Iubirea Este un Câmp de Energie

Heavenletter #1761
Published on: Septembrie 15, 2005

http://heavenletters.org/iubirea-este-un-camp-de-energie.html

God said:

Iubirea este baza a tot. Iubirea este Sursa din care apare totul. Orice care nu este iubire este un ocol. Ca și în cazul ocolurilor, după câteva viraje greșite, ajungi acolo unde ai intenționat.

Energia este iubire. Chiar și energia pe care cineva o poate folosi pentru a răni vine din iubire. Dezorientată, slăbită, deturnată, distorsionată, a venit tot din iubire. Energia a fost direcționată în mod incorect. A fost concentrată pe delict sau ură sau dispreț. Iubirea a fost ruptă și aruncată.

Iubirea a fost oprită aici și acolo. A fost umilită, și totuși este pregătită să se ridice din nou. Iubirea poate fi diformă dar nu poate rămâne așa mereu. Ceea ce a ținut iubirea jos trebuie să o ridice. Învelișurile iubirii trebuie să fie scoase.

Tot ce restricționează iubirea este un zăgaz. Este un impediment. Nu mai lăsa să existe nici un impediment pentru a iubi.

Nu vorbesc aici de Marea Iubire. Vorbesc de un angajament care este deschis. Nici o poziție nu a fost luată. Nici o poziție menținută. Prin urmare, fără judecată. Fără decizie de corect sau greșit ca să cârpești lucruri. Deschidere. Iubirea nu are nevoie de decizie din partea ta. Are nevoie să fie lăsată singură să fie ceea ce este și să facă ceea ce face.

Ce face iubirea? Recunoaște Adevărul. Unifică, dar, într-adevăr, nu există nimic de unificat, pentru că totul este Unul. Dar viziunea ta a fost afectată. Părul îți cade peste ochi. Vezi prin canale înguste. Împrăștie acum firele care îți blochează vederea.

tulips-21690_960_720

Este vital ca să recunoști iubirea și să o eliberezi. Trebuie să fie recunoscută și trebuie să fie eliberată. Nu mai poate rămâne în stare latentă. Nu mai poate sta ascunsă. Ieși de acolo cu inima și fii deschis, și vei cunoaște iubirea. O vei vedea în multe forme, chiar dacă iubirea este fără formă. Iubirea este iubire. Poate fi confundată cu alte lucruri, dar iubirea poate fi doar iubire. Orice formă pe care o dai iubirii poate doar să o diminueze.

Iubirea necondiționată înseamnă să lași iubirea să fie. Nu ești destinat să fii cel ce ia decizia pentru iubirea ta. Ești menit să îi dai drumul. Nu trebuie să deții frâiele iubirii. Ești menit să le eliberezi.

Nu există nevoia ca să decizi iubirea necondiționată. Trebuie să oprești a împiedica iubirea. Nu este menită să fie fragmentată. Nu este menită să fie dată de pomană. Nu trebuie să vii dintr-o poziție de iubire necondiționată. Nu lua poziție în iubire și iubirea ta va fi necondiționată.

Iubirea nu este o condiție de a alege. Iubirea deja te-a solicitat. Este starea ta neschimbată. Tu nu o vei ameliora.

Strigătul meu de iubire din lume nu trebuie să fie interpretat în sensul că îți dai energia sau o lași să îți fie furată de oricine care decide că este a lui. Ești un iubit imparțial. Lumina iubirii merge cu tine. Te înconjoară. Nevoia altuia nu are dreptul să îți pretindă iubirea așa cum dorește el. Ei trebuie să își găsească propria iubire în inima lor.

Ai suficientă iubire de dat în jur. Nu o conservi. Tu nici nu o risipești. Dacă iubirea este un câmp de energie, nimeni nu trebuie să intre în al tău nici să aibă pretenții asupra lui. Iubirea pentru tine înseamnă libertatea ca să o dai, dar nu pentru oricine ca să o ia ca și cum ar jefui un magazin. Toți pot intra în inima iubirii, dar nimeni pentru a o fura.

http://www.heavenletters.org/love-is-an-energy-field.html

Advertisements