Divinul Feminin este mult mai evident

Un Mesaj către Lucrătorii în Lumină

de Caroline Oceana Ryan
7.02.2017

Cele mai recente ghidări primite de la Maeștri Ascensionați, Arhangheli, Galactici, Elementalii Pământului,  Zâne, și Ființe Angelice, toți cei cunoscuți ca și Colectiv:

Salutări, Purtători de Lumină!

Suntem încântați să putem vorbi cu voi azi. Și vedem că în ciuda tumultului care se revarsă în jurul vostru, cei mai mulți dintre voi, văd dincolo de evenimentele care apar să împartă populațiile dintr-un număr de țări. Cei mai mulți purtători de Lumină înțeleg destul de bine, folosind nivelul lor de conștiință, intuiția și vederea interioară, că acesta nu este timp al diviziunii, deși pare în acest fel. Este de fapt un timp al Unității, în care umanitatea vorbește pentru ea și în numele ei.

Emblematica acestei revărsări a comenzilor din sinele superioare a milioane de oameni, este conștientizarea conștientă că Divinul Feminin este mult mai evident, mult mai palpabil, și mult mai pe deplin exprimat acum pe Pământ decât a fost timp de multe mii de ani. 

Acesta a fost unul dintre punctele necesare ale dizolvării stâlpilor societății atlanților, că Femininul va fi retrogradat până la o poziție de micime și slugărnicie sub dominația masculină. Și, prin diferite mijloace politice, economice, sociale, tehnologice, și eterice, acel dezechilibru ciudat a rămas de-a lungul secolelor. 

Până acum.

O mare parte din poziții, țipete, insulte și eschivări de responsabilitate la care sunteți martori de la un număr de conducători din Est și din Vest, are de a face cu încercarea disperată de a menține acest dezechilibru pentru că ei sunt conștienți că întreaga structură de care răspund, depinde de ei. Și totuși, această structură falsă se prăbușește acum, la fel de sigur precum au fost odată mărunțite  formele dimensional mai înalte și perceptele societății din Atlantis. Pentru că mareea s-a schimbat. Această nouă eră nu tolerează formele de îngustime și constricție a niciunui gând sau formă pe care, era trecută o cerea de la oamenii Pământului, în timp ce foloseau  ca bază de control, frica.

Și astfel vedeți cum oamenii Pământului fac afirmații care energetic și adesea în exterior,  transportă mult mai multă greutate și substanță, și au consecințe mult mai puternice decât afirmațiile presupușilor lideri.

Există lideri mondiali care sunt conștienți de această schimbare și nu intenționează să i se opună – puteți fi surprinși care dintre ei, cunoscuți pentru iubirea militarismului și poziția izolaționistă, sunt în favoarea acestei noi forme de împuternicire a masei, răspândită în întreaga lume. Alți lideri, sunt în dilemă și își urmăresc contractele către suzeranii lor și încearcă să se comporte ca de obicei, deși știu destul de bine și simt foarte puternic, că timpul lor a trecut.

Se întâmplă pentru că valul Divinului Feminin  se ridică tot mai sus, pentru că întoarcerea energiei Zeiței și expresia conștiinței umane crește tot mai puternic cu fiecare oră. 

 Există loc din ce în ce mai puțin în gândirea umană sau toleranță pentru vechile forme de control opresiv, a populațiilor întregi, secretul în ceea ce privește prezența Galactică, ascunderea tehnologiei de salvare și cure naturale, adevărata istorie a Pământului, nevoia de educație reală, și cel mai important, realizarea infuzării sufletești a unei întregi planete de ființe că acum este timpul pentru ca ei să pretindă suveranitatea lor, încă o dată, și pentru totdeauna. Nu spunem toate acestea ca să minimalizăm imensitatea muncii voastre interioare. Vă vedem luptându-vă de mult timp pentru a arunca cătușele vieții din dimensiunea  a treia, trebuind să reinventați nu numai viața Pământului, ci cea mai de bază înțelegere a Cine sunteți și cum funcționați în acest Univers.

