Ancorarea Luminii Codificate de Înaltă Frecvență În Structurile Corpului Vostru Fizic

Gardieni ai Rețelei Cristalin Galactice: Ancorarea Luminii Codificate de Înaltă Frecvență În Structurile Corpului Vostru Fizic

Lisa Transcendence Brown
2/11/2017

Lună Plină Fericită, dulce familie a iubirii. Aceste energii sunt substanțiale și mai mult decât pure. Cu cât mergem mai sus, cu atât mai ușori suntem, cu atât mai ușor este totul, cu atât mai mult avem acum acces la tot. Acesta este momentul pentru care am muncit atât de greu, și vom continua să facem acest lucru, dar într-un mod foarte diferit.

Mulți ies din matrix cu corpurile lor, ascensionează în formă fizică, ancorează multă lumină fotonică în structurile corpului fizic pentru a deveni în continuare Gardieni ai NOULUI Pământ Galactic. Lucrul la rețea, pentru toți, este deținut în interiorul corpului fizic,cu cât mai multă lumină încorporată, cu atât mai energetic devine totul.

Pentru aspectul uman, acest lucru este mai mult decât provocare atunci când “energia începe să vă conducă lumea”. Fie că vă plimbați, mâncați, vorbiți, lucrați, sau pur și simplu dormiți … nesiguri pe măsură ce schimbați/ îmbinați realitățile, pășiți fizic într-un vis lucid, nu mai este doar starea voastră de vis ca înainte …

Echilibrând totul, aclimatizând totul la aceste frecvențe înalte este mai mult decât provocare. Ceea ce este important se schimbă în mod dramatic, pentru că și numai respirația este un act care cere totală concentrare / atenție până când organismul a integrat toată energia de înaltă frecvență, care se mișcă prin corp și se re-calibrează, re-programează, re-codează după cum credeți, funcționați , faceți absolut totul …

Pentru că toate se întâmplă în acest mod, dar trecerea de la uman la Ființă de Lumină Ascensionată este un proces fizic în care totul trebuie să fie reînvățat din nou. Creația din interior spre exterior, viziunea din interior spre exterior, totul din interior spre exterior … totul se întoarce și pornește de la zero trece prin faze și împinge umanul să treacă dincolo de limitele anterioare, în scopul de a trece dincolo de văluri.

forest-path-1802907_960_720

Pentru cei care au petrecut ani de zile pentru a se pregăti, a opri, a re-structura, crea și construi realitățile bazate pe alinierea sufletului cu totul, au fost deja construite fundațiile spre ceea ce ne îndreptăm. Acestea devin punctele de ancorare pentru Orașele Pământului nostru Galactic și Civilizațiilor de aici. Nucleul, punctul de centru al unei diagrame holografice acum ancorat, recentul proiect de Refacere a rețelei Pământului Galactic este oprit la sol. Am obținut acces la scheme prin ancorarea / încorporarea lor în cadrul propriilor noastre structuri ale corpului fizic. Acesta singur a fost un act dificil, pentru că trebuie să ne facem munca noastră din lumea fizică și să menținem îndatoririle noastre de Gardieni Galactici ai NOULUI Pământ.

Ca și Gardian fizic al Raiului pe Pământ aici …. toți cei care trec acum la “ancorarea în corpurile lor fizice”, să completeze în continuare această parte a procesului, vor începe să realizeze cât de dificil este aici ca și multi-dimensional. Pentru a echilibra fizicul și toate actualizările corpurilor noastre și să fie totul făcut, de a re-crea “viață”, în conformitate cu una de vibrație mai înaltă, sărind linii temporale în fiecare moment și aliniind realitățile complet din interior, devine o muncă cu normă întreagă, mai mult ca oricând, pentru că integrăm o multitudine de dimensiuni/ aspecte în forma noastră fizică de aici.

Fiecare va afla că a acționa împreună, unind, oferind, sprijinind și acționând nu mai este o alegere de mult timp, ci este necesar. În scopul de a-și îndeplini scopurile sufletului/ misiunile galactice / rolurile umane de aici, este nevoie ca fiecare să treacă din modul “EU” în Conștiința “NOI” pentru a deveni o parte a întregului ansamblu. Nu veți mai fi capabili să-l faceți singuri. Va trebui ca întâi să împărtășiți/ sprijiniți, în scopul de a primi. Ce / cum / când îl veți primi va fi în directă corelație cu ceea ce produceți, cantitatea cu care contribuiți, deși, pentru că nimic nu este liniar, trebuie de fapt să faceți mai mult și să așteptați până când ați atins acea vibrație pentru a primi … Acesta este locul de unde toți pleacă pentru a face pentru o întoarcere la a face și a permite și fără nici un control asupra modului în care/ când vine ceva, pentru că Sprijinul Universal vine vibrațional. Va fi alegerea fiecăruia pentru a realiza acea vibrație generală din interior.

A Fi și a permite activează/ deschide portaluri. Acțiunile premeditate ale sufletului le deschid fizic, acțiunile premeditate în mod continuu / crescut de a Fi și a face permit tuturor să treacă prin ele și să iasă de cealaltă parte a portalului atunci când cineva ajunge în acea realitate vibrațională cu corpul fizic. Pentru Ființa Super Cuantică acesta este modul normal de a funcționa. Pentru Ființa Super Cuantică avem de făcut mai puțin pentru că Celulele Super Cuantice fac acest lucru pentru noi. Tot ce facem este să ne concentrăm, să respectăm, să facem și să permitem. Noile rețele s-au recalibrat substanțial pentru a menține mai multă lumină în interior. În mod continuu au loc puternice actualizări ale lucrului la rețea și re-balansarea electromagnetică. Fiecare dintre corpurile Pământului cere mai multă atenție pentru ca să aibă loc o evoluție mai rapidă. Corpurile voastre sunt deconectate atunci când este nevoie să aibă loc o ancorare mai puternică și pe măsură ce vă integrați/ aclimatizați la aceste noi frecvențe corpurile voastre vor fi conectate din nou și încep să funcționeze într-un mod diferit decât o făceau înainte. De fiecare dată când corpul/creierul vă este deconectat, corpul va lucra pentru a întrupa aceste noi coduri prin fiecare sistem din interiorul vostru în timp ce sistemul vostru de operare este îmbunătățit. Veți învăța cum să funcționați într-un mod nou, să apreciați în mod diferit, să vă concentrați în mod diferit, să vă folosiți energia în mod diferit și în aliniere înaltă de câte ori apare acest proces în și pentru voi.

Ca și Gardian, acesta este unul dintre cele mai importante roluri pe care le veți avea și de aici scopurile sufletului vostru, misiunile galactice, rolurile umane vor deveni mult mai vizibile pentru voi. Informațiile încorporate în corpurile voastre vă vor oferi acest lucru și conexiunea la câmpul unificat vă oferă accesul holografic din nou la tot. În ton cu tot, în fiecare moment, este modul în care va fi noua voastră realitate. Atunci când vă deconectați, realitățile voastre fac la fel. Veți vedea cum funcționează toate acestea pe măsură ce vă reglați la energia a tot din nou.

Cu iubire din sufletul meu către al vostru. Hai să facem acest lucru iubiților!

Lisa Transcendence Brown
www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements