Iubirea nu are Nevoie de Parametri

Heavenletter #2626
Published on: February 2, 2008

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Nu ai nevoie de dovada iubirii. Poate că ai petrecut întreaga viață în căutarea dovezii de iubire. Nu căutați dovezi, preaiubiților.

Iubirea nu este menită să fie un test. Nu este menită să fie nimic altceva decât ceea ce este. Iubirea nu moare, dar iubirea nemuritoare pe care o căutați nu este găsită căutând dovada ei, sau prin căutarea ei.

Mai bine căutați să dați iubire. Mai bine luați-vă mintea de la căutarea iubirii. Fiți pregătiți să iubiți la fiecare întoarcere, și nu vă uitați pentru întoarcerea iubirii. Este suficient ca să dați, preaiubiților.

Este un lucru amuzant, dar cu cât vânați mai mult iubirea, cu atât mai mult vă scapă.

Iubirea poate fi doar un dar. Nu poate fi ceva ce să capturați. Odată capturată, nu poate fi menținută. Iubirea trebuie să fie liberă să fie cunoscută acolo unde vrea. Nu puteți promite ca altcineva să iubească. O persoană poate fi de acord cu ea, și totuși iubirea să zboare liberă. Chiar și atunci când pare să fi zburat, puteți încă trimite fluxul iubirii.

Nu aveți nevoie de dovada iubirii, și când o cereți, chiar și în liniște, deveniți ca și o caracatiță care ar ține-o fără să conteze ce. Nu țineți de iubire pentru că ea nu poate fi ținută. Ea poate fi doar eliberată. Nu poate fi comandată.

Nimeni nu este obligat să vă iubească, și voi nu sunteți obligați să fiți iubiți, nici să aveți evidența iubirii dată vouă.

sea-gull-765490_960_720

De îndată ce începeți a încerca să dovediți iubirea, ea dispare. Asta pentru că, în a cere dovezi de dragoste, ați înăbușit iubirea. Iubirea, mai presus de toate, trebuie să fie liberă să plece precum și să stea.

Cine ești tu să știi că iubirea trebuie să rămână? Cine ești tu să știi că dragostea trebuie să arate într-un anumit fel? Nu puteți comanda și nici cere iubire. Tot ceea ce puteți face, preaiubiților, este să dați iubire mai departe.

Nu contează iubirea în inima celuilalt. Atenție la iubirea voastră.

Nu trebuie să posedați iubirea, nici să o capturați, nici să o țineți strâns. Fiți receptiv la iubire, dar nu trebuie să o aveți. Conceptul de a avea vă cauzează probleme. Previne iubirea pe care o doriți atât de mult.

Eliberați-vă azi. Nu trebuie să vă simțiți iubiți. Lăsați iubirea Mea să fie suficientă. Apoi deschideți toate liniile aeriene ca să apară iubirea. Din minutul în care nu cereți iubirea, vă declarați deschis la iubire. Înainte de acest lucru, erați deschiși la posesia iubirii. Spuneați că iubirea este un joc cinstit.

Într-adevăr preaiubiților, nu există sezon de vânătoare. Puneți la o parte acele arcuri și săgeți.

Lăsați inima să fie lovită cu propria iubire și să o ia în mod liber. Așa cum dați iubirea în mod liber, veți fi mai în măsură să acceptați iubirea în mod liber. Țineți minte că nu trebuie să aveți iubire în lume. Nu sunteți dependenți de acest lucru. Dacă sunteți dependenți de ea, deveniți un sclav al ei, sau un hoț al ei.

Lăsați nevoia de iubire să plece, și îi deschideți ușa. Libertatea este miezul iubirii. Nimeni nu trebuie să vă iubească. Nu trebuie să fiți iubiți. Aceea este libertatea. Aceea care vă lasă liberi să iubiți fără clauze care o delimitează. Iubirea este prea minunată pentru a fi zgâriată.

Lăsați iubirea să fie. Lăsați să fie așa cum este.

Nu vă cer să vă mulțumiți cu puțin. Vă cer să fiți deschiși la iubirea nemărginită din lume. Această iubire este mai grozavă decât micile bucăți pe care le-ați stors și ați insistat asupra lor.

Eliberați limitele iubirii din propria voastră inimă. Desfaceți iubirea. Lăsați-o liberă.

http://www.heavenletters.org/love-needs-no-parameters.html

 

Advertisements