Lumina Iubirii

Heavenletter #1420
Published on: October 7, 2004

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ce voi face cu iubirea Mea pentru tine? Aș dori să te copleșesc cu iubirea Mea cu care te inund. Dar tu vezi detalii în locul iubirii. Tot ce trebuie să faci este să privești în mod diferit pentru a vedea iubirea în locul detaliilor. Știu că poți.

Ai fost copleșit de tristețe, disperare, plictiseală, frământare, și alte emoții cum este furia prea numeroase pentru mine ca să le menționez, prea sfidătoare de viață pentru Mine, ca să le pomenesc. Dar ele sunt numai clei, depuneri supra impuse iubirii. Ele încearcă să uzurpe iubirea. Luminos pentru puțin timp, aparent fără sfârșit pentru un timp, ele strălucesc pe ecranul vieții numai pentru un timp.

Ecranul vieții este iubirea. Am pictat ecranul pentru tine. Culoarea folosită este iubirea. Am pictat iubire peste tot, și în interior și în exterior.

Tu încă vezi albastrul cerului și marea, albul norilor și al spumei, movul fluturelui și paleta unui curcubeu. Dar toate aceste culori sunt pictate pe o pânză făcută din iubire. La baza a orice altceva, da, orice altceva se află iubirea. Nu iubire în așteptare, ci iubirea născută complet, iubire veșnic influentă, iubire abundentă, iubire tot așa de pură ca și creația care s-a născut din ea.

Nu există distanță între tine și iubire, așa cum nu există distanță între Noi, Unimea noastră. Nu există distanță nicăieri.

mountain-range-1068385_960_720

Iubirea este agresivă pe Pământ. Pământul este făcut din iubire mai mult decât orice altceva. Orice altceva ce vezi și vezi așa de bine, sunt doar câteva firimituri. Pământul a fost făcut din iubirea Mea. L-am frământat. L-am urmărit cum crește, rotunjime delicioasă a Pământului. L-am împletit și te-am pus aici și acolo. Am împodobit Pământul cu mai multă iubire, și tu ești mai multă iubire cu care l-am împodobit.

Iubirea se îmbină cu toate culorile. Ea face posibile toate culorile. Nimic nu eclipsează culoarea iubirii. Numai tu ai fost orbit de alte străluciri. Dar chiar și acele străluciri sunt făcute din iubire. Culoarea iubirii nu este invizibilă. Dar este făcută din asemenea lumină încât tu poți clipi la vederea ei.

Eu te bombardez cu iubire. Aici este Vastitatea Iubirii pe care eu ți-am dat-o, și te uiți la firele de praf. Aici este Palatul pe care ți l-am dat, și presupui că aspectul și ambianța nu sunt ceea ce dorești. Aici este Creația ce ți-am dat-o, cu toate tipurile de plante și de teren, cu animale preaiubite, și preaiubite Ființe Umane să înceapă să iubească universul așa cum îl iubesc eu. Așa cum Eu iubesc. Așa cum Eu te iubesc.

Culoarea vieții este iubirea. Subiectul vieții este iubirea. Nu există obiect, dar pentru binele limbii, Vom spune că obiectul vieții este iubirea. Iubirea peste iubire nu se rostogolește. Iubirea nu este un act de acrobație. Deși, iubirea se lovește de ea însăși peste tot, mereu. Iubirea saltă și iubirea se scufundă. Nici o înălțime nu este prea înaltă, nici scufundare prea adâncă pentru iubire.

Tot impulsul pe care îl ai este iubirea. Iubirea este importantă. Ea depășește. Lasă să fii depășit cu iubire. Respir-o și expir-o. Aleargă prin venele și arterele tale în sincronicitate. Iubirea este auto-radiantă prin fiecare celulă a corpului tău. Lasă-ți inima să țină în mod sacru lumina iubirii. Sacru nu înseamnă rar. Înseamnă să știi ceea ce ai. A deține sacrul nu înseamnă să ții. Înseamnă să dai.

http://www.heavenletters.org/the-light-of-love.html

 

Advertisements