Realitățile Sufletului Complet Aliniat: Maturizarea Spirituală

Lisa Transcendence Brown
2/10/2017

Pe măsură ce fiecare ajunge să umple cu iubire conștiința mai înaltă, pentru că inima mai înaltă se deschide la puritatea și fericirea “tuturor acestora”, sentimentele uitate sunt reamintite și noi devenim din nou acel copil magic cu ochii mari plini de uimire. Aceasta este o parte a procesului nostru de re-naștere, în care ne dăm seama că nu mai dorim aici realitatea umană. Totuși acest lucru este doar o parte a procesului, așa cum din acel punct mai departe, întreaga noastră realitate trebuie să fie revizuită, controlată dacă veți crea, observată prin “ochelari” și realiniată în acord cu noua noastră existență de aici.

Ceea ce vine “după” este realizarea că lucrurile nu erau așa cum păreau. Nu am avut nici un indiciu că ceea ce am “crezut”, era opusul, și un adevăr atât de departe, un alt adevăr decât cel pe care “îl știam”. Pe măsură ce fiecare vede și experimentează cu adevărat, începe călătoria. Apoi Sursa se activează din interior și de asemenea Aspectul vostru de Creator care este născut din interior. Există un proces de maturizare pentru fiecare “nou” aspect al sinelui  mai înalt, care apare. În primul rând activarea, sentimentul energiei din interior și “viziunile” care vin cu ea pentru provocarea umană în fiecare capacitate, care există … pentru că și aceasta este o parte a procesului.

Acest proces de MATURIZARE va avea loc în fiecare moment din acest punct. Voi creșteți ca un sine superior și învățați să observați și să vă ocupați de umanul vostru, în diverse moduri adecvate, cu voi ca părinte / organ de conducere peste SINELE voastre, pentru că aveți multe și între ele și joaca dintre ele este în sine un act de echilibrare.

Va trebui SĂ ÎNVĂȚAȚI cum să vă conduceți singuri, cum să vă ocupați de toate aici ca și aspectul sinelui vostru cel mai înalt, cum să vorbiți / să comunicați, să interacționați peste tot din nou, cum să funcționați într-o realitate fizică și cum să-l aliniați. Aceasta este o parte a Conștiinței lui Dumnezeu, unde deveniți sursa / Creatorul a toate, unde realitatea voastră este RESPONSABILITATEA voastră și tot ceea ce se întâmplă în ea, fiecare acțiune intre / interioară, fiecare schimb, fiecare lucru … tot ce este al vostru și Măiestria voastră va determina care aspect sunteți / îl permiteți în propria realitate fizică.

Realitățile fizice sunt o CREAȚIE și o culminare a tot ceea ce SUNTEȚI. În cazul în care sunteți uman, atunci veți experimenta o realitate umana de a transcende acest omenesc. Dacă vă dețineți pe deplin propria Putere, ca și IUBIRE PURĂ, atunci realitățile nu vor fi cele nedorite. Vedeți, faceți totul din interiorul vostru. Veți ajunge să CEREȚI ca totul din realitatea voastră să se ridice și să se mențină la standardele cele mai înalte dacă nu experimentați realități cu o singură fațetă, conflictuale, dezechilibrate și distorsionate așa cum sunt cele inconștiente. Deveniți SINGURUL RESPONSABIL și vă opriți din a arăta cu degetul pe alții ca să facă acel lucru, de a aștepta ca alții să dicteze, dar veți fi prezent să vedeți care ASPECT DIMENSIONAL ESTE PREZENT și veți acționa în conformitate cu ASPECTUL VOSTRU SUPERIOR …

spring-1102667_960_720

Oamenii nu-și dau seama că sunt UMANI, ei nu-și dau seama că sunt în stare de inconștiență și că vin din acel loc al inconștienței (minte). Unii sunt încăpățânați, rezistenți și trebuie să lucreze cu multă energie pentru ei, înainte să fie pregătiți să treacă într-o linie temporală fără de programe inconștiente. Serviciul vostru este de a FI CEL COMPLET CONȘTIENT TOT TIMPUL …

Acesta este un PROCES de MATURIZARE în care totul EVOLUEAZĂ CA și LUMINĂ … când Divinul Masculin se activează din interior, atunci trebuie să pășiți în propria putere din interior și să ÎNVĂȚAȚI CUM SĂ GESTIONAȚI fiecare realitate dintr-un alt loc decât ați făcut înainte.

Nu pășiți complet în RAIUL DE PE PĂMÂNT fără să fiți complet responsabili aici, fără a da DARUL RESPONSABILITĂȚII ÎNAPOI altora astfel încât ei să poată învăța/ înțelege/ aminti ca să facă și ei acest lucru și să preluați deplina responsabilitate pentru tot ce credeți, spuneți, transmiteți, faceți.

