Un Univers al Iubirii

Heavenletter #1408
Published on: September 25, 2004

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Tristețea vine și tristețea pleacă. Este temporară. Nu contează cât timp durează, este temporară. Singurul lucru care durează cu adevărat este iubirea. Tristețea nu este iubire, deși adesea este plânsetul iubirii.

Alege iubire de fiecare dată. În cazul în care există iubire, unde poate fi loc de tristețe? În cazul în care există iubire, pentru ce să fii întristat? Iubirea nu poate fi pierdută. Numai semnele iubirii pot părea a fi pierdute. Dar un semn nu este cel pe care îl reprezintă, indiferent cât de bine îl reprezintă. Un simbol poate fi doar reprezentativ. Nu contează cât este de mare semnul iubirii, este totuși un semn.

Un simbol poate fi pierdut, dar nu ceea ce reprezintă.

Dacă pierdeți un simbol pentru autobuz, aceasta nu înseamnă că autobuzele nu vor mai fi circula. Pierderea unui simbol înseamnă că ai pierdut semnul. Aceasta nu este sfârșitul a ceea ce reprezintă.

Nu învăța să iubești așa cum ai putea face cu mirosul trandafirilor. Când lucrezi la florărie, devii atât de scufundat în mirosul dulce al trandafirilor, încât nu îl mai simți. Dar acest lucru nu înseamnă că trandafirii nu sunt atât de parfumați așa cum erau când ai intrat în magazin. Chiar și atunci când nu ești la florărie, și nu ești în prezența trandafirilor, știi că trandafirii există, sunt înfloriți și că îți dau parfumul lor. Trandafirii există.

red-roses-4232_960_720

Când părăsești florăria, sau toți trandafirii sunt vânduți, și nu mai sunt în magazin, nu plângi pierderea trandafirilor. Trandafirii există indiferent dacă sunt acolo pentru tine sau nu. Oricum unde există trandafiri? Ei există în conștiența ta. Acesta este singurul lucru unde există oricum trandafiri. Chiar și când ești înconjurat de trandafiri, ei există în conștiința ta.

Alege ceea ce ești conștient. Asta este ceea ce faci deja. Probabil ești mai mult conștient de tristețe și presupusa pierdere decât ești de bucurie și câștig mare? Acesta ar fi un motiv de tristețe.

Ești un gigant care face pași uriași. Ai distanțe mari pentru a călători. Nu ești menit pentru a face pași mici. Nu ești menit pentru a ezita, nici nu ești menit pentru a privi înapoi. Trandafiri în urma ta, trandafiri de fiecare parte a ta, trandafiri în fața ta. Tu tai trandafirii. Nu te îndepărtezi de trandafiri atunci când ești conștient de ei.

Dacă nu ești bucuros cu ceea ce ai, atunci devii conștient de altceva. Este atât de simplu.

O cură sigură pentru tristețe este să te concentrezi pe iubirea prezentă. Chiar dacă simți că iubirea este absentă din viața ta sau din inima ta, undeva există o minunată iubire care crește. Iubirea există. Localizeaz-o ]n conștiința ta. Un strop de iubire este tot iubire și iubirea este puternică. Nimic nu echivalează dimensiunea iubirii.

Extragi iubirea din universul care este plin de ea. Observă mai multă iubire. Acel lucru este tot ce ai de făcut. Toarnă iubirea peste tine. Stelele strălucesc iubirea peste tine. Nu este adevărat că nu poți atinge stelele. Când ridici mâna, mâna ta blochează stelele. Dacă mâna ta poate bloca stelele, le poate ajunge. În orice caz, lumina stelelor te luminează. Întoarce-ți fața către stele și absoarbe iubirea pe care ele o trimit. Nu există nimic asemănător cu această iubire universală pe care universul o strălucește asupra ta.

Tu ești în univers. Pământul este parte din univers. Așa că Pământul este complet și plin de iubire. Folosește-o în avantajul tău.

http://www.heavenletters.org/a-universe-of-love.html

Advertisements