Unitate Colectivă & Suport

Apel de Acțiune a Sufletului Galactic: Unitate Colectivă & Suport, Focul Sufletului și Faceți Singuri Munca din Interior până ce Atingeți Liniile Temporale Vibraționale unde Alții Sunt deja 

Lisa Transcendence Brown
2/4/2017

Salutări frumoasă familie a IUBIRII,

Noi trecem acum în mod regulat, prin muncă celulară puternică, care urmează să crească pe măsură ce înaintăm. Toți cei care îmbrățișează acest proces și sunt în “serviciul-înalt”(noi toți), fac tot posibilul pentru a “gestiona fizicul” și de a face munca în timp ce ne onorăm adaptările proprii / re-codări / procesul de încorporare.

Devenim tot mai mult eterici: De-a lungul anilor de întrupare a sufletului nostru, am făcut multă muncă interioară. Corpurile noastre au eliminat, curățat tot ce ne-a ținut în realitățile mai dense. Transcenderea acestora a luat tot ce am avut, în completare la împlinirea Scopurilor Sufletului nostru și a Misiunilor Galactice de aici.

Ca și Rețea Cristalină, Ființe Stelare, Suflete Divine, există procese prin care trebuie să trecem cu toții pentru a realiza “toate acestea pentru noi înșine”. Aceasta este o călătorie a sacrificiului (deși nu este, totuși este, așa că voi încerca să explic) …

Fiecare dintre noi a ales să vină aici, să ia parte la experiența umană (cuvântul sufletului)/ experiment (cuvânt galactic), ambele sunt adevărate aici. Fiecare dintre noi a venit aici ca să trăiască adânc înrădăcinat într-un matrix uman inconștient al iluziilor distorsionate pe care l-am numit REALitate, pentru că la acel moment asta era. Apoi a venit momentul să ne trezim și să mergem mai departe.

Noi alegem să dăm la o parte sau am fost “forțați”, din cauza propriei lupte/ rezistențe/ refuzului din interior. Nu a contat, noi toți trebuie să mergem în interior. Să facem “munca murdară” și să trecem prin toate programele din propria memorie celulară și structura corpului fizic și apoi să avem de a face cu realitatea umană exterioară de-a lungul drumului pentru re-aliniere la conștiința/ vibrația/ realitatea frecvența noastră superioară care se extinde în mod continuu așa cum facem noi aici. Mulți dintre noi au ales separarea aspră, profundă, durerea interioară profundă, pierderea profundă … nu mai contează, dar atunci cu siguranță a contat. Fiecare parte a muncii înseamnă minți/ inimi deschise și ne aduce la bordul dimensiunii a 5-a și mai sus de atât.

Ca și Ființe de Lumină/ Galactice/ Semințe Stelare/ Lemurieni/ Atlantici/ Ființe Sacre/ Ingeri/ Ființe Elementale/ Ființe Christice, am avut o mulțime de curățări de făcut pentru a ne REÎNTOARCE LA O EXISTENȚĂ PURĂ DIN NOU. Am avut de făcut totul din interior. Intre timp, lumea pământeană (umană) încă nu a înțeles, că NOI am avut de făcut toate astea prin sinele propriu. A trebuit să intrăm în serviciu și să facem totul fără nici un fel de ajutor fizic liniar. Acest lucru a servit multor scopuri pentru că nu există niciodată nimic fără un motiv. Odată, ca și Creatori/ Gardieni noi nu a trebuit să ne bazăm pe nimeni pentru nimic, pentru că acest lucru “slăbește” abilitatea noastră de a sta aici în PUTEREA noastră DEPLINĂ. Ne-a arătat că mulți oameni (minte/ inimă închisă) nu au înțeles încă sau nu dau valoare acestui lucru (Ascensiunea Pământului) deși (ne includem pe noi și tot ce am făcut cu abnegație și în mod continuu pentru noi toți pe acest plan pământesc și galactic/ și alte existențe în mod simultan) aceasta este “lipsă de suport direct” care ne face pe toți să pășim, să ne împingem dincolo de limitele umane și să ne oprim din a crede că nu avem valoare, nu avem suficient, nu suntem susținuți, tocmai pentru că acest lucru nu este fizic vizibil aici. Noi am venit ca să aducem această imensă PUTERE din interior (Sursă Pură/ Creator/ Iubire) și ne-am concentrat fiecare particulă a noastră proprie, am folosit tot ce am avut la dispoziție pentru a înțelege și am făcut să se întâmple, în modul “totul de către noi înșine” aici ca și Galactic/ Universal. Acum, noi nu mai suntem singuri, aceea este separare umană, dar în fizic de multe ori se simte în acest mod,  motiv pentru care noi trebuie să ne conectăm la toate aspectele/ versiunile noastre din fiecare dimensiune și să îmbinăm aceste aspecte în interior, și mai mult suport vine pe căi minunate pe măsură ce scăpăm de programarea densă din structurile corpului nostru fizic/ mentalități și vibrează în realitatea în care tot ceea ce dorim există deja.

