Nivel Superior de Conștiință Pretutindeni

Ancorarea Raiului pe Pământ ♥ Nivel Superior de Conștiință Pretutindeni

Lisa Transcendence Brown

Salutări familie a iubirii!

Ce vedeți când priviți afară? Vă inspiră exteriorul sau vă activează frica? Răspunsul vă va spune pur și simplu in ce dimensiune vă aflați.

Aceste vibrații foarte înalte au rolul de a declanșa celulele/ Corpul de Lumină în mod energetic pentru a deveni Cuantic (Super Cuantic), care nu este în meniul de “normal” pentru orice este umanul nostru. În cazul în care avem doar o “bibliotecă” de percepții limitate și credințe vechi, noi suntem limitați, ceea ce creează frica de “asta”. O modalitate de a depăși frica este de a vă afla în misiune, de a cerceta, lectura, viziona secvențe video pentru a ajuta atenuarea fricii, atunci când începem să experimentăm că lumea noastră din afară merge într-o parte, devine prea mare și încercăm să o menținem cu tot ceea ce avem. Acea “strângere în jos” creează realități care se “rup” și se prăbușesc. Acesta este vechiul mod de a face lucruri, pentru unii. În același timp este un mod încă pentru mulți care nu doresc să se deschidă pentru a auzi / asculta / vedea ceea ce încurcă mentalitățile lor despre ceea ce “ar trebui să fie realitățile”.

Noi nu ne mai prefacem, nu ne mai ascundem capul în nisip sau nu mai ignorăm. Acele zile (vibrații) au dispărut, au plecat. Nu mai trebuie să ne prefacem că nu suntem valoroși, nu avem suficient sau nu ne iubim suficient. Nu mai trebuie să dăm puterea noastră în schimb la ceea ce hrănește lipsa din noi. Nu mai trebuie să pretindem că nu suntem responsabili, nu suntem capabili sau nu merităm. Acele realități se dizolvă, se prăbușesc. Ceea ce facem este să ne mutăm într-o altă dimensiune, un număr infinit de ele, deși în scopul de a face acest lucru noi trebuie să oprim încercarea de a menține totul în vechi în afara fricii și în insistența că acele lucruri sunt adevărate. Adevărul este cel pe care îl credem noi. Când ne schimbăm convingerea se schimbă și adevărul nostru. Aliniem totul cu iubire și realitatea noastră se schimbă. Menținem iubirea din interior, o iubire profund extinsă și dimensiunea noastră fizică se schimbă. Este atât de simplu. “Partea grea” este recunoașterea a ceea ce nu este pur și alegerea de a scăpa de acele lucruri în mod ușor, fără zbatere și cu acceptarea că de fiecare dată când o facem, avem parte de mai multe lucruri minunate. Materia fizică cere “timp” pentru a se forma. Fiți răbdători. Mențineți cea mai înaltă vibrație din interior și materia fizică din realitatea voastră se va schimba. La început, nu este vizibilă pentru mintea noastră umană, pentru că în mod logic noi nu înțelegem. Aceasta se întâmplă când ne deschidem inimile mai larg și lăsăm să vină cunoașterea din suflet. Noi știm, credem mai presus de orice și aceasta este ceea ce creează. Mențineți acea cunoaștere și faceți totul pentru a provoca să se întâmple/ să permită ca să apară din interiorul vostru.

Haosul auto creat este numai unul dintre modurile prin care aspectele umane mențin drama care evită oprirea și privirea la ele însele. Evitarea atenției/ devierea concentrării/ conversația sunt alte moduri de distragere de la a privi cu adevărat, a asuma responsabilitatea și a păși în Putere/ Suveranitate și a lăsa în urmă judecățile pentru reîntoarcerea la iubirea deplină și acceptarea sinelui în scopul de a transcende totul din interior.

wolf-1341881_960_720

Dacă vreți cu adevărat să știți, atunci există suficientă informație care să vă ajute cu aceasta. Dacă sunteți cu adevărat pregătiți să acceptați, atunci puteți face acest lucru cu ușurință, prin folosirea minții, folosind  inima-sufletul și să vă dedicați pentru ceea ce vă duce dincolo de realitățile mentalităților limitate și în crearea/ancorarea realităților voastre înalt vibraționale în realitatea fizică.

