă și de făptaș, la tine ca și victimă și la altul ca și atacator. Te simți justificat să simți așa cum simți, și așa devii tu făptașul protestului și a tuturor sentimentelor dure însoțitoare.

Cum ieși din arena sentimentelor dure? Unde merge inima ta? Te-ai lăsat singur în modul “ei nu pot face asta”, că “ei nu pot să-mi facă mie asta”, și te legi singur în noduri. Simți că aici nu există amabilitate. Poate simți că onoarea ți-a fost luată. În loc de încrederea pe care ai avut-o, te simți trădat. Ai avut o idee, acum ai o idee diferită, și te lovești singur de această idee înfricoșătoare.

Indiferent ce a făcut cealaltă parte sau nu, prin design sau prin eșec, te simți pus la colț. Această poziție este ceea ce te face să te simți atât de cumplit, chiar și în retrospectivă, vezi cum ai contribuit la ceea ce pare acum fraudă. Ai închis ochii și ai căzut în ea. Dai drumul responsabilității. Dacă ai fost condus în rătăcire, te-ai condus singur pe căi greșite. Dacă ai fost păcălit, te-ai păcălit singur. Nu ești partea complet inocentă. Ai avut un rol.

incredere

Ceea ce urmează este să scapi de sentimentul de vină al altuia și sentimentul tău de vină. Trebuie să scapi de această preocupare pentru că nu te duce nicăieri unde vrei să mergi. Vrei să ieși din acest noroi al neputinței în care te afli. Trebuie să ieși din propriul sentiment de neputință și partenerul său dispus, vinovăția.

Te-ai gândit că erai iubit, și acum te simți ridicat. Fie că este vorba de afaceri sau de viața ta personală, ai avut înțelegerea care nu s-a menținut și, totuși, ai fost o parte a ei.

Poate că este faptul că te vezi ca pe un stupid, și acest lucru este intolerabil pentru tine. Nu știi cum să te îndepărtezi de propria implicare și de propriile emoții. Indiferent de situație, te simți ca și soțul sau soția a cărui partener a fost necredincios. Acesta poate fi un tipar pe care l-ai păstrat  mult timp în viața ta. Cineva a fost necredincios într-o măsură sau alta. Cineva nu și-a ținut promisiunea pe care tu ai deținut-o în inima ta că altcineva iți va fi credincios mereu. Aceasta a fost premisa ta. Declarată sau nu, aceasta a fost premisa ta. Aceasta este ceea ce înseamnă “ei nu pot să îmi facă mie asta”.  Nu contează cât de nedreaptă poate să pară o situație, acest cuvânt  “mie” vorbește de ego. Se va ridica adevăratul vinovat?

Indiferent de realitatea mondială a unei situații, ești indignat, și mintea umană face în ciudă  în mod justificat. Nu Justificarea este problema. Cum ai de gând să ieși singur din toată energia pe care o pui în acest lucru – asta este problema. Când vei ieși din aceste emoții care te trag înapoi?

http://www.heavenletters.org/where-is-your-heart-going.html

Advertisements