Acum, nu mai suntem niciodată singuri, fără să nu avem suficient, să nu fim valoroși, pentru că există acest foc în  interiorul nostru care trebuie să fie aprins. Este focul sufletului nostru care ne conduce (lumina) și arde (rade) toate acele programe vechi ale inconștienței pe care fiecare dintre noi a venit aici pentru a le transcende.

Fiecare dintre noi trebuie să treacă prin aceste provocări, pentru că și ele sunt iluzii. Ele au menirea de a crea o asemenea forță în interior că noi nu vom sta să ne complăcem și să așteptăm ca altcineva să facă ceva pentru noi.fractal-302536_960_720 Noi ancorăm linii temporale mai înalte/ superioare prin a le face să se întâmple aici din spațiul sacru profund conectat în interior la unison cu conștiința superioară. A nu avea suport ne conduce la a depăși separarea pe care alții încă o au. Totul este opusul pentru un timp … alții nu apreciază ceea ce facem, până când “Ascensiunea” (ca să utilizăm acest cuvânt) le atinge/ afectează corpul fizic/ realitatea pentru ca ei să înțeleagă și să facem aici o prioritate din Evoluția Umanității.

Nu spun aceste lucruri pentru mine pentru că nu m-am bazat pe oameni să mă ajute. Am înțeles cu mult timp în urmă că oamenii nu ajută decât dacă vor ceva în schimb sau sunt forțați. Sufletele în schimb, o fac. Ființele de Lumină o fac. Cei cărora le pasă cu adevărat, dețin respect și integritate în interior, aceste Ființe de Lumină, o fac. Cei care au ajuns aici și sunt aici ca să fie o parte integrantă a Evoluției Sufletului nostru Galactic o fac … deși există mereu și un alt aspect. Sinele Superioare nu vor interveni pentru a salva sau hrăni lipsa de energie de a fi lipsit de putere în interior. Există ceva “ce ființa” nu înțelege încă, nu îmbrățișează încă să facă și noi trebuie să onorăm experiența lor construind propria noastră putere din interior. Multe dintre aceste ființe nu sunt pregătite să audă într-adevăr ceea ce este nevoie pentru a face/a realiza ceea ce este necesar aici. Spun aceste lucruri pentru că în acest moment oamenii trebuie să audă cuvintele, pentru a realiza că NOI avem de îndeplinit cu toții scopul pentru care am venit, să fim în serviciu pentru noi toți. Spun acest lucru pentru cei care nu au înțeles încă, care caută cum pot contribui/ ajuta/ susține, sau de ce nu au suficient, pentru cei care se miră de ce suferă/ pierd lucruri fizice, nu au ajutor, nu sunt apreciați, respectați și multe altele, sau de ce au acest “ghiont” înăuntru pentru a merge mai departe și a face mai mult.

