Iubirea Ajunge Pretutindeni

Heavenletter #3800
Published on: April 21, 2011

http://heavenletters.org/iubirea-ajunge-pretutindeni.html

God said:

Consideră acest lucru, dacă îți place. Viața ta se află între Mine și tine. Noi suntem împreună în ea. Viața ta nu este alegerea altcuiva, decât a Noastră.

Alții îți vor spune ce și când să faci, și totuși ei nu sunt factorii tăi de decizie.

Tu și cu Mine suntem responsabili pentru tine. Atât.

Poți fi sigur că nu îți spun să nu îți respecți părinții sau să nu îți respecți copiii sau să nu îți respecți angajatorul sau angajații și așa mai departe.

Există acel aspect prin care tu ești responsabil al tuturor pentru toți. Eu vorbesc aici despre cine ești și ce faci. Problema se oprește aici. Se oprește la tine, dragă fiu sau fiică.

Nimeni nu este responsabil pentru viața ta. Vorbesc despre deciziile pe care le iei.
Nimeni nu te limitează, iar tu ești cel care te extinzi singur. Înțeleg că tu i-ai lăsat pe alții să te limiteze, și i-ai creditat pe alții și cu expansiunea ta, deși mențin că tu singur te limitezi și tu singur ești cel care te extinzi.

În acest caz nu există nici un dar. Dacă ai talent și nu îl folosești, tu ești cel care nu îl folosești. Nu trebuie să fii o vedetă națională sau internațională. Doar trebuie să îți folosești talentele. Nu sunt talentele date de Dumnezeu? Desigur, nu ți-ai creat talentul. Ți l-am dat. Talentul este un dar prețios, și trebuie să fie folosit.

cactus-362206_960_720

Preaiubiților, principalul talent pe care îl aveți este să iubiți. Chiar dacă sunteți cel mai mare cântăreț din lume, abilitatea de a cânta nu se apropie de abilitatea de a iubi. Nu există nimic care să echivaleze abilitatea de a iubi, și nimic nu o înlocuiește. Desigur, și cântecul tău este o expresie a iubirii.

Nu este ideea că trebuie vorbit despre talente. Este pentru că talentele trebuie să iasă singure la suprafață. Când talentul tău iese la suprafață, el apare, ei bine, peste tot. Ce simplu este. Tot ceea ce ai de făcut este să extinzi iubirea. Când o extinzi, iubirea din inima ta ajunge peste tot. În doze mici sau mari, iubirea ta ajunge așa cum ajunge iubirea Mea. De fapt, este iubirea mea care ajunge departe prin tine. Este toată iubirea Mea. Nu înseamnă că acaparez iubirea, și nu o fac. Ți-am dat iubire mare așa că o poți folosi pentru binele tuturor și a orice.

Să ne spunem pentru moment că iubirea ta este o aură. Oriunde te duci, aura ta merge cu tine. Este acolo, văzută sau nu. Iubirea nu atrage atenția spre ea. Și totuși iubirea ajunge.

Dorești să ai o aură mai mare de iubire, nu-i așa? Vrei să fii iubire și doar iubire, nu-i așa? Vrei să cunoști iubirea și nimic altceva decât iubirea nu-i așa? De ce oare ai vrea să fii altceva decât iubire? Spune: “Da, vreau să fiu iubire mai mult decât vreau să fiu orice altceva.”

Acesta este adevărul, preaiubiților, și acesta este faptul. V-am făcut din iubire. Este posibil să fi desensibilizat iubirea voastră. Este posibil să fi supraprotejat aceasta, ca și o mamă care dă copilului prea multe haine ca să îi țină de cald. De fapt când tu supraprotejezi iubirea ta, tu faci rău.

Așa că acum, scoate toate învelișurile din jurul inimii. Expune-ți inima fără protecție. Expune-ți inima lumii. Expune-ți inima persoanei din fața ta sau din spatele tău, sau din stânga sau din dreapta. Strălucește această iubire astfel ca lumea să fie ce vrei tu să fie. Eu spun: “Așa să fie.”

http://www.heavenletters.org/love-reaches-everywhere.html

Advertisements