Umple Lumea cu Iubire

Heavenletter #3188
Published on: August 17, 2009

http://heavenletters.org/umple-lumea-cu-iubire.html

God said:

Vorbește-mi de plinătatea inimii tale. Vorbește-mi despre iubirea care curge din inima ta. Vorbește-mi despre iubirea care curge spre inima ta. Cunoaște-ți inima iubirii.

Când inima ta se simte mică, aceasta nu este adevărată pentru sine. Micimea inimii este o contracție a ceea ce este menit pentru expansiune. Nu există limite pentru inima ta. Inima ta se poate simți stoarsă, înghesuită, îndurerată, forțată etc, dar inima ta nu este menită să fie implicată cu ea însăși. Inima ta nu ar trebui să își ia temperatura. Nu este destinată măsurării. Este destinată pentru expansiune, infinită expansiune. Inima ta este menită să fie incomensurabilă.

Inima ta nu este menită să evalueze. Este menită să favorizeze. Inima ta nu intenționează să aleagă lecții și nici să le predea. Dacă inima era menită să fie să fie un profesor, este menită să fie un profesor care favorizează pe oricine. Dacă inima ta este menită să fie un profesor, oricine trebuie să fie compania profesorului.

Nimeni nu este menit să fie dat la o parte din inima iubirii. Nimeni nu este abandonat. Nu există orfani când vine vorba de inima ta, nici lumea nu este un rătăcit lăsat în voia lui. Lumea, așa imaginară cum este, trebuie să fie iubită. Trebuie să fii părintele acesteia. Trebuie să incurajezi lumea. Trebuie să iubești lumea și să o ții la înălțime. Lumea este inocentă, preaiubiților, inocentă ca și voi.

bird-806215_960_720

Lumea este îndreptățită la iubire așa cum ești și tu. Nu ești menit să fii temperamental cu lumea. Nu ești menit să iubești într-o zi și în următoarea nu. Ești menit să iubești și iubirea ta trebuie să cuprindă lumea. Nu ești menit să arunci lumea la o parte până la un alt moment. Lumea are nevoie de iubirea ta acum. Întotdeauna a avut nevoie de ea.

Lumea este la mila ta. Poate că ai fost fără milă când vine vorba de lume. Poate că ai fost fără milă în critica ei, ca și cum nu ar fi lumea ta. Preaiubiților, lumea nu există fără voi. Preaiubiților, în loc să găsiți vină, găsiți iubire.

Este posibil să fi avut mai multă practică la a găsi o vină decât ai avut în găsirea iubirii. Inversează această practică. Practică iubirea. Desigur, iubirea nu este menită să fie practicată. Iubirea este fluxul natural al vieții. Este baza vieții. Aceasta este baza lumii. Este baza voastră.

Iubirea nu poate dispărea, și nu poate fi stinsă din inima ta. Iubirea este lumina veșnică din inima ta. Și acum trebuie să luminezi lumea. Inima ta are menirea de a face acest lucru. Inima ta poate acoperi cu iubire toată lumea și pe oricine în ea chiar acum. Inima ta este menită să fie Crucea Roșie care vine să servească lumea. Crucea Roșie servește acolo unde este nevoie. Eu vă spun că iubirea ta este menită să curgă pretutindeni tot timpul, fără încetare. Inima ta are menirea de a iubi lumea chiar acum și pe oricine în ea.

Astăzi este oportunitatea ta. Ești desemnat pentru a savura lumea și iubi fiecare colț al acesteia. Tu nu ești menit să iubești lumea, uneori. Nu ești menit să iubești doar părți ale lumii. Ești menit să iubești lumea întreagă. Ești menit să iubești lumea cu toată iubirea conținută în Cer și pe Pământ. Ești menit să umpli lumea cu iubire. Așa că, umple-o. Oferă inima ta lumii. Lasă iubirea ta să fie sămânța care face lumea să se înalțe.

http://www.heavenletters.org/fill-the-world-with-love.html

Advertisements