Sunt atât de multe instrumente disponibile pentru fiecare dintre noi în fiecare moment aici. Trecerea de mentalitățile noastre de la cele de “judecată și jale”, la una de “așteptare a minunăției” este o parte a procesului pentru noi toți. În cazul în care momentele sunt pline de emoție în loc de spaimă, deschidere în loc de închidere, de acceptare în loc de rezistență, mirare în loc de refuz, pregătire în loc de ezitare, atunci veți experimenta o realitate mult diferită vibrațional. Una de magie și bucurie în loc de una de ascundere, protecție și insistență că realitățile sunt așa cum credeți că sunt.

Pământul devenind “multi-dimensional”, a deschis această abilitate de a experimenta acum, pentru toți. Când priviți în lume, de fapt, trebuie de fapt să vedeți dimensiunile diferite și să le identificați pentru voi cu scopul de a înțelege. Cele umplute cu emoții/mentalități de ură, furie, durere, trădare, egoism, lăcomie reprezintă Dimensiunea a 3-a a Inconștienței. Cele cu haos, confuzie, reprezintă Dimensiunea a 4-a unde bătălia dintre tărâmurile superioare și cele inferioare au loc în interior/ exterior și unde claritatea iese din confuzie, locul în care are loc bătălia dintre minte și inimă până când mintea cedează și inima ia conducerea. Cele în care există fericirea, iubirea, considerația, pacea, munca/ co-existența împreună și unitatea reprezintă Dimensiunea a 5-a. De fiecare dată când vă îndepliniți “misiunea” de a exista într-o dimensiune mai înaltă a iubirii în loc de cea de vibrație inferioară de vinovăție, rușine, judecății, frică, amânare, griji, dubii, conflict, nevrednicie și multe altele, treceți într-o dimensiune superioară. Este ușor. “Partea grea” este de a asculta la fiecare gând al vostru, să vă guvernați singuri, alegând calea mai înaltă în locul celei mai ușoare din fața voastră. Se ajunge tot mai ușor pe măsură ce practicați, alegeți și faceți. În cele din urmă, voi v-ați remodelat, re-programat cristalele voastre/ holograma/ realitatea și aflați nu numai că este ușor dar este singura cale de a ști acum …

Acesta este un proces care continuă să meargă mai sus în frecvență în fiecare zi, în timp ce vă schimbați, vedeți vechiul, în timp ce eliberați ceea ce nu mai servește în scopuri benefice și importante pentru voi/ pentru toți și creați totul din interior. Alegeți gândurile în loc să le credeți. Onorați curățările celulare/ eliberarea lor în loc să le reprimați. Experimentați visurile în loc să nu le credeți. Veniți împreună ca și o familie de suflete/ galactică fără de discordie, distorsiuni și dramă. Ca și o familie care unește ca și iubire, care lucrează împreună pentru un scop comun, o unitate/ o echipă care se respectă cu adevărat unii pe alții și împart, pentru că fiecare se iubește pe deplin și se respectă și nu mai țin numai pentru ei.

“Noile” voastre realități vă așteaptă. Vibrația voastră dictează în fiecare moment. Acest lucru nu înseamnă “conștiința lor”, înseamnă a voastră. Dacă sunteți pe deplin conștient, a lor nu mai contează. Voi veți trăi minunatul. Nu vă va păsa. Veți face o diferență, contribuind și provocând propriul sine din interior. Nu veți mai avea nevoie ca realitatea din afară să facă acest lucru. Voi veți fi din nou întregul Univers.

Luați-vă puterea dragilor, deschideți-vă inima și mintea cât de tare puteți și extindeți-vă energia în lung și în lat. Acceptați-vă profund din interiorul Sufletului vostru. Ceea ce ați venit să experimentați aici a obosit așteptând. Este pregătit să iasă la iveală tot așa de repede după cum sunteți de pregătiți (uneori mai repede)!

Lisa Transcendence Brown
www.awakeningtoremembering.com

Advertisements