Alegeți Iubire

Heavenletter #1632
Published on: May 9, 2005

http://heavenletters.org/alege-i-iubirea.html

God said:

Fericirea există mereu. Este starea ta naturală. Orice altceva ce simți este o întrerupere, o distracție, interferență, static pe linie. Lasă să se scufunde odată pentru totdeauna pentru că tu ești menit să fii fericit.

De ce ești surprins când vine fericirea? Ia-o ca dreptul tău. De ce să accepți nefericirea și zbaterea și frustrarea ca și drept al tău? Fericirea are numele tău pe ea. Celelalte lucruri nu au. Ele ți-au fost adresate în mod greșit. Ați ales un mesaj nesolicitat, preaiubiților, și v-ați gândit că era pentru voi.

Viața a fost menită pentru fericire, nu pentru zbatere. Începeți să râdeți la absurditatea vieții. Râdeți când eroarea vă alege pe voi. Nu o luați ca pe ceva personal.

Ploaia poate să cadă dar nu vă are pe voi ca și țintă. Așa este și cu viața.

Ce ai de câștigat dacă iei ceva în mod personal? Tu ești o Ființă Eternă. Personalitatea voastră este un episod scurt. Bucurați-vă individualitatea dar dezlegați-vă de ea. Urmați un cerc mai mare, preaiubiților. Sunteți vastitate în sine. Nu există nevoie de a vă prinde în lucruri mici. Alături de frumusețea și eternitatea Universului, totul este mic. Nu vă mai plictisiți cu micimea. Vă face să vă strângeți buzele.

Angajați-vă cu Vastitatea. Nu veți avea niciodată prea mult din ea. Niciodată nu vă veți sătura de ea! Există mereu mai mult. Gravitați spre ea.

milky-way-923801_960_720

Indiferent cât de expansivă poate fi gândirea, extindeți-o mai departe. O singură galaxie de iubire nu este de ajuns. Există întotdeauna o alta, și alta. Larg este universul și largă trebuie să fie iubirea ta.

Dorești sănătate, abundență și tot binele pentru Pământ și pentru toți cei de pe Pământ. Acum extinde-le dincolo de acestea. Extinde dorințele tale mai departe. Înglobează tot ceea ce există și ceea ce este mai mult decât concepi în prezent. Dorește tot binele tuturor universurilor și tuturor straturilor. Dorește bine tuturor nivelurilor vieții. Dorește bine tuturor fraților și surorilor care trăiesc de o vreme în locuri unde tu nu pui piciorul. Nu există nimic străin pentru voi, preaiubiților. Toți sunt iubiții voștri. Nu vă situați de o parte de altă Ființă, cunoscută sau nu. Pe cine sau ce trebuie să știți pentru a iubi?

Iubiți Ființa. Iubiți familiarul și nefamiliarul. Încă nu ați iubit cu toată inima. O inimă întreagă este plină de iubire pentru toți și oricine. Inima ta întreagă iubește cântat și necântat. Inima ta întreagă iubește pe cei care știu mai puțin decât tine și pe cei care știu mai mult. Inima ta întreagă iubește pentru că acesta este motivul pentru care a fost făcută. Nimic nu încalcă inima ta întreagă. Sinceritatea întreagă nu are linii nici diviziuni în ea. Nu există excepții. Nu există excluderi. Nu există judecată pentru că iubirea există, și iubirea este dezlegată nemărginit, netransmisă, mereu întortocheată, mereu strălucind, mereu luminând așa ca ochii să poată vedea și dincolo de tot de ce a visat mintea Umană.

Dacă iubirea este eliberată, este eliberată. Și tu ești iubire. Și așa tu trebuie să fii iubire eliberată. Numai tu te poți îndepărta de ceva din iubirea ta. Nu ai iubit pe cei care nu iubesc și pe cei care, la urma urmei sunt cei care au cea mai mare nevoie de iubirea ta. Dacă este să fie cunoscut adevărul, voi nu v-ați iubit nici pe voi toți atât de mult.

Dar dacă nu este nimic altceva decât iubire în toată lumea? Cât de relaxat ai fi. Câtă ușurință ai simți. Toate bolile ar dispărea. Când există numai iubire, acolo există numai iubire. Ce poate exista alături de iubire decât iubire? Există altceva ce ai vrea mai mult decât vrei iubire? Toate celelalte pălesc. Alegeți iubire, preaiubiții Mei. Alegeți iubire.

http://www.heavenletters.org/choose-love.html

Advertisements