Suntem conștienți de natura uriașă a acestei munci, și în înțelegerea noastră este un amestec de teamă și ceva asemănător invidiei în ființa voastră care experimentează pentru prima dată natura frumoasă a acestui miracol și desfășurarea lui.

Dragilor, în această transformare uluitoare, aveți mai mult decât “locurile din rândul din față”.

bluebell-1562995_960_720

Voi sunteți cei care decideți pentru voi.

Când sunați sau scrieți refuzul de a accepta ceva, sau când semnați o declarație de grup, sau ieșiți în stradă, pentru a cere și a comanda o formă de trai mai bună decât ceea ce vechi conducători/ uzurpatori au decis – nimic din toate astea nu este inutil, și toate sunt o formă frumoasă de a Deveni.

Va veni ziua când nimic din toate acestea nu va fi necesar. O zi în care veți privi afară la o lume pașnică de o perfecțiune verde, înflorind în puritate și oferind aer curat, hrană și apă. Când veți vedea copii educați în bunătate, corectitudine, compasiune, și Adevăr. Când vă veți crea propriile organe de control, care se rotesc la luarea deciziilor astfel încât fiecare are șansa de a reprezenta și de a-și spune cuvântul. Și când veți lua locul în Confederația Galactică a Lumii, care nu mai este închisă la numărul mare de culturi care populează partea voastră de Univers.

Nu se poate întâmpla acum? întrebați.

Am spune, aceasta se întâmplă, dragilor.

Cu toate acestea, nu veți veni din cea mai mare adâncime a mării atât de repede ca să aveți ceea ce numim “viraje”. Nici nu veți sări din atmosfera unei planete în atmosfera alteia, chiar dacă ar fi respirabilă, fără a da sistemului vostru timp suficient pentru a se regla și recalibra.

În același fel, învățați să deveniți 5 dimensional, luând atributele dimensiunii a 5-a, a oamenilor 5 dimensionali, în trepte și etape.

Luați codurile de Lumină ale informației noi menite să vă trezească inima-mințile, la noi niveluri, în faze care vă sunt acceptabile, fără ca mințile sau corpurile să reacționeze cu șoc din suprasarcina de frecvențe noi și înalte, într-un scenariu de prea-mult, prea-rapid.

 Suntem conștienți de faptul că există informații care împrăștie frica, cum ar fi asigurări ale întunecaților că Ascensiunea este reținută cu succes de fenomene precum tratamente chimice și tehnologii speciale menite să “țină afară Lumina.” Noi găsim această noțiune serioasă, în ceea ce privește modul în care cei mai mulți dintre voi luați această informație, și una plină de umor, în ceea ce privește eficacitatea reală a acestor încercări. Să se înțeleagă că această Lumina vine din planeta voastră acum, iar voi o experimentați la un astfel de nivel, că Nimic nu mai poate respinge sau desface efectele întreaga nouă Realitate, pe care o transportă. 

Vă confruntați cu asta deoarece ați ales în mod activ să fiți aici, în această nouă eră de iluminare, și nu pentru că o anumită structură exterioară falsă declară că s-ar putea să o experimentați. Acesta este genul de afirmație pe care o depășiți rapid, și refuzați de a fi  opriți.

Este ideea voastră–viziunea voastră– care este acum de neoprit, dragilor.

Oricine care vă vede planeta poate vedea la fel de mult, cu excepția cazului că se află în cele mai profunde forme de negare. Și așa vă cerem să ieșiți din  ultimele vestigii ale negării, și să mergeți mai departe, și să refuzați să fiți preluați de tacticile de frică sau furie sau de separatismul disensiunii care atât de mult timp au slăbit, diluat sau dizolvat mișcările anterioare pentru libertate umană.

Acest timp—această “revoluție” particulară – nu poate fi negată.
Noi suntem cu voi – noi suntem voi, acum mai mult ca niciodată.
Namaste, prieteni! Apelați la noi. Nu sunteți niciodată singuri.

Caroline Oceana Ryan

www.carolineoceanaryan.com

Advertisements