Scânteia este Înapoi! – Februarie 2017

Emmanuel Dagher

Prietenul meu,

Înainte de a avea mai multe actualizări noi ale energiei care vine pentru voi, inima mea dorește să-și exprime cea mai profundă recunoștință față de voi. Vă mulțumesc ca ați ales să vă incarnați pe frumosul Pământ în acest timp și spațiu de tranziție.

Vă mulțumesc pentru a fi angajat și pro-activ cu vindecarea voastră interioară și de dezvoltare, care contribuie în mare măsură, pentru a ridica conștiința umanității. Este din cauza dorinței de a urma o cale conștientă pe care evoluează acum lumea cu viteza luminii.

Pentru toate acestea, și pentru multe altele: Vă mulțumesc, și vă iubesc.

Scânteia este Înapoi!

Energiile somnoroase si moderat stagnante din ianuarie sunt acum eliminate, în curs de pregătire pentru numeroasele modificări încep să se dezvăluie în luna februarie.

Vizualul care se apropie tot mai mult să explice ce se întâmplă, este imaginea unei case care a fost închisă pentru o lungă perioadă de timp și acum fiind aerisită cu aer nou, proaspăt, are toate ușile și ferestrele deschise.

Deși suntem deja în 2017 de o lună, acel sentiment de “nou început” va deveni mai palpabil în săptămânile următoare pe parcursul lunii februarie.

După cum s-a menționat în prognoza anterioară, anul acesta va fi unul foarte puternic, deoarece se va alinia cu intențiile și acțiunile pe care le alegem să ne concentrăm cel mai mult, în special pe cele care au de a face cu iubirea, sănătatea, cariera și acțiunile creative.

Pe ceea ce alegem acum să ne concentrăm, stabilește tonul modului în care vor arăta următorii noștri nouă ani.

Nu va fi mult teren interimar atunci când vine vorba de a merge mai departe, deci este important de a alege calea noastră cu grijă și certitudine.

Februarie ne va oferi un teren fertil pentru a trezi din nou scânteia noastră interioară, chiar dacă se poate simți ca și cum această scânteie a hibernat pentru o vreme.

Odată ce simțim scânteia noastră interioară de sentimente pozitive luminând din nou, este important să o folosim pentru a ne motiva și inspira pentru a ne mișca în direcția pe care o dorim cel mai mult ca să o experimentăm.

Februarie nu este cu siguranță un timp pentru a sta doar pe margine. Este un timp pentru a lua măsuri, chiar dacă pur și simplu numai de a așterne ideile, gândurile și inspirațiile pe care am dori să le urmăm mai târziu.

 Doar că, în sine, este proactiv, și ne va ajuta să avansăm în direcția în care dorim.

lunar-eclipse-767808_960_720

Ce înseamnă viitoarea Eclipsă Lunară pentru Noi

Vineri, 10 Februarie, vom experimenta eclipsa lunară în semnul Leului.

După modul în care este aliniată această eclipsă, energiile vor activa spiritul liber în fiecare dintre noi. Acest lucru ne va face să dorim să acționăm, să ne distrăm și să fim creativi, chiar mai mult decât suntem acum! De fapt, orice încearcă să reziste sau să ne rețină în urmă de la a fi în aceste energii ale acțiunii, plăcerii și creativității (care includ mintea și întregul sine) poate evoca o dorință puternică de a elibera tensiunile nerezolvate în modurile cele mai bune pentru noi. Vestea bună este că eliberarea de tensiuni nerezolvate pe care poate că le purtăm în corpul nostru ne vor schimba energiile noastre în moduri care ajută la schimbarea circumstanțelor noastre actuale.

Cu toate acestea, este important să ne dăm oportunități zilnice de a avea o eliberare de energie sănătoasă, fie că este vorba prin a practica yoga, plimbarea, dansul, a fi creativ în artă, muzică, a râde, a face sport, sau orice altă modalitate pozitivă, așa încât circumstanțele noastre se pot schimba în direcția care este aliniată cu cea mai înaltă viziune pe care o deținem pentru viața noastă.

Noi nu am vrea să creăm obstacole și blocaje inutile pentru noi înșine,numai pentru că am reacționat dramatic la ceva într-un mod care nu reflectă cine ne dorim să fim cu adevărat.

Dacă suntem capabili să rămână fermi în capacitatea noastră de a elibera într-un mod productiv și sănătos orice tensiune pe care poate că o transportăm, această eclipsă de lună ne va deschide la o abundență de noroc, bucurie și energie.

Acesta va fi un moment excelent pentru a reaprinde relații care au devenit un pic stagnante, și/sau să ne deschidem la altele noi. Așa că dacă ceva ne lovește ca și confortabil sau inconfortabil, este momentul ca să fim sociabili și să depășim orice tenduințe de a ne ascunde de situațiile sociale. Lumina noastră alege să strălucească puternic, așa că dați-i permisiunea deplină de a străluci!