Mai mult decât suficient, suportul, resurse, oportUNITATE, ușurință, apreciere, respect … toate aceste lucruri vin (în schimb) la noi toți pe măsură ce ne asumăm acele roluri. Pe măsură ce obținem aceste lucruri în interiorul nostru, pe măsură ce devenim suporteri (Energie Divină), inspiratori (Energie Creatoare), pe măsură ce devenim ceea ce vrem să experimentăm aici de la alții … pe măsură ce devenim LUCRĂTORI în loc de a sta și a aștepta pe altcineva, în loc de a aștepta până când trebuie sau este confortabil pentru noi … și trecem peste propriul nostru comportament de auto-servire proprie … pentru că singurul mod pentru toți de a primi este de a deveni UNITATE A CONȘTIINȚEI, UNITATE A IUBIRII ca și FIINȚĂ UNIFICATĂ ca iubire și dintr-un loc interior de o asemenea putere vastă încât realitatea exterioară nu mai contează …

Când exteriorul dictează, ești uman. Plan și simplu.  Nu este un alt mod de a o spune. Când iubirea interioară, ghidarea interioară, puterea interioară, cunoașterea interioară, interiorul are mai  multă putere decât are exteriorul, atunci schimbați dimensiunea fizică în care existați. NOI lucrăm. Literalmente și fizic, cu tot ce SUNTEM NOI. Mulți se gândesc că ne jucăm. Nu, în timp ce realitățile noastre sunt mai mult decât magnifice, magice noi lucrăm … este o SLUJBĂ cu care am fost de acord. Altfel am sta la plajă, la soare, fără să ne pese de alții. Nu acesta este modul în care funcționează totul pentru noi toți (încă), pentru că mulți  nu s-au unificat încă în interior pentru a merge mai departe în modul în care contează cu adevărat. Cu toate acestea, nici măcar acest lucru nu este adevărat, pentru că vibrăm în mod constant în noi linii temporale unde sunt alții … spun aceste lucruri pentru cei care sunt nesiguri. Ridicați-vă, pășiți, și ajutați-ne în moduri în care contează, nu doar ca să fie confortabil pentru voi. Aceasta este lipsa umană. Până când nu depășiți acest lucru, nu veți avea suportul complet. În felul acesta funcționează totul pentru noi.

Există două moduri de a face acest lucru. Așteptați până când trebuie (uman/ pierdere) sau faceți pentru că știți în interior, pentru că ghidarea voastră interioară/ superioară vă arată și voi treceți de umanul vostru (separare).

Suntem în vibrațiile tuturor celor care vin acum împreună, și în cazul în care vă țineți în urmă, vă “răniți” singuri. În cazul în care nu acceptați să pășiți și să fiți UNUL, se întoarce la voi pentru că NOI  am părăsit acele realități. Noi nu ne mai zbatem și nu mai trăim în lipsă. Noi am avut ani de zile suportul Galactic/ Universal/ Superior. Am depășit omenescul oricui altcineva și lipsa de suport. Am făcut-o “în ciuda” tuturor celor care nu sunt pregătiți încă.

Aceste vibrații urmează să împingă toate aspectele umane să se ridice și să se oprească din a juca jocurile vechiului. Aceste vibrații superioare ne duc pe toți într-un alt loc de acțiune mult mai vast decât ne-am imaginat vreodată (dar a fost văzut).

Adaptările corpului fizic/ realității urmează să crească în mod continuu și informația care va asista colectivele este doar una dintre căile prin care noi ajutăm. Dacă credeți că va fi mai ușor … ei bine, acel lucru depinde de linia temporală/ dimensiunea/ universul/ galaxia în care funcționați/ existați.

fractal-387796_960_720Cu cât sunteți mai umani, cu atât va fi totul mai provocator/ mult mai “în forță”. Cu cât sunteți mai mult Ființă de Lumină, cu atât va fi mai ușor, pentru că noi am masterizat complet Realitatea Fizică, energetic și am prăbușit realitățile vechi, reconstruindu-le de la sol, din absolut nimic altceva decât conexiunea interioară a sufletului nostru  și ghidarea sinelui înalt/ superior și determinare pură, angajament și dedicare față de motivul pentru care suntem cu toții aici incarnați/ corp fizic.

