Lăsați să Fie Iubire

Heavenletter #2099
Published on: August 22, 2006

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Astăzi lăsați să fie iubire. În loc de frică, lăsați să fie iubire. Astăzi, când vedeți un șoarece sau un liliac sau un păianjen sau un soldat, lăsați să fie iubire în inima voastră. Ați uitat ideea că puteți iubi în loc de a vă fi frică. De ce să nu riscați iubirea la tot ce vine în drumul vostru? Aveți această alegere, preaiubiților.

Până în acest moment, poate că nu ai sesizat. Până în acest moment, este posibil să fi fost pe automat. Ai învățat un răspuns. Să fii surprins de un șoarece. Să calci pe un păianjen. Să fugi de un soldat sau să rănești un soldat, care, la urma urmei, este doar un om care se întâmplă să fie în uniformă. Luptă sau fugi nu este un instinct adevărat, preaiubiților. Adevăratul instinct este de a iubi. Iubirea nu trebuie să fie răsplătită ca să fie iubire, dar frica este mereu satisfăcută. Treci peste iubire în loc de frică. De ce să te sperie un șoarece? De ce să alarmezi universul pentru un șoarece sau altceva?

Problema este: nu trebuie să fii speriat. Nu este aceasta o idee de roman?

Este frica de a avea frică. Teama te face să tremuri. Nu este șoarecele cel care o face.

Șoarecele este o creatură inocentă, dar frica nu este inocentă. Frica este epuizată. Este prosperă și mereu tânjește după mai mult. Inima ta este hrana pe care o râvnește. Frica câștigă un sentiment de mare putere de la mușcăturile din inima ta.

Lasă frica să plece. Frica este a trecutului. Nu trebuie să îmbrățișeze prezentul sau viitorul. Este o haină uzată. Arunc-o. Este demodată.

network-586177_960_720

Tu ai ideea că frica profită de tine, dar nu există profit în frică. Nu trebuie să cari frică.

Șoarecele nu este dușmanul tău. Frica este. Un soldat nu ar exista decât dacă a pierdut frica. Cine ar avea nevoie de un pistol decât cel căruia îi este frică? Cineva va ataca în primul rând pentru a exclude posibilitatea unui atac, și așa, frica se luptă cu frica într-un duel pentru a termina.

Iubirea este slava ta încoronată. Iubirea strălucește. Teama pătează.

Poartă iubirea ca pe un steag ridicat. Fii iubirea care ești. Nu o mai ascunde. Nu mai ascunde iubirea în spatele fricii. Ia poziție pentru iubire. Urmeaz-o. Lasă iubirea să fie marginea drumului pe care mergi. Lasă iubirea să fie tonul pe care îl fredonezi. Iubirea nu va face spațiu pentru frică. Va lăsa frica la o parte. Frica nu poate ține pasul cu iubirea. Frica își pierde energia în prezența iubirii. Frica este lăudăroasă și josnică. Nu are nimic de a face cu ea.

Ai de a face cu iubirea. Favorizează iubirea. Este tot ce ai de făcut. Amintește-ți. Ține minte. În felul în care te gândești să mănânci un mango dulce când ajungi acasă, gândește-te la iubire. Să o ai pe lista ta. Următorul lucru pe care îl vei face este să iubești. Vei lua iubirea de revere și o vei ține strâns în fața ta. Sau iei iubirea de mână și o ții aproape de inima ta.

Nu există nici o șansă atunci când vine vorba de iubire. Iubirea este un lucru sigur. Este singurul lucru sigur. Este singurul lucru pe care să te bazezi în toate împrejurările. Indiferent de eveniment, iubirea te va servi bine. Amintiți-vă iubirea, preaiubiților. Consultați-o de multe ori. Purtați-o ca pe o ață în jurul degetului așa vă veți aminti de ea mereu. Iubire răsucită și nerăsucită. Picurați iubirea în modul în care ați face firimituri așa că mereu vă veți găsi drumul.

http://www.heavenletters.org/let-there-be-love.html

 

Advertisements