Oricare ar fi rezistența pe care mintea încearcă să o creeze pentru a ne feri de strălucire, putem cu iubire să pășim deoparte și doar să ne observăm strălucirea noastră radiantă. Noi nu trebuie să “scăpăm” de rezistență. Noi trebuie doar să recunoaștem că rezistența nu suntem noi. Este doar o metodă pe care mintea o folosește pentru a rămâne în zona sa de confort. Realizând acest lucru creează mai multă pace în noi, și mai mult spațiu pentru ca o mai mare vindecare și expansiune să apară în realitatea noastră.

solar-eclipse-684219_960_720

Ce înseamnă Viitoarea Eclipsă de Soare pentru Noi

În 26 Februarie, vom experimenta eclipsa de soare din semnul Peștilor. Această primă eclipsă de soare din 2017, este una specială, pentru că va introduce o nouă energie de optimism și sentimentul lăuntric profund că viitorul nostru, și viitorul colectiv în ansamblul său, este într-adevăr unul luminos. Optimismul de acest calibru s-a simțit că lipsește pentru destul de mult timp, așa că va fi primit cu brațele deschise de către mulți.

Această eclipsă de soare va aduce cu ea o cantitate mare de lumină, bucurie și noroc. Norul de ploaie care pare că ne urmărea peste tot, va dispărea și soarele va ieși să “se joace” din nou.
Ridicându-ne de unde ne-a lăsat eclipsa lunară din 10 Februarie, lunile care urmează au potențialul de a ne transforma visurile în realitate. Cheia este de a rămâne onest, deschis și pregătit de a lua acțiune unde simțim imboldul interior de a face acest lucru.

Eliberarea Pasivității

Va fi foarte clar că stând și așteptând ca lucrurile să se întâmple nu este cea mai bună utilizare a energiilor alchimice ce ne-au fost dăruite. Dacă sunteți o persoană care tinde să fie mai mult pasivă, de data aceasta dați-vă permisiunea pentru a încerca energia acțiunii decisive. A fi activ și implicat ne permite să fim Creatorul intențional al vieții noastre. Dacă mintea creează rezistență, de multe ori cauza de la rădăcină este rezistența  de asumare a responsabilității depline pentru faptul că am fost mereu Creatorul vieții noastre.

O responsabilitate nu este o povară – de foarte multe ori, credința ce cauzează ca mintea să reziste acceptarea responsabilității depline pentru cunoașterea faptului că suntem noi suntem Creatorul propriei vieți. Asumarea responsabilității este de fapt o formă de acceptare completă a momentului prezent, care ne mută instantaneu din timp liniar în eternitate sau fără timp. Noi suntem cei mai puternici atunci când alegem să ne proiectăm cum va arăta viața noastră.

Acesta este momentul necesar să fie foarte clar cu privire la viziunea pe care o aveți pentru viața voastră, și să vă rededicați vouă și Universuui din voi, să alegeți să vă asumați întreaga responsabilitate pentru faptul că ați fost întotdeauna Creatorul vieții voastre.
Doar acest lucru vă va alinia cu energiile necesare pentru a vă ajuta să manifestați realitatea pe care ați dorit-o mereu. Eclipsa solară din 26 Februarie ne va deschide stări mai înalte de dezvoltare spirituală, prin urmare către vindecarea emoțională și limitări mentale pe care le-am avut până acum, pe care le-am permis să ne limiteze intr-un fel.

Ca și în cazul oricărui ciclu de eclipsă, aceasta poate tinde să scoată în evidență unele sensibilități sporite.

În tot acest timp puternic, este important să ne asigurăm că suntem bine hidratați, să petrecem timp în natură, să mâncăm htrană sănătoasă, să ne oferim zilnic eliberarea de energie sănătoasă, și să petrecem timpul cu oameni, lucruri și în locuri care ne activează bucuria în viața noastră. Acest lucru ne va ajuta să trecem și să lucrăm cu energiile magnetice care ne sunt disponibile într-un mod optim.

Creșterea Cuantică

Perioada dintre Februarie și Iunie 2017 va fi o oportunitate grozavă de a ne crea creșterea cuantică în toate domeniile vieții noastre.

Rămânând în fluxul vieții, cu concentrare mai puțină pe nevoia de a fi “în control” în acest moment, ne vom uita înapoi la această perioadă ca și la un moment de expansiune, vindecare și mișcare puternică în direcția realității noastre mult dorite.

Ce moment interesant de a fi în această lume!

Până data viitoare,
Al vostru în mod miraculos,

Emmanuel

www.emmanueldagher.com

Advertisements