Întreaga realitate fizică este a voastră. Voi ați creat toate acestea. Este un proces de a crea și re-crea în aliniere cu expresiile voastre cele mai înalte, de a MENȚINE ACEST LUCRU tot timpul din interior și VOI nu vă mai ÎNTOARCEȚI înapoi la umanul vostru. Veți deveni sinele voastre cele mai înalte în formă fizică, toate, deși există un proces de re-INTEGRARE, un proces de activare al lor, de comunicare cu ele, de ascultare la ghidarea lor și de a  FACE ceea ce ele vă arată, modul în care funcționează totul. Acest lucru va provoca fiecare particulă a umanului vostru, în special CAPITULAREA COMPLETĂ pentru ca ele să se mute în corpul vostru și să conducă, dacă veți vrea … Ele SUNT VOI … este ceea ce se numește ÎNTRUPARE. Este de asemenea DEȚINEREA A ABSOLUT ORICE TOT TIMPUL fără a merge înapoi la ceea ce pare ușor, a oferi, a reacționa la emoții, a lua lucrurile în mod personal, a fi prinși în lucruri … trebuie să vă guvernați singuri, să vă conduceți singuri și apoi trebuie să FACEȚI și întreaga voastră REALITATE FIZICĂ

NOI ne-am mutat în VIBRAȚII FOARTE ÎNALTE  care sunt mai presus de orice am accesat până acum. Acest lucru va provoca aspectele umane/ corpurile fizice umane, pentru că acesta este modul în care FUNCȚIONEAZĂ PROCESUL.

Noi suntem aici pentru A FI NOUL PĂMÂNT, pentru a aduce realitatea fizică în aliniere prin existența noastră superioară prin ancorarea LUMINII VIBRAȚIONAL SUPERIOARE și codarea în structurile corpului nostru fizic, folosind minunatele noastre abilități REAMINTITE, daruri, cunoștințe pentru A FORMA Civilizațiile noastre SUPERIOARE AICI în FORMĂ FIZICĂ.

bud-1330166_960_720

Aceia dintre noi care au acces la toate acestea, împărtășesc, creează acele spații, unind și făcând să se întâmple prin propria noastră existență PURĂ de aici. Împărtășim pentru noi toți, deschidem oportUNITATEA pentru ca toți să facă acest lucru. Diferența este că noi nu așteptăm ca alții să facă acest lucru. NOI DEȚINEM REALITĂȚILE și pe măsură ce toți sunt pregătiți, vin, pășesc și sunt pregătiți în felul lor, … este modul în care funcționează totul. VOI SUNTEȚI FUNDAȚIA, Deschizători de drumuri, UNUL care este IUBIRE, PUTERE, CUNOAȘTERE și înțelegeți care vă sunt misiunile aici. Începeți să intrați complet, să înțelegeți, să contribuiți, vă jucați rolul,  și ajungeți în  realitățile unde și acest lucru există deja. Întâi concentrați-vă pe vibrația voastră generală … apoi vă MUTAȚI de acolo.

SUNTEM DEJA AICI … aceasta este o re-creație din interior. Este o alchimie completă, totul reîntors pe deplin, cu deschidere, permisiune, acceptare și observarea propriilor limite, propriei separări, orice propriu și transcenderea a tot din interior.

Rețeaua prin care am trecut recent, noul sistem de acces care s-a deschis pentru fiecare, “noile atribuții” au fost eliberate. Eu încă mai trebuie să scriu informația, pentru că este vastă, așa cum este tot. Fiecare va experimenta realitatea exact așa cum o transmite în afară. Noi sărim peste linii temporale uriașe acum, zilnic și măreția și puterea pe care acestea le aduc sunt dincolo de înțelegere. Cu toate acestea, nimeni nu are acces până când nu trece peste propriile lucruri, nimănui nu i se acordă acces atâta timp cât micul sine este încă implicat, nimeni nu primește acces pe deplin până când nu pășește integral și nu îndeplinește aceste roluri ca oameni/ scopuri, ca suflete și misiuni ca și Galactici ….. deși, accesul a fost acordat fiecăruia care FACE LUCRAREA în interior și în mod simultan și pe deplin pășește și în existența vibrațional superioară de aici.

Voi stăpâniți lumea interioară și la fel și pe cea exterioară. Reluându-vă PUTEREA DIN  NOU, înseamnă că faceți întâi totul din interior și observați exteriorul ca să vedeți unde nu sunteți încă CEL PUR, PUTERE DEPLINĂ CA IUBIRE, SURSĂ, CREATOR  tot timpul.

Dormiți când aveți nevoie, deoarece corpul fizic se poate adapta la lumina fotonică, și puteți deveni Gardian aici, așa că puteți ancora acum aceste realități. Când vă treziți și corpul/ creierul începe să fie conectat din nou, aveți energie, vă puteți concentra în mod intenționat, productiv pe ceea ce este acum important. Lăsați să plece lucrurile mărunte. Ce obișnuia să conteze, nu mai contează deloc. Ceea ce contează cu adevărat devine vizibil pe măsură ce începeți să VEDEȚI din interior și vă conectați cu Rețeaua NOULUI Pământ cu tot întregul vostru. Existența voastră se schimbă pentru voi pe măsură ce existați în linii temporale mult superioare acum.

De la mine, iubire. Mai multe în curând. Este multă muncă de făcut în fiecare zi. Nu încetinește, doar se schimbă … ne ridicăm vibrația pentru a ne ocupa de mai mult, a putea face mai mult, a fi mai mult, a aduce mai mult, a împărtăși mai mult și suntem sprijiniți în toate privințele pe măsură ce facem acest lucru.

Lisa Transcendence Brown
www.awakeningtoremembering.com

Advertisements