Acest prag pe care ne aflăm, face diferența aici pentru fiecare. Realitatea voastră fizică se aliniază acum mai repede in răspuns la energie/ vibrații/ programe ȘI CANTITATEA DE LUMINĂ FOTONICĂ CUANTICĂ / SUPER CUANTICĂ pe care o dețineți … IN INTERIORUL VOSTRU

Fiecare este pregătit … pentru o INTREAGĂ NOUĂ EXISTENȚĂ AICI. Realitățile nu sunt nici pe aproape cum ați crezut că sunt (ca și om).

Noi devenim tot “mai eterici”, unii mai mult decât alții, din cauza muncii de întrupare profund vibrațională pe care am făcut-o (care continuă și mai mult). Corpurile noastre fizice îndură multe, realitățile noastre fizice reflectă înapoi realizările noastre ca și Conștiință Superioară de aici.

Oamenii cer constant ceva, vor mai mult, iau. Noi am lăsat în urmă aceste lucruri. Am pornit să ne îndeplinim scopurile proprii/ misiunile/ rolurile de aici. Noi oferim/ am oferit ceea ce a ajutat pe oricine este pregătit să accepte (continuăm să facem acest lucru) de cele mai multe ori numai cu “mulțumiri și apreciere”, pentru că este felul umanului de a funcționa aici. NOI a trebuit să mergem DINCOLO DE UMAN să depășim lipsa din alții, odată ce am văzut că nu ne mai interesează acest lucru în realitatea noastră fizică. Am oprit permisiunea celor care nu au respectat, apreciat cu adevărat, ajutat … pentru că în câmpul nostru fiecare transmite o frecvență și noi suntem foarte conștienți de acest lucru.  Alegem să vibrăm mai înalt și în afara acelor realități, în cele în care există alții ca noi, aceia care sunt cu adevărat la bord, pregătiți, și care contribuie în moduri care contează pentru noi, ne ajută în completarea misiunilor noastre vaste de aici. Unii sunt conciliatori, aduc mai departe oportunități  pentru a ajunge /ghida/ trezi/ re-educa colective întregi. Oamenii se gândesc că facem acest lucru pentru noi înșine, lucru care este separarea conștiinței în sine. Facem acest lucru, toți pentru noi toți, ca UNUL

Fiecare primește acum un APEL DE ACȚIUNE pentru a se ridica PUTERNIC,  a veni împreună, ajuta, uni și folosi ceea ceea ce avem în fizic pentru a face aici o diferență, să ajutăm pe TOȚI cei care fac acest lucru pentru că este motivul pentru care ne-am incarnat aici. Partea grozavă este că noi nu avem nevoie de voi, noi suntem ajutați în orice mod. Noi nu mai trăim  ‘fără’ pentru că nu ne bazăm pe voi … noi doar așteptăm până când fiecare înțelege și alege să pășească într-o vibrație mai înaltă și o FACE. Noi înțelegem … deja am făcut-o. Acum este rândul vostru.

Vă pasă cu adevărat … cu tot ce sunteți? Aveți un interes legitim în tot ceea ce se întâmplă în  lumea fizică? Energia/ acțiunile vorbesc pentru voi. NOI citim/ vedem acest lucru și deschidem portaluri pentru cei pregătiți să ni se alăture de cealaltă parte. Vibrația corpului vostru/ energia/ acțiunile/ inima reprezintă ceea ce vă aduce dincolo de noua voastră existență de aici.

Cu cea mai profundă iubire a sufletului care există. Avem o mulțime de “treabă” de făcut. Este atât de multă pentru toți cei care o fac și în interior și în exterior. Este nevoie de ambele.

Lisa Transcendence